Οραματισμός στο τώρα … παλεύοντας  ‘‘ το ξύπνημα ’’ … του εαυτού

προκαταρκτικά στο 2ο μέρος του «Κόσμου Φυλακή»

γράφει ο Παλαιός

Βέβαια καμμία αμφιβολία δεν έχω ότι ελάχιστοι έχουν κατανοήσει το 1ο μέρος του «Κόσμου Φυλακή»  πολύ δε λιγότεροι ή και κανείς δεν έχει δουλέψει πραγματικά πάνω σ’ αυτό … πέραν της κατανόησης και της αποδοχής στο να αναπτύξει την «αναγκαία καψούρα» να αφήσει το μαγκανοπήγαδο και να την κάνει από τον εδώ σκατόκοσμο.

Όμως οι καιροί ζορίζουν … και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να πάμε όπως θα έπρεπε … έτσι άσχετα με τα θέλω και τις απαιτήσεις από μερικούς για να δοθεί το 2ο μέρος … μέρες τώρα το σκεφτόμουν … όπου αν και το προηγούμενο διάστημα είπαμε κάποια πράγματα για τον «5ο τύπο προσευχής» … τον «οραματισμό στο τώρα» … αποφάσισα να το σπρώξουμε και να το πάμε παραπέρα, πρώτον διότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κανείς ή ελάχιστοι κατανοήσατε τις δυνατότητες του εργαλείου αυτού και δεύτερον επειδή δεν θα σας «κόψει» να το χρησιμοποιήσετε σωστά ούτε και στο να το πάτε παραπέρα … οπότε καθώς «’μπρός γκρεμνός και πίσω ρέμα», θα το σπρώξουμε και όπου βγεί … (να έχετε όμως υπ’ όψιν σας όσα είχα ‘πεί για τις αντιδράσεις του «Συστήματος»).

=#=

Αστρο-φαινόμενα των Ημερών

 • 13 Μαΐου 2018 – 12:40 UT-Π.Ω. = 15:40  Θερινή ώρα Ελλάδος – Ερμής στον Ταύρο
 • 15 Μαΐου 2018 11:48 UT-Π.Ω. = 14:48  Θερινή ώρα Ελλάδος – Σύνοδος Ηλίου Σελήνης  στις 24°36′ Ταύρου
 • 15 Μαΐου 2018 – 15:18 UT-Π.Ω. = 18:18 Θερινή ώρα Ελλάδος – Ουρανός στον Ταύρο
 • 16 Μαΐου 2018 – 04:55 UT-Π.Ω. = 07:55  Θερινή ώρα Ελλάδος – Άρης στον Υδροχόο

Το διάστημα αυτών των ημερών λοιπόν αλλάζουν ενεργειακά αρκετά πράγματα (δεν θα αναφερθούμε βέβαια σ’ αυτά) … οπότε αυτό είναι ένας από τους λόγους του να δοθούν τα παρακάτω.

=#=

5ος τύπος Προσευχής – ο Οραματισμός στο ‘‘τώρα’’

Ο Gregg Braden είναι αυτός που στην σύγχρονη εποχή έδωσε έμφαση και έκανε γνωστό (μίλησε ξεκάθαρα πάνω σ’ αυτό) έναν ακόμα τύπο προσευχής πέραν των άλλων 4-τεσσάρων κοινώς γνωστών, έναν 5ο τύπο που ναι μέν μπορεί να ήταν γνωστός σε κάποια μεμονωμένα άτομα ή πολύ περιορισμένους κύκλους αλλά ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό … (παρακαλώ να ανατρέξετε στα όσα είπαμε σε προηγούμενα σχόλια του εδώ ιστολογίου  …. αλλά και στα διαδικτυακά δημοσιεύματα των Θεϊκή Μήτρα, Τύποι Προσευχής κλπ. καθώς και στα βιβλία του Gregg Braden, για περισσότερη ενημέρωση επ’ αυτού)

Περιληπτικά οι 5 τύποι προσευχής κατά Gregg Braden

 • πρώτος τύπος – καθημερινή ή άτυπη προσευχή … όπου εκφράζουμε κάποια ευχή
 • δεύτερος τύπος – απαιτητική προσευχή … όπου ζητείται η ευλογία (ενδυνάμωση για κάτι μέσω) ενός υπερτέρου όντος
 • τρίτος τύπος – τελετουργική προσευχή … επίκληση και δοξολογία ενός υπερτέρου όντος  
 • τέταρτος τύπος – διαλογιστική προσευχή … χωρίς λόγια … όπου νιώθουμε ως μέρος αλλά και κυρίως την παρουσία του όλου ή κάποιου ανωτέρου όντος γύρω μας
 • πέμπτος τύπος – βιωματική προσευχή … βασισμένη στο συναίσθημα και την βίωση του οραματιζομένου … όπου νιώθουμε ότι συμμετέχουμε πλήρως με όλες τις αισθήσεις μας ωσάν το οραματιζόμενο να λάμβανε χώρα στο εδώ και τώρα … να είναι … να έχει ήδη συμβεί.

Ας δούμε επίσης μερικά ακόμα σχετικά με το όλο πλέγμα.

Οι διάφορες εκφάνσεις της προσευχο-διαλογιστο-μαγικής πρακτικής … :

 • προσευχή – λατρευτική αίτηση … προς το Θεό ή κάποια μορφή πνευματικής κοινωνίας με το Θεό ή ένα αντικείμενο λατρείας, όπως στην ικεσία, ευχαριστία, λατρεία, ή εξομολόγηση κλπ.
 • διαλογισμός – σωματο-συναισθηματο-διανοητική άσκηση πρός επίτευξη γαλήνης, ηρεμίας, νοητικής και συναισθηματικής εκγύμνασης, κάθαρσης, ανάπτυξης κλπ. κλπ.
 • οραματισμός –  νοητική προβολή θεότητος, μαντάλας, επιθυμητής έκφρασης, εκδήλωσης, επίτευξης, αποτελέσματος κλπ.
 • επίκληση – ικεσία, κάλεσμα … για βοήθεια, ενίσχυση, προστασία, έμπνευση, εκχώρηση δύναμης, ενέργειας, σοφίας κλπ. κλπ.
 • κάλεσμα – παράκληση, αίτηση, απαίτηση ή προσταγή … για επικοινωνία, εμφάνιση, απάντηση, βοήθεια κλπ.
 • επιβεβαίωση – διαβεβαίωση, επιβεβαίωση, επικύρωση, διακήρυξη … τινός αληθείας ή άρνηση και αποκήρυξη ώς μη αληθούς ή ψευδούς ή μη έχοντος πραγματικήν υπόστασην
 • προσταγή – απόφαση, διαγγελία, παραγγελία, διαταγή, επίταση … με σκοπό την εκπλήρωση θελήματος πρός εκδήλωση-πραγμάτωση επιθυμητού σκοπού.
 • εξουσιαστική προσταγή/φίατ – Εγωϊκή δήλωση, δυναμική επίκληση, επικύρωση, διαταγή, προσταγή … προς παγίωση και εγκαθίδρυση εξουσίας.
 • ψαλμωδία – απαγγελία ήχων, ονομάτων θεοτήτων-αγγέλων, ψαλμών, προσευχών, δοξολογιών … με σκοπό την μαγνήτιση-έλξη των ανωτέρων όντων και της ενεργείας των πρός τον ψάλλοντα.
 • μάντραμ – μυστική φόρμιουλα … με σκοπό την ενίσχυση της προσευχής, του οραματιζομένου, της επιρροής, της δράσεως κλπ.

Τα παραπάνω απλά πληροφοριακά και μόνο γιά εγκυκλοπαιδικούς λόγους αναφέρθησαν, και δεν θα καταπιαστούμε καθόλου με αυτά. Αυτό με το οποίο όμως θα καταπιαστούμε στην συνέχεια παρακάτω, είναι ο υπό του Gregg Braden αναφερόμενος ως 5ος τύπος προσευχής.

=#=

Ο Gregg Braden σχετικά με την δυναμική του οραματισμού και της προσευχής μας είπε περιληπτικά  :

Όλα τα αρχαία κείμενα και οι πνευματικές παραδόσεις μας λένε ότι τα πάντα στον κόσμο μας συνδέονται με τρόπους που μόλις τώρα όμως αρχίζουμε να κατανοούμε ως κβαντικό κόσμο.

Αυτό το λεπτοφυές ενεργειακό πεδίο έχει περιγραφεί από έναν δυτικό επιστήμονα ως ένα δίκτυο ή ένας ιστός που συνιστά τη δομή όλης της δημιουργίας. Αυτό το πεδίο ενέργειας υπάρχει από πάντα. Είναι ένα πεδίο ευφυές, μια ευφυΐα που ανταποκρίνεται βαθιά στο ανθρώπινο συναίσθημα.

Ο κόσμος του συναισθήματος μέσα μας, έχει επίδραση πέρα από το σώμα μας … στον όλο κόσμο, και υπάρχει στενή σχέση μεταξύ σκέψεων, αισθημάτων και συναισθημάτων μέσα στο σώμα μας, με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας, έτσι που ο Κόσμος και ότι συμβαίνει γύρω μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά αντανάκλαση της εσωτερικής μας ύπαρξης, σκέψεων, αισθημάτων, συναισθημάτων, πεποιθήσεων και επιθυμιών μας. .

Νοιώθοντας αυτό το εσωτερικό συναίσθημα, μιλάμε στις δυνάμεις της Δημιουργίας, επιτρέποντας σε αυτό το Πεδίο, το Κβαντικό Ολόγραμμα, να μας ανταποκριθεί, σε σχέση με αυτό που νοιώθουμε μέσα στην καρδιά μας.

Πρέπει να νοιώσουμε όπως θα νοιώθαμε αν η προσευχή έχει ήδη εισακουσθεί! Και μέσα σ’ αυτό το συναίσθημα συνομιλούμε με τις δυνάμεις της Δημιουργίας, επιτρέποντας στον κόσμο να μας ανταποκριθεί, επιτρέποντας σ’ αυτό το πεδίο, -το κβαντικό ολόγραμμα, τον Θεϊκό νου-, να ανταποκριθεί σ’ αυτό που νοιώθουμε μέσα στην καρδιά μας, καθώς επίσης και ότι συγκεκριμένα είδη συναισθήματος, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν το DNA του σώματός μας. 

Αν προσευχηθούμε για βροχή, η βροχή δεν θα έρθει ποτέ! 

Γιατί τη στιγμή που προσευχόμαστε για να συμβεί κάτι, απλά αναγνωρίζουμε ότι αυτό δεν υπάρχει εκείνη τη στιγμή. Αν πούμε ‘‘Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας έρθει ειρήνη στον κόσμο’’, αυτό που λέμε εκείνη τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει ειρήνη, και ασυνείδητα ενδυναμώνουμε αντί να αποδυναμώσουμε τις συνθήκες που θέλουμε να αλλάξουμε (δηλαδή σπρώχνουμε να γίνει το αντίθετο).

Αυξάνουμε και δυναμώνουμε την πιθανότητα να έρθει βροχή, όταν κλείνουμε τα μάτια μας και αρχίζουμε να νοιώθουμε πώς είναι να βρέχει εκείνη την στιγμή. Μυρίζουμε τις μυρωδιές που βγαίνουν όταν η βροχή πέφτει στο χώμα και τους τοίχους. Νοιώθουμε πως είναι να πατάμε με τα γυμνά πόδια μέσα στο νερό της βροχής, στη λάσπη, την πολλή λάσπη από την πολλή βροχή.

Παρόμοια το ίδιο ισχύει και για την θεραπεία του εαυτού μας ή των αγαπημένων μας. Όταν αρχίζουμε να νοιώθουμε τα συναισθήματα των πραγμάτων και των καταστάσεων που θέλουμε να έχουμε και να κάνουμε στη ζωή μας και στον κόσμο μας, το κβαντικό ολόγραμμα, ο Θεϊκός Νους, εξ ορισμού θα αντικατοπτρίσει το αποτέλεσμα αυτών των συναισθημάτων πίσω σε εμάς.

Όταν νοιώθουμε κάτι σε ένα μέρος, αυτό το συναίσθημα υπάρχει ήδη σε κάθε άλλο μέρος, έτσι δεν χρειάζεται να στείλουμε κάτι κάπου ... απλά πρέπει να αισθανθούμε το συναίσθημα ότι ήδη αυτό είναι έτσι … υπάρχει.

Και στο βαθμό που μπορούμε να εστιάσουμε σ’ αυτό το συναίσθημα και να ‘‘ακονίσουμε-αυξήσουμε -δυναμώσουμε’’ αυτήν την ικανότητα, να νοιώθουμε συναισθήματα στην καρδιά μας, αντί απλά να τα σκεφτόμαστε  με το μυαλό μας, στο βαθμό αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε και να μεταφέρουμε πέρα από το σώμα μας ότι νοιώθουμε μέσα μας.

Υπάρχει ένα πεδίο εκεί έξω, μια ζωντανή ευφυΐα, που συνδέει τα πάντα στην Δημιουργία, οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο ή στο σώμα μας – μην εξαιρώντας απολύτως τίποτα. 

Λόγω αυτής της αρχής, γνωρίζουμε ότι όλα, τα πάντα, είναι μέρος όλων των άλλων, και ότι είμαστε συνδεδεμένοι μ’ αυτό το πεδίο, μέσω αυτών που ονομάζουμε σκέψη, αίσθημα και συναίσθημα. 

Πιο συγκεκριμένα, τα συναισθήματα στην καρδιά μας, είναι η γλώσσα που μας ενώνει με το πεδίο. Είναι η γλώσσα που αναγνωρίζει το πεδίο. Αντίθετα δεν φαίνεται να αναγνωρίζει τις διανοητικές διεργασίες της γλώσσας, όταν πχ. λέμε ‘‘Θεέ μου, κάνε να έρθει ειρήνη στον κόσμο’’. Ενώ σίγουρα φαίνεται ότι αναγνωρίζει τη γλώσσα του συναισθήματος, όταν νοιώθουμε, την ειρήνη, στην καρδιά μας σαν να είναι ήδη εκεί στον κόσμο.

Αντί λοιπόν να βλέπουμε την προσευχή σαν κάτι που ‘‘κάνουμε’’ πότε-πότε -όταν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο- και μετά σταματάμε και απομακρυνόμαστε, ίσως μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την προσευχή, ως τον τρόπο που νοιώθουμε στη ζωή μας, και αφού νοιώθουμε πάντα, κάθε στιγμή της ζωής μας, η ζωή μας γίνεται προσευχή. Μπορούμε πάντα να έχουμε το συναίσθημα της ειρήνης στην καρδιά μας, είτε οδηγούμε, μελετάμε, πηγαίνουμε στα μαγαζιά ή στο αεροδρόμιο. Αν σε κάποιο βαθμό, μπορούμε να νοιώσουμε αυτό το συναίσθημα, η ζωή μας γίνεται προσευχή, και ο κόσμος γύρω μας αλλάζει πολύ γρήγορα.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι εκτός ελέγχου και νοιώθουν αδύναμοι ώστε να κάνουν ή να αλλάξουν το οτιδήποτε. Οι αρχές όμως του κβαντικού ολογράμματος, μας θυμίζουν ότι είμαστε μέρος όλων όσων βλέπουμε. Ο κόσμος γύρω μας δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από μια αντανάκλαση αυτού που είμαστε εσωτερικά. Πρέπει και μπορούμε να γίνουμε αυτά τα οποία διαλέγουμε να μας συμβούν στη ζωή. Πρέπει να γίνουμε η ειρήνη, η θεραπεία, η συνεργασία, η συμπόνια, η αγάπη, η φροντίδα, που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας. Πρέπει εμείς να γίνουμε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε το πεδίο να μας τα αντικατοπτρίσει, ώστε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο. 

Και συνεχίζει διευκρινίζοντας :

Σύμφωνα με την Κβαντική Θεωρία, η παρατήρηση του κόσμου από τον άνθρωπο δίνει μορφή στο σύμπαν. Δεν ελέγχουμε το σύμπαν, αλλά, συμμετέχουμε στη δημιουργία του. Η προσδοκία είναι πράξη δημιουργίας. «Δεν είμαστε απλώς θεατές που βρέθηκαν τυχαία σε μια κοσμική σκηνή, είμαστε διαμορφωτές και δημιουργοί που ζούμε σε ένα συμμετοχικό σύμπαν» [[ John Wheeler, από τους πρωτοπόρους της Κβαντικής Φυσικής ]].

Αυτή η προσευχή, για την οποία μιλάμε, ο πέμπτος τύπος, βασίζεται στο συναίσθημα. 

Αυτός που προσεύχεται οραματίζεται ότι το αίτημά του έχει ήδη γίνει, και βιώνει το αίσθημα πληρότητας από την πραγματοποίησή του. 

Αυτή η μορφή προσευχής εμπεριέχει τη δύναμη της υλοποίησης των επιθυμιών μας, των στόχων μας.

Πώς όμως γίνεται αυτό;

Πρέπει να νοιώσουμε/θουμε σαν η προσευχή να έχει ήδη εισακουστεί !!  Και το μυστικό για να το έχουμε … είναι να πιστέψουμε ότι ήδη το έχουμε !!

Μέσα σ’ αυτό το συναίσθημα, μιλάμε στις δυνάμεις της δημιουργίας, επιτρέποντας στο κβαντικό πεδίο να μας ανταποκριθεί, με ότι είναι αυτό που νιώθουμε μέσα στην καρδιά μας

Όταν απλά προσευχόμαστε γιά να συμβεί κάτι που επιθυμούμε, αυτό το κάτι δεν θα συμβεί ποτέ. Γιατί την στιγμή που προσευχόμαστε γιά να συμβεί κάτι, απλά αναγνωρίζουμε ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει. Έτσι ασυνείδητα ενδυναμώνουμε τις συνθήκες που θέλουμε να αλλάξουμε. 

Όταν δίνουμε ενέργεια συναισθηματική σ’ αυτό που υπάρχει, το διατηρούμε, όταν όμως δίνουμε ενέργεια σ’ αυτό που είναι έτοιμο να έρθει, πραγματικά συμμετέχουμε στην δημιουργία του.

Πρέπει να νοιώθουμε σαν να έχει ήδη εισακουστεί η προσευχή.

Πρέπει να μετατρέψουμε το μελλοντικό μας όνειρο σε γεγονός του παρόντος – θεωρώντας, ότι το αίσθημα της επιθυμίας έχει ήδη εκπληρωθεί … διότι το αίσθημα είναι η πραγματική προσευχή !

=#=

Εφαρμογή της τεχνικής στην καθ’ ημέραν ζωή.

Ας πάρουμε ένα-δυό παραδείγματα.

Προκαταρκτικά :

Θα καθίσετε κάπου αναπαυτικά … θα κλείσετε τα μάτια και θα ηρεμήσετε αναπνέοντας αργά-αργά χωρίς να σκέπτεσθε και ν’ ασχολείστε νοητικά με κάτι.

Κατόπιν θα οραματιστείτε ένα φώς στην περιοχή της καρδιάς σας (επιλέξτε ότι χρώμα θέλετε αρκεί αυτό να σας προκαλεί ευχαρίστηση και ηρεμία)

α).  Εφαρμογή στην καθ’ ημέραν ζωή σε προσωπικό επίπεδο

  Ας πούμε τώρα ότι επιθυμείτε μια δουλειά, συγκεκριμένη θέση κάπου.

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … σαν να είχατε ήδη αυτήν την δουλειά, την θέση και να δουλεύετε εκεί και ταυτόχρονα να προσπαθήσετε να αισθανθείτε όπως θα αισθανόσαστε αν εκείνη την στιγμή κάνατε αυτήν την δουλεία, είχατε την ευθύνη της συγκεκριμένης θέσεως. Μείνετε και ζήστε αυτή την αίσθηση όσο περισσότερο γίνεται … μην ζοριστείτε όσο κρατήσει … μόλις ξεφύγει το μυαλό σας απλά σηκωθείτε και ξεχάστε ότι κάνατε … και μην ασχοληθείτε με το αν πέτυχε ή δεν πέτυχε … 

Φροντίστε μόνο αυτό που επιλέξατε να είναι μέσα στα πλαίσια προσιτά πράγματα … διότι αν θέλετε πχ να γίνετε Γαλαξιακός αυτοκράτορας … έεε απλά δεν πρόκειται να το δείτε ποτέ … 

  Ας πούμε ότι έχετε μια αρρώστια έναν πόνο.

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … σαν να είσαστε υγιείς … να είσαστε είπαμε και όχι να γίνετε … δεν θα οραματιστείτε τον πόνο ή την αρρώστια αλλά την υγεία … πχ. το άρρωστο όργανο δεν θα το οραματισθείτε άρρωστο αλλά υγιές … και μόνο στην περίπτωση που είστε πολύ εξοικειωμένοι με οραματισμό και να παραμένετε σε κατάσταση ηρεμίας θα οραματισθείτε την ταχεία ίαση του οργάνου και στην συνέχεια θα ζήσετε το πλήρες αίσθημα της υγείας.

  Ας πούμε ότι έχετε ανάγκη … χρειάζεστε κάποια χρήματα

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … σαν να έχετε ήδη στα χέρια σας αυτά τα χρήματα και να πηγαίνετε να πληρώσετε  και να πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας, να αγοράζετε τρόφιμα, εργαλεία ή ότι άλλο για το οποίο χρειαζόσαστε τα χρήματα … να κρατάτε στα χέρια σας τα χρήματα και να δίνετε αυτά που χρειάζεται καθώς και να παίρνετε τα αντίστοιχα χαρτιά, αποδείξεις, εργαλεία, τρόφιμα, ρούχα κλπ. κλπ.

β).  Εφαρμογή στην καθ’ ημέραν ζωή σε διαπροσωπικό επίπεδο

  Ας πούμε τώρα ότι επιθυμείτε να έχει δουλειά κάποιος δικός σας.

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … σαν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είχε ήδη αυτήν την δουλειά, την θέση και να δούλευε εκείνη την στιγμή εκεί και να νοιώσετε πώς θα ήταν να τον παίρνατε τώρα εκεί τηλέφωνο ή να περνούσατε και να τον βλέπατε αυτήν την στιγμή.

  Ας πούμε ότι κάποιος δικός σας .. φίλος σας πάσχει από κάτι

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … σαν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είναι τελείως υγιής, να χαίρεται και να διασκεδάζει.

γ).  Εφαρμογή της τεχνικής για την Ελλάδα

Η τεχνική εφαρμόζεται με παρόμοιο τρόπο σε οποιαδήποτε πλευρά της ζωής … έτσι μπορεί να εφαρμοστεί ώστε να αλλάξει και η κατάσταση στην χώρα.

Καθώς η χώρα μας καθημερινά βυθίζεται σε κάθε τομέα (καθώς κανένας τομέας δεν έχει μείνει πλέον ανεπηρέαστος)  … Πολιτική, Στρατός, Δικαιοσύνη, Οικονομία, Δημογραφικό, Εθνική Κυριαρχία, Άμυνα, Κοινωνικός και Παραγωγικός Ιστός, Αυτοδυναμία και Αυτάρκεια, Υγεία, Τεχνολογία, Βιομηχανία και λοιπά και λοιπά

Μετά τα προκαταρκτικά … στην συνέχεια όταν νοιώσετε ήρεμοι θα οραματισθείτε όσο πιο καλά γίνεται … έναν συγκεκριμένο τομέα οι πρωτάρηδες ή και συνολικά οι έχοντες αναπτύξει εμπειρία … και θα οραματισθείτε τον συγκεκριμένο τομέα να ευδαιμονεί να είναι ακμαίος δυνατός και αποτελεσματικός … πχ. μια Πατριωτική Κυβέρνηση που ξεσκίζεται στο να προστατεύσει και να προάγει την ζωή ολοκλήρου του Λαού … να οραματισθείτε και να αισθανθείτε το αίσθημα της κάψας που έχει όλο το γκουβέρνο για να υπερβεί εαυτόν … να κάνει περισσότερα απ’ το καλύτερο … και όλος ο δημόσιος τομέας … τα πάντα να ξεσκίζεται στο να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους πολίτες … ο στρατός να φυλάει Θερμοπύλες, η δικαιοσύνη να απονέμει δίκαιον και όχι τιμωρίες, η αστυ-χωροφυλακή να φυλάει και να προστατεύει τους πολίτες κάθε λεπτό του εικοσιτετραώρου κλπ. κλπ.

Οραματισθείτε, αισθανθείτε και ζήστε, βιώστε την Νέα αλλαγμένη πατρίδα μας … χαρείτε και απολαύστε το θαύμα !! … Αισθανθείτε σαν αυτό να έχει επιτευχθεί … να είναι γεγονός … να έχει ήδη γίνει !!

Κάντε το … και έχουμε ελπίδες να σώσουμε την χώρα … την πατρίδα μας !!

Εν συνόψει …

Αυτά μας λέει εν συνόψει ο Gregg Braden, ελπίζω αφού κατανοήσετε σωστά και καλά το τι λέει, να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε πρός το καλύτερο την δικήν σας ζωήν αλλά και των γύρω σας.

Οι τομείς και οι πλευρές της ζωής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική είναι κυριολεκτικά αμέτρητοι, καθώς καλύπτουν κάθε πλευρά και φάσμα της

Εμείς όμως θα πάμε παραπέρα … διότι δεν νομίζω να είπατε «άαα καλά εντάξει, τώρα κάτι μας είπες, τα παραπάνω τα έχουμε ξανακούσει», έστω και αν πολλοί μπορεί να μην τα είχατε ή να μην είχατε δώσει την δέουσα προσοχή … αλλά θα πάμε σε κάτι που σίγουρα δεν το έχετε ακούσει αλλά ούτε και σκεφτεί.

  Και τι το σπουδαίο είναι αυτό ρε ψυχοβγάλτη ώστε να μας πρήξεις με όλο αυτό το παραπάνω κατεβατό ;;

Υπομονή μανάρια μου … υπομονή … και ξαναρίξτε ένα μάτι στον τίτλο του άρθρου !!

  Χά … χαχά !! … παλεύοντας  ‘‘ το ξύπνημα ’’ … του εαυτού … προκαταρκτικά στο 2ο μέρος του «Κόσμου Φυλακή»

  Και τι δουλειά έχουν τα παραπάνω με αυτό ;;

Έμ έλα μου ντέ που έχουν !! … εδώ σας θέλω λοιπόν ξυπνοπούλια μου !!

=#=

Εργασία για το ξύπνημα του ‘‘Εαυτού’’

Εντάξει … εντάξει δεν θα σας ταλαιπωρήσω … ‘‘άμ έπος άμ έργον’’ λοιπόν… θα πάμε κατευθείαν στο ψητό … στο πώς δηλαδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την παραπάνω τεχνική για να ξυπνήσουμε τον ‘‘Εαυτό’’ και όχι μόνο, καθόσον αυτή η τεχνική είναι εκ των ουκ άνευ, ως ένα είδος μυστικής προσευχής όλων των κατά καιρούς και τόπους ασκητών, αναχωρητών, γιόγκι και σαμάνων. Είναι καταχωνιασμένη στις πραχτικές των αναχωρητών, είναι το ύψιστο στις πρακτικές των Γιόγκα του Ναρόπα, στις τεχνικές των Ανουττάρα-γιόγκα, Μάχα-γιόγκα, Άνου-γιόγκα και Άτι-γιόγκα αλλά και άλλων μεθόδων, έστω και αν αυτό δεν σημειώνεται ευκρινώς, και πρέπει, σχεδόν πάντα, να το ανακαλύψει μόνος του ο ασκούμενος.

Στον οραματισμό κατά την άσκηση των γιογκικών αυτών τεχνικών και πρακτικών, ο ασκούμενος οραματίζεται το εαυτόν του ως να είναι η ίδια η θεότητα του οραματισμού … όπου εάν το καταφέρει μπορεί να προβάλει στον αισθητό και όχι μόνο κόσμο, με την μορφή αυτή, εκεί στηρίζεται και η τεχνική του Τούμο και των άλλων εκπληκτικών για μας επιτεύξεων και πραγματώσεων. 

Είπαμε στα προηγούμενα άρθρα ότι όλοι όσοι βρίσκονται στον «Κόσμο Φυλακή», εκτός των Λαμογιών και των προσχωρησάντων μεγαλοτσιρακίων, έχουν παραδώσει την ελευθερία τους και δεχτεί το κλείδωμα της μνήμης τους … έτσι ώστε κατά κανόνα έρχονται ξανά και ξανά σε σάρκωση χωρίς καμμία μνήμη … όπου εκτός αυτού έχουν να υποστούν και την επιβολή της εκ-παίδευσης με το φόρτωμα των κάθε είδους στρεβλών πεποιθήσεων … πράγματα που σαν κατασταλάζον πουρί εγκλείει και φυλακίζει το δυναμικό του ‘‘Θείου Εαυτού’’ της Δημιουργικής εκείνης Θείας Σπίθας.

Τα πάντα σ’ αυτόν τον κόσμο συμβάλλουν, και θα λέγαμε φροντίζουν, ώστε η Θεία Σπίθα-ο Πραγματικός Εαυτός … να παραμένει φυλακισμένος … και ο άνθρωπος να βιώνει συνεχώς πόνο και δυστυχία … γυρίζοντας συνεχώς το μαγκανοπήγαδο και παράγοντας ενέργεια για να τροφοδοτεί τα Λαμόγια.

Επειδή αυτό έγινε αυτόβουλα και χωρίς βία (δείτε τα άρθρα του «Κόσμου Φυλακή») είναι δύσκολο να το σπάσουμε … γι’ αυτό και προσπαθούμε να κλέψουμε τροφίμους … να τους πούμε πώς έχουν τα πράγματα και να τους δώσουμε τρόπους και τεχνικές να αποδράσουν από τον σκατόκοσμο αυτόν.

Η πιό πάνω τεχνική «του 5ου τρόπου προσευχής-του Οραματισμού στο τώρα» μπορεί και χρησιμοποιείται στο να μπούν οι βάσεις … να ξεκινήσει η διαδικασία της αποβολής όλων των σάπιων και στρεβλών πεποιθήσεων και να προσπαθήσουμε να ξεκλειδώσουμε και να ξυπνήσουμε τον Εαυτό-την Θεία Σπίθα.

Στην αρχή σκάβουμε, σπάζουμε και σμιλεύουμε το πουρί … για να διώξουμε και να αποβάλουμε τις στρεβλές πεποιθήσεις … την σαβούρα που φορτωθήκαμε στην αρχή και στην συνέχεια αυτής της ζωής … και συνεχίζουμε μέχρι να χτυπήσουμε το πλέγμα, τον τοίχο της φυλακής του Εαυτού, να σπάσουμε την κλειδαριά και να τον Λευτερώσουμε … ότι τέλος πάντων μπορέσουμε να κάνουμε και να επιτύχουμε !!

Τεχνική και Οραματισμός για το ξύπνημα του Εαυτού

  Προκαταρκτικά :

Σ‘ ένα ήσυχο και απομονωμένο δωμάτιο, καθίστε κάπου αναπαυτικά, αλλά με ίσια την πλάτη σας, είτε σε μιά καρέκλα είτε σταυροπόδι σε κάποιο μαξιλάρι … 

Κλείσετε τα μάτια και ηρεμήσετε, αναπνέοντας αργά-αργά χωρίς να σκέπτεσθε και ν’ ασχολείστε νοητικά με κάτι.

Όταν νοιώσετε ήρεμοι και γαλήνιοι, οραματιστείτε το σώμα σας σαν ένα διάφανο δοχείο γεμάτο φώς, (ότι χρώμα φώς σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα … προτιμήστε κάτι καθαρό και απαλό … όχι βαρύ και σκούρο)

Στην συνέχεια, οραματιστείτε στην περιοχή της καρδιάς, να υπάρχει κάτι σαν κόμβος, ένα σημείο όπου ενώνονται πολλές γραμμές φωτός.

  Πρώτη Φάση

α)  Πρώτο στάδιο – απόρριψη και διάλυση

Στο κέντρο αυτού του κόμβου, οραματισθείτε  μιά συσσωμάτωση σαν έναν μικρό καρπό … δώστε του ότι χρώμα θέλετε, καθώς και ότι μέγεθος βρίσκετε και αισθάνεστε πιό οικείο … από το μέγεθος ενός καρυδιού, ενός φουντουκιού, ρεβιθιού ή ακόμα και μικρότερου, εάν αυτό είναι που σας ταιριάζει.

Συγκεντρωθείτε πάνω σ’ αυτό και οραματισθείτε ένα άλλο φώς ν’ αρχίζει από μέσα να διαπερνά το τσόφλι-κέλυφος της συσσωμάτωσης και να την διαλύει, αφήνοντας να φανεί αυτό που έκρυβε … ένα μικρό μπουμπούκι (πάλι επιλέξτε ή αφήστε να προβάλει ότι χρώμα σας έρθει)

Το σπάσιμο-απόρριψη-διάλυση του τσοφλίου-κελύφους είναι το σπάσιμο και η αποβολή των στρεβλών πεποιθήσεων και όλης της σαπίλας που σας έχει φορτωθεί από την αρχή της ζωής σας.

Ζήστε και αισθανθείτε όλο αυτό και κυρίως την αίσθηση της ελευθερίας μετά την αποβολή αυτού του συσσωματώματος-κελύφους … καθώς είπαμε ότι η αίσθηση είναι που μετράει.

Αυτό είναι σε πρώτο στάδιο … το οποίο μπορείτε να επαναλάβετε όσες φορές κρίνετε αναγκαίο μέχρι να έχετε την πλήρη και απόλυτη αίσθηση ότι ανοίξατε τον δρόμο και αποβάλατε το κέλυφος.

Μπορείτε να μείνετε σ’ αυτό το στάδιο … και καλύτερα είναι τα το πάτε σιγά-σιγά εκτός και αισθάνεστε ή έχετε αποχτήσει οραματιστική εμπειρία.

β)  Δεύτερο στάδιο – προχώρημα

Αφού πλέον έχετε ξεπεράσει το πρώτο στάδιο θα οραματίζεστε κατευθείαν το μπουμπούκι χωρίς κέλυφος … αυτό πρέπει να το κρατήσετε μέχρι ο οραματισμός του μπουμπουκιού να είναι ικανοποιητικός … τότε θα προχωρήσετε στην δεύτερη φάση.

  Δεύτερη Φάση

α)  Πρώτο στάδιο – το άνοιγμα

Συγκεντρωθείτε πάνω στο μπουμπούκι, σαν να είναι από ενέργεια και όχι συμπαγές υλικό.

Στην συνέχεια ένα άλλο φώς αρχίζει να το διαπερνάει από το εσωτερικό του και το το ωθεί να ανοίξει διάπλατα τα πέταλά του, έτσι που να προβάλει και να φανεί ο πυρήνας του, όπως ανοίγει ένα λουλούδι και τα πέταλά του απλώνουν … και πλέον δεν ξανακλείνουν.

Εκεί στον πυρήνα του λουλουδιού στο κέντρο του, οραματισθείτε ένα δεύτερο, μικρότερο σε μέγεθος μπουμπούκι -μπουμπούκι μέσα στο μπουμπούκι δηλαδή-

Το σπάσιμο-άνοιγμα αυτού του πρώτου μπουμπουκιού είναι η πρόσβαση στις μνήμες … στις εδώ μνήμες, των διαφόρων σαρκώσεων.

Επαναλάβετε το στάδιο αυτό μέχρι που να προβάλει στον οραματισμό σας κατευθείαν το δεύτερο μπουμπούκι πάνω στο λουλούδι.

β)  Δεύτερο στάδιο – αναμνήσεις

Ζήστε την αίσθηση αυτού του ανοίγματος και αφήστε τις διάφορες μνήμες να σας πλημμυρίσουν χωρίς να δίνεται βάση και βαρύτητα σε καμμία απ’ αυτές, χωρίς να πιάνεστε και να αρπάζεστε από κάτι που προβάλλει … αφήστε τα να περνούν και να φεύγουν … είναι άνευ σημασίας … και δεν έχουν τίποτε ουσιαστικό να προσφέρουν … και ετοιμαστείτε να πάτε στα ενδότερα.

  Τρίτη Φάση

α)  Πρώτο στάδιο – η αποκάλυψη

Αφού ο οραματισμός σας έχει σταθεροποιηθεί … οραματισθείτε το δεύτερο αυτό μπουμπούκι να ωθείτε από ένα άλλο εσωτερικό κύμα φωτεινής ενέργειας να ανοίξει διάπλατα και να γίνει-αποτελέσει ένα δεύτερο στρώμα πετάλων όπου στο κέντρο τους πάλλεται ένα ζωηρό φώς στο μέγεθος ενός σπόρου … είναι ο σπόρος … η Θεία Σπίθα-ο Εαυτός … το απόλυτο Είναι σας … !!

Το φώς αυτό πάλλεται ζωηρά και φωτίζει-καλύπτει όλο το σώμα σας … αυτό που έχετε οραματιστεί σαν διάφανο δοχείο, και το διαπερνά προβάλλοντας στο εξωτερικό του.

Εδώ μπορείτε να οραματισθείτε την ενέργεια αυτή να σας διαποτίζει μέχρι τα μύχια του είναι σας, να θεραπεύει και να εξομαλύνει τα πάντα.

Αυτό το στάδιο έχει να κάνει με το ξεκλείδωμα της μνήμης.

β)  Δεύτερο στάδιο – εν-θύμηση

Αφού παγιωθεί πλήρως ο οραματισμός και η αίσθηση του  Εαυτού … θα αρχίσουν να προβάλλουν μνήμες … μνήμες από τον άλλο τον Πραγματικό Κόσμο … αυτό όμως δεν είναι απλές μνήμες είναι Εν-θυμίσεις.

Όταν αυτό ξεκινήσει ο δρόμος ανοίγει … όμως δεν σημαίνει ότι αυτομάτως απελευθερώνεστε … αυτό έχει δρόμο … πρέπει την Ελευθερία να μάθετε το πώς και να την διεκδικήσετε !!

Στην συνέχεια των αναρτήσεων στο 2ο μέρος του «Κόσμου Φυλακή» θα πούμε και άλλα … περισσότερα !!

  Εν συνόψει

Έσπασα την όλη διαδικασία σε τρία κομμάτια, έτσι που να είναι πιό εύκολη και κατανοητή η όλη πορεία και τεχνική.

Όταν με το καλό ο οραματισμός σας θα έχει σταθεροποιηθεί αρκετά, τότε θα μπορείτε να πηγαίνετε κατευθείαν στην Τρίτη Φάση … ή να περνάτε διαδοχικά όλες και τις τρείς φάσεις … ή όταν νοιώθετε ότι κάτι έχει μείνει από μιά προηγούμενη φάση να γυρνάτε και να δουλεύετε πάνω σ’ αυτό.

  Η καθ’ ημέρα ζωή

Στην διάρκεια της ημέρας καλό είναι να προσπαθείτε να θυμόσαστε το στάδιο εκείνο του οραματισμού που έχετε φτάσει και κυρίως το σώμα σας σαν φωτεινό δοχείο με ένα έντονο φώς στην περιοχή της Καρδιάς.

Όταν φτάστε στην τρίτη φάση τότε το φώς εκείνο θα είναι ο Καθαρός Εαυτός σας.

  Η εν ύπνο ζωή

Όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ, φροντίστε να επικεντρωθείτε στο Φώς στην Καρδιά σας μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

=#=

Εργασία για την ενδυνάμωση και το ξύπνημα του  Ψυχικού Αποτυπώματος … του ‘‘Εαυτού’’ της Φυλής

Αυτό που ζωογονεί και στηρίζει την Φυλή είναι το Ψυχικό Αποτύπωμα … αυτό είναι που της δίνει ζωή και την ωθεί στην αποστολή και τον σκοπό της.

Απ’ όταν άρχισαν τα παρατράγουδα και οι Έλληνες καταστρατήγησαν και κατάπατησαν τους Κανόνες και τις Επιταγές των Δημιουργών της Φυλής, πολλά στραβά συνέβησαν και το Αποτύπωμα ασθένησε  … ασθένησε βαριά … και η Φυλή πήρε την κάτω βόλτα και εξόκειλε συνεχώς και συνεχώς μέχρι που φτάσαμε στο σημείο σχεδόν να πνέει τα λοίσθια.

Πάμπολλές φορές έγινε προσπάθεια ανάταξης, αλλά οι Ελλαδόκαφροι πλέον, όχι μόνο δεν συστρατεύθηκαν αλλά εναντιώθηκαν και κυνήγησαν όσους μιλούσαν και προσπαθούσαν την ανάταξη … την θεραπεία και την επιστροφή στα Πάλαι Ποτέ.

Πέρα απ’ αυτά που είπαμε παραπάνω για εργασία πρός ανάταξη του Ελλαδοκράτους, τώρα θα πάμε σε ένα βαθύτερο στάδιο … μια προσπάθεια να ενδυναμώσουμε το Ψυχικό Αποτύπωμα και έτσι δυναμικά πλέον να στήσουμε την Ελλάδα των Ελλήνων, ξεφεύγοντας απ’ αυτήν των κατιμάδων, κάφρων και μαϊμούδων.

Η Ενδυνάμωση του Ψυχικού Αποτυπώματος

  Προκαταρκτικά :

Σ‘ ένα ήσυχο και απομονωμένο δωμάτιο καθίστε κάπου αναπαυτικά, αλλά με ίσια την πλάτη σας, είτε σε μιά καρέκλα είτε σταυροπόδι σε κάποιο μαξιλάρι … 

Κλείσετε τα μάτια και ηρεμήσετε, αναπνέοντας αργά-αργά χωρίς να σκέπτεστε και ν’ ασχολείστε νοητικά με κάτι.

Όταν νοιώσετε ήρεμοι και γαλήνιοι, οραματιστείτε το σώμα σας σαν ένα διάφανο δοχείο γεμάτο φώς, (ότι χρώμα φώς σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα … προτιμήστε κάτι καθαρό και απαλό … όχι βαρύ και σκούρο) και στην περιοχή της καρδιάς, να υπάρχει κάτι σαν κόμβος, ένα σημείο όπου ενώνονται πολλές γραμμές φωτός, εκεί στο κέντρο του πάνω σε ένα λουλούδι πάλλεται το φώς του Εαυτού σας.

  Πρώτη Φάση

Πάνω στην περιοχή της Ελλάδας σε επαφή με την Γή, τις Θάλασσες και τον Ουρανό, ένα Φωτεινό Χρυσολούλουδο απλώνει τα πεταλά του, και στο κέντρο του πάλλεται το φώς του Ψυχικού Αποτυπώματος του Έθνους των Ελλήνων της Γής.

Οραματιζόμαστε όσο πιο καθαρά και έντονα γίνεται αυτό το Φώς στο Χρυσολούλουδο να πάλλεται ζωηρά … και το καλούμε να έρθει στην καρδιά μας και στην καρδιά κάθε Έλληνα/ιδος … να ρίξει άγκιστρο και ρίζες … να γίνει ένα μαζί μας … και το οραματιζόμαστε να διαποτίζει κάθε σημείο της Ελλάδος … και να απλώνει νήματα πρός όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Γής.

Ζούμε και αισθανόμαστε την αίσθηση αυτής της ζύμωσης … την ζέση της ένωσης που επιτελείται !!

Είπαμε η αίσθηση είναι αυτό που μετράει !!

  Δεύτερη Φάση

Κάπου μέσα στο Βίαιο αυτό Φαινόμενο Σύμπαν … ένα παρόμοιο Φώς πάνω σε ένα άλλο Χρυσολούλουδο, το συνολικό Ψυχικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Φυλής, πάλλετε ζωηρά απλώνοντας νήματα πρός κάθε μεριά του Φαινόμενου αυτού Σύμπαντος (σε Γαλαξίες, Ήλιους, Πλανήτες) όπου απλώθηκαν και στήθηκαν Ελληνικά Έθνη, τμήματα της Ελληνικής Φυλής.

Οραματιζόμαστε και καλούμε την ενδυνάμωση της ενεργειακής νηματοσύνδεσης αυτού του Φωτός με το Φώς του Ψυχικού Αποτυπώματος του Ελληνικού Έθνους στην Γή … με το Φώς στην καρδιά μας.

Οραματιζόμαστε την ενέργεια να ρέει και να ενδυναμώνει το Ψυχικό Αποτύπωμα του Ελληνικού Έθνους, εδώ στην Γή, και μέσω αυτού με το Φώς όσων συνδέονται μαζί του.

• Τρίτη Φάση

Στην περιοχή του Ελεύθερου Φαινόμενου Σύμπαντος … στα αχνογάλαζα μετερίζια του «Έλ-Ών», εκεί που ξεκίνησε και στήθηκε η Έλλανα Φυλή, πάλλεται με αμείωτη ένταση ο Πυρήνας του Ψυχικού Αποτυπώματος της Φυλής … είναι από  εκεί που έρχονται … που βουτάνε στον «Κόσμο Φυλακή» οι Δάσκαλοι και οι απεσταλμένοι, αυτοί που στήσαν τα Ελληνικά Έθνη, αυτοί που μίλησαν για και συνεχίζουν να μιλάνε για τον «Κόσμο Φυλακή» στους τροφίμους του «Συστήματος», που τους λένε και τους μαθαίνουν τον τρόπο απόδρασης από τα μπουρδέλα του σκατόκοσμου.

Αυτόν λοιπόν τον Πυρήνα οραματιζόμαστε, να διαποτίζει το Γενικό και τα επί μέρους Ψυχικά Αποτυπώματα των Ελληνικών Εθνών … αυτήν την ενέργεια οραματιζόμαστε να κυλάει αμείωτη και να ενδυναμώνει τα Αποτυπώματα μέχρι την ρίζα στο Φώς στην καρδιά μας.

Μένουμε στον οραματισμό όλης αυτής της ενέργειας του Πυρήνα μέσω του Γενικού Αποτυπώματος πρός το Ψυχικό Αποτύπωμα του Ελληνικού Έθνους εδώ στην Γή και την σύνδεση με κάθε Έλληνα/ιδα σε κάθε σημείο του πλανήτου μας … και το οραματιζόμαστε να αποκτάει το Παλαιόθεν Δυναμικό και Αίγλη του.

  Εν συνόψει

Τον Οραματισμό αυτόν μπορούμε να τον κάνουμε (ανάλογα με τις δυνάμεις και δυνατότητές μας) επί μέρους και τμηματικά είτε σε σύνοψη … ολοκληρωτικά. !!

Άν πολλοί συνδράμουν … ίσως μπορέσουμε να ανατάξουμε την κατάσταση … να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας    ίσως και να ξαναστήσουμε την Πάλαι Ποτέ Ελλάδα !!

= / / =