Γράφει ο Γιάννης
Για τους καιρούς αυτούς
Αγάπη για την πατρίδα, μια φράση με πολύ μεγάλη σημασία άλλα και με πολύ βάθος. χρειάζεται μια μικρή εξήγηση  όμως για το Τι είναι η πατρίδα μας. Γιατί στις μέρες μας είναι έντονη η ανάγκη να καταλάβουμε ότι πατρίδα ΔΕΝ είναι αυτό που μας λέει ο κάθε πολιτικάντης -πιόνι, ο κάθε ακαδημαϊκός- ποδίτσας, η κάθε παρδάλο-μπίμπο στο χαζόκουτο (τηλεόραση). Ούτε ο δήθεν ανθρωπιστής (βλέπε πολιτιστικός μαρξισμός)  που δεν βλέπει σύνορα πάρα μόνο βουνά και λίμνες. Ο όρος πατρίδα περιλαμβάνει πολλά πράγματα που θα τα αναλύσουμε παρακάτω.
1) Η Γή μας
Η πατρίδα είναι καταρχήν ο γεωγραφικός χώρος εκεί που ξεκίνησε και στήθηκε η φυλή μας . Ο χώρος δεν επιλεκτικε τυχαία σίγουρα. Ένα σταυροδρόμι 3 ηπείρων. Ο τόπος που χώρισε την γη σε ανατολή και δύση, δηλαδή όσοι βρίσκονται ανατολικά της Ελλάδας είναι οι ανατολικοί λαοί. Εδώ έχουμε έναν διαχωρισμό ακόμα σε κοντινούς μας και μακρινούς δηλαδή Άπω ανατολή. Δυτικοί είναι όσοι βρίσκονται δυτικά μας. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Να μιλήσω για την μορφολογία; Τα νησιά; τα βουνά; Όλη η Ελλάδα είναι κάτι απίστευτο, Δεν υπάρχει κάτι άσχημο σε αυτήν την χωρά. Χώρος πολύ πλούσιος σε ορυκτά και μέταλλα και όχι μόνο. Πχ. η Μακεδονία είναι γεμάτη με Ουράνιο. Να πιάσω το κλίμα; παρόλο που προσπαθούν να το σακατέψουν με το χάαρπ. Τον ήλιο; που ακόμα και τον χειμώνα συχνά τον βλέπουμε.
Την εύφορη γη που δίνει τα καλύτερα μας προϊόντα; Σαν παράδειγμα θα φέρω έναν γνωστό μου που φύτεψε στην Φλόριντα των Ηπα μια συκιά και μια φραγκοσυκιά. Τα δεντρα μεγάλωσαν, η φραγκοσυκιά έβγαλε μικρά άνοστα φραγκόσυκα. Η συκιά δεν έβγαλε τίποτα. Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία λοιπόν. Επίσης έχουμε τα περισσότερα ενεργειακά πεδία από όλη την γη. Όλοι οι αρχαίοι ναοί είναι χτισμένοι πάνω σε τέτοια πεδία. Μέχρι εδώ αυτό το κομμάτι.
2) Οι άνθρωποί μας
Η φυλή μας, όλοι οι Έλληνες που απαρτίζουν την φυλή μας. Η οικογένεια μας , οι φίλοι μας, οι υπόλοιποι Έλληνες μας. Ακούγονται πολλά για την καθαρότητα της φυλής μας. Σίγουρα δεν είναι όπως όταν ξεκίνησε πριν εκατομμύρια χρονιά πίσω λόγω των προσμίξεων του dna με άλλους ανθρώπους. Όμως παρόλα αυτά φέρει μέσα του το ψυχικό αποτύπωμα της φυλής μας .Όσο και να τρεμοσβήνει μέσα αυτή η φλόγα υπάρχει ακόμα. Το ψυχικό αποτύπωμα είναι αυτό που μας λέει ποιοι είμαστε και ποια είναι η αποστολή μας. Για τον Έλληνα υπάρχει μια σειρά από άξιες που είναι ως εξής:
α) Ο οίκος :που συμβολίζει την οικογένεια τις αρχές , τις άξιες που περιλαμβάνει η οικογένεια. Την ένωση που έχουν τα μελη μεταξύ τους , την αλληλοστήριξη, την συμπαράσταση, την οποία βοήθεια μπορούν να δώσουν μεταξύ τους. Εμείς εδώ δεν «πετάμε » τα παιδιά μας όταν πάνε 18 χρόνων σύμφωνα με τον νόμο (που έβγαλε ένα σαΐνι), να πάνε να ζήσουν μόνα τους, Δεν πετάμε τους ηλικιωμένους γονείς μας σε «αποθήκες ανεπιθύμητων». Σεβόμαστε τους δεσμούς του αίματος μας.
β) Η οικοδέσποινα. Είναι η μάνα για τον κάθε ένα μας ,που τότε είχε την φροντίδα και ανατροφή των παιδιών της. Καθώς και ότι αφορούσε το σπίτι και τις δουλείες αυτού. Σαν παράδειγμα θα αναφέρω την αρχαία Σπαρτιάτισσα που  μεγάλωνε το παιδί της με πολύ προσοχή, απομάκρυνε από το παιδί ότι μπορούσε να το φοβίσει και δεν το έντυναν με κανένα  ρούχο για τον ίδιο λόγο , μέχρι τα 7 χρονιά που το αναλάμβανε η πολιτεία μετά. Είναι γνωστό ότι πολλές οικογένειες άλλων Ελλήνων καλούσαν Σπαρτιάτισσες  για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ο Αλκιβιάδης μεγάλωσε έτσι. Όποτε τώρα καταλαβαίνετε γιατί βγήκε ο σιχαμερός φεμινισμός και τι προσπάθησε να καταστρέψει.
γ) Τα βόδια , που συμβολίζουν την εργασία. Που έδινε τα «προς το ζείν» και δεν ήταν αυτοσκοπός όπως έχει καταντήσει σήμερα για μερικούς που κυνηγάνε τα χρωματιστά χαρτάκια. Ξεπουλώντας ότι έχουν και ΔΕΝ έχουν για να το πετύχουν αυτό. Βλέπε αυτούς τους ανάπηρους ταγούς που να μπορούσαν θα πουλούσαν και την μάνα τους την ίδια. Μερικά χρονιά πριν γνωστός μου ήταν σε ομιλία πολύ γνωστού πολιτικού, που μέχρι πριν κάποια χρονιά ήταν υπέρμαχος της Ελλάδας μας, Ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι : Αν ήταν στο χέρι μου , θα τα πουλούσα όλα. Κανένα από τα ζώα που τον άκουγαν δεν αντέδρασε εκτός του γνωστού μου που σηκώθηκε και έφυγε.
3) Η νοοτροπία μας
Ναι η Ελληνική νοοτροπία . Το φιλότιμο, η φιλοξενία ,η τιμή, η βοήθεια μας . Να ξέρεις ότι πηγαίνοντας σε ένα χωριο ορεινό θα βρεις ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς που ξέρεις ότι θα σε φιλέψουν κάτι από τα λίγα που έχουν, που θα σε  βοηθήσουν όταν τους ζητήσεις βοήθεια άλλα και όταν σε δουν να θες βοήθεια, θα έρθουν πάλι να σε βοηθήσουν από μονοι τους. Κάποτε χρειάστηκα μια βοήθεια,στην εργασία μου με μια βαρια συρόμενη πόρτα που είχε φύγει από τις ράγες. Ήρθαν και με βοήθησαν, χωρίς να πω κουβέντα. Φίλος πήγε στην Γερμανία για ένα σεμινάριο. Ανέβαινε στο μετρό και πιο μπροστά του έπεσε η βαλίτσα από ένα κύριο που είχε πολλές αποσκευές. οι Γερμανοί πηδούσαν πάνω από την πεσμένη βαλίτσα .  Ο φίλος μου την σήκωσε και του την έδωσε πάλι, ο άνθρωπος τρελάθηκε να του λέει ευχαριστώ.
Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν λαό που μεγαλώνει σαν εσένα τον ίδιο, του έμαθαν να είναι τίμιος , να είναι δίκαιος, να είναι φιλαλήθης , σέβεται τους άλλους. να βοηθάει οπού μπορεί. Να νοιάζεται και για τους άλλους γύρω του, να κάνει πάντα το κάλο και ας μην του το αναγνωρίζουν. Να είναι έτοιμος να πάει στην πρώτη γραμμή να πολεμήσει αν χρειαστεί, Να βλέπει την σημαία μας και να τον πιάνουν ρίγη.
4) Η γλώσσα μας
Αυτή η υπέροχη γλωσσα μας με την φοβερή λεπτομέρεια και ακρίβεια που έχει. Με τις εκατομμύρια λέξεις που διαθέτει. Δυστυχώς χάσαμε το 60% από την γλώσσα μας μετά τους κατακλυσμούς. Αυτή την γλωσσά που δέχεται συνεχεία επιθέσεις για την δήθεν απλούστευση της. Βλέπε το έγκλημα που έγινε το 1982 που σε μια νύχτα άλλαξε με νόμο, το πολυτονικό σε μονοτονικό και η δυσλεξία βάρεσε κόκκινα μετά. Βλέπε τα ηλίθια γκρικλίς του κάθε ανορθόγραφου. Τέλος την φωνητική γραφή όλα με ι ,ε ,ο πάει η ορθογραφία περίπατο καθώς και η ετυμολογία. Βλέπε τα διάφορα λεξικά που βγάζει ο κάθε πυροβολημένος δήθεν  Ελληνόφωνος γλωσσολόγος που ανακατεύει την ετυμολογία των λέξεων όπως του έρθει στην γκλάβα του.
Τι δεν είναι η πατρίδα μου
1) Ο παρών ελλαδοκάφρος
 Δεν είναι η σημερινή κατάσταση που βλέπουμε έναν λαό εξαθλιωμένο πρώτα ηθικά και μετά οικονομικά. Δεν είναι ο κάθε παρτάκιας, σταρχιδιστής, κουτοπόνηρος κλεφτοκοτάς που σκέφτεται πως να ζήσει και να εκμεταλλευτεί τον διπλανό του , τον γείτονα του. Δεν είναι αυτός ο λιγούρης που τρέχει πίσω από φούστες , δεν είναι ο φανατισμένος από θρησκείες , ομάδες, κόμματα και σκέφτεται πως να ανοίξει το κεφάλι του άλλου που δεν ανήκει στο ίδιο στρατόπεδο με αυτόν. ΟΧΙ αυτός δεν είναι ο Έλληνας. Είναι ένα άθλιο μόρφωμα που διαμόρφωσαν οι εχθροί που φοράνε ποδιές προβάτων ενώ είναι λύκοι άγριοι. Οφείλει ο καθένας μας να απομονώνει τέτοια άτομα και να μην τα παίρνει σαν παραδείγματα του Έλληνα.
2) Τα γαμώ-Ιερατεία
Πάσης φύσεως γαμώ-ιερατεία. Είτε θρησκευτικά, είτε μυστικισμοί και ότι άλλο έκτρωμα κυκλοφορεί. Όχι δεν είναι ελληνικά , δεν μας αντιπροσωπεύουν, δεν μας ανήκουν. Όχι δεν είναι έθιμο μας οι διάφορες γιορτές και νηστείες των θρησκειών, αυτά δεν υπήρχαν . Επιβλήθηκαν μαζί με τα γαμώ-ιερατεία για να ελέγξουν τα πρόβατα μην τυχόν και ξεφύγουν από την στάνη. Ο Έλληνας δεν χρειάζεται μεσάζοντες για να επικοινωνήσει με την αρχέγονη πηγή, με το θείον, Το κάνει από μόνος του Όρθιος και όχι γονατιστός.
3) Το ψευδό-προτεκτοράτο
Αυτή η αηδία που έστησαν από το 1821 και μετά. Όχι αυτό δεν είναι κράτος ελληνικό, είναι μια μηχανή εξόντωσης οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει. Μια άπατη σιχαμερών προδοτών -πιονιών- μαλιστάκηδων. Που επειδή τους πετάνε ένα ξεροκόμματο νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή και θα έχουν τα ηνία σε ότι απομείνει από την Ελλάδα. Όχι σε όλα αυτά τα καθάρματα που εξαπατούν τον κόσμο με λογικές πλάνες και υποσχέσεις που είναι ψεύτικες. Τελευταίο παράδειγμα Έλληνα πολίτικου είναι ο Καποδίστριας Όχι δεν είναι αυτό λοιπόν Ελληνική κυβέρνηση .Αξίζουν μόνο σαν παράδειγμα προς αποφυγή και τίποτα άλλο, για τις μελλοντικές γενιές.
Πολλοί θα με πουν ρομαντικό, γραφικό, φαντασμένο άλλα για εμενα αυτή είναι πατρίδα μου εγώ αυτό αγαπάω . Αυτόν τον Έλληνα ,της φυλής μας, όπως ξεκίνησε στην αρχή ,της θέλω να υπάρξει ξανά. Αυτήν την Ελλάδα θέλω να φτιάξουμε, Έχουμε την δύναμη, την γνώση πως να το κάνουμε, έχουμε το έμψυχο δυναμικό. Ναι αυτούς τους λίγους που δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο. Η εποχή είναι κρίσιμη πια, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για εμάς. Να ξεκινήσουμε τώρα να γκρεμίσουμε και να φτιάξουμε από την αρχή πάλι την φυλή μας όπως ήταν πραγματικά. Όταν κάτι το πιστέψεις και το φανταστείς  μέσα στο μυαλό σου .Τότε μπορείς να το κάνεις και πράξη. Ένας ζωγράφος πρώτα ζωγραφίζει τον πινάκα στο μυαλό του και μετά στον καμβά.Το όραμα της πάλαι πότε Ελλάδας, είναι ο οδηγός μας στον δρόμο αυτό. Αγάπα την πατρίδα σου.
Υγ. Σε όλους τους Ελληνόψυχους εκεί έξω.