Λάθος Πρότυπα 

μοιραία οδηγούν σε …

στρεβλές και μίζερες καταστάσεις

Γράφει ο Παλαιός

Πρόλογος

Η κοινωνία προχωράει θέτοντας στόχους και… πρότυπα, μορφώνοντας και διαμορφώνοντας αντιλήψεις και συνειδήσεις και ανάλογα με αυτά είναι και το πολιτισμικό έργο που παράγει και η ιστορία που γράφει στο διάβα του χρόνου.

Υψηλά ιδανικά και πρότυπα έχουν λαμπρά αποτελέσματα, αποτελέσματα που προάγουν την ανθρωπότητα, την κοινωνία, τον πολιτισμό, την ζωή και την ανθρώπινη υπόσταση, απεναντίας οτιδήποτε σαθρό και σάπιο την καταβαραθρώνει και την οδηγεί σε σκοτάδια και τέλμα.

Σήμερα λοιπόν, θα κάνουμε έναν περίπατο, στον Ελληνικό χώρο, για να πάρουμε μιά μικρή γεύση από κάποια που οι «’Έλληνες» θεωρούν και θέλουν να έχουν πρότυπα !!

Προσδεθείτε όμως … γιατί θα υπάρξουν πολλές και δυνατές αναταράξεις … και τα όποια ατυχήματα, μετά την προειδοποίηση, θα βαρύνουν εσάς και μόνον εσάς, που πιθανόν θα πάρετε αψήφιστα και όχι στα σοβαρά, αυτήν την προειδοποίηση !!

Υψηλά … πρότυπα κι ιδανικά του …κώλου

1.  Δίας, ο αλλοπαρμένος γαμήκουλας, του έτσι γουστάρω και σκασμός 

Δεν άφησε τίποτα να μην το πηδήξει. Ότι σουρνόταν, κολυμπούσε, πετούσε ή περπατούσε, -φίδια, πουλιά, κύκνους, γλάρους, πάπιες, καρακάξες, φοράδες, γίδες και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους του καθενός, τίποτε δεν του γλίτωσε.

Μέχρι και τον Γανυμηδάκο καλαφάτισε … κι ο πρώτος κωλομπαρίκος λέμε … τώρα αν φρόντισε και την δική του τι να σας ‘πω, με την φόρα που είχε πάρει εδαύτος όλα είναι πιθανά. 

Καλά για τις θνητές μην το συζητάμε καν, από καλλονές μέχρι και κακάσχημες, και όπως πάντα του έδωσε και κατάλαβε στο αιμομικτικό … αλλά τα ήθελε φαίνεται κι ο κωλαράκος των αδελφάδων του, τι εκεί έτρεχε στα ξένα το σπίτι του θ’ άφηνε αφρόντιστο ;; άαα όλα κι όλα !!! 

… τώρα αν βόλεψε και την μάνα του τι να σας ‘πω … ψάξτε το !! 

Πάντως έτσι και  έβλεπε τρούπα  ζουρλαινόταν …του ‘ρχόταν ντελίριο, θόλωνε και γυρίζαν τα μάτια του ανάποδα … κι έτρεχε στα γρήγορα να την βουλώσει … ποτέ δεν έλεγε όχι … τρύπα να ‘ναι κι ότι θέλει να ‘ναι  !!

Ωραίο πρότυπο έεε … για μια σκατά οικογένεια και μπουρδέλο κοινωνία … δεν βρίσκετε ;;

Άσε πιά από δικαιοσύνη … αυτή του έτρεχε απ’ τα μπατζάκια. Μόλις κατέβαλε λέει τους αντιπάλους του … περιποιήθηκε δεόντως και τους συμμάχους του … ποιός τους φταίει ;;; … ας πρόσεχαν !!

Κατόπιν λέει … έτσι λέει και δεν θέλω μου σου τού … πήρε σβάρνα τον ντουνιά και του γάμησε το κέρατο … εμπροσθοφυλακή του πάντα … η Βία και το Κράτος … λέτε ρέ από ‘κει να κρατάει το γνωστόν τροπάριον ;;

Και ύστερως το έριξε στο μοίρασμα … τόσα πράϊτα εσύ … τόσα ο άλλος … κανονική τσοπανευτική … έεε κάτι έπρεπε να έχουνε να τσοπανεύουν … πως θα την έβγαζαν έτσι μόνο με το ζουμί της νεκταραμβροσίας … θέλανε και το κάτι τις άλλο … γι’ αυτό ‘‘βρωτά’’ τα λέγανε τα πράϊτα τους !!

Άλλωστε αφού αλληλοτρωγόσαντε μεταξύ τους … εκεί στα πράϊτα θα κολλάγανε ;;; … 

Ρε λέτε ;; … μπάαααα …. δεν μπορεί ….  ιδέα μας θα είναι !!!!!!

Πάντως εμένα δεν μου το βγάζετε απ’ το μυαλό … για διπλή χρήση προορίζονταν … τα πράϊτα. 

Λέτε το γιουρούσι των πιθήκων στις γίδες … εκεί να έχει την ρίζα του ;;

Όχι πως ξέρω … ή έχω κάτι υπ’ όψιν μου … εγώ απλώς … ρωτάω … μήπως και !!!

2.  Απόλλωνας, ο ψυχανώμαλος μπαμπέσης, ψεύτης και δολοφόνος

Δεν πρόλαβε λέει να γεννηθεί κι έτρεξε να ξεκάνει τα παιδάκια της Νιόβης … αλλά να ήταν και τα μόνα, καλά θα ήταν, όπου κάτι δεν του καθόταν καλά και δεν γινόταν λιώμα ομπρός του, ή δεν δήλωνε δούλος και υποταχτικός … φίδι … καλά όχι φίδι … σαγίτα που τον έφαγε, ρε τι σαγίτα μέχρι και γδάρσιμο έπεφτε … να σαν τον Μαρσυάκο να πούμε … που μου ήθελε να το παίξει μουζικάντης … αφού είπαμε αυτά δεν επιτρέπονται … αφού την δουλειά την είχε καπαρώσει ο μαλακώλλωνας.

Κατά τ’ άλλα κόντεψε λέει να ξεπεράσει και τον άλλο κλεφτοψεύταρο τον Ερμάκια … ήξεις αφήξεις και σκατά (όχι στο ναό) αλλά στην μούρη του να ρήξεις. Αλλά όλα κι όλα ήταν και πολύ του δίκιου και του σωστού … να μόνο που όπου δεν τον συνέφερε το γύρναγε τούμπα … κατά πως λέμε τα ‘θελε όλα δικά του … έτσι ακριβώς !!

Αλλά σαν πιντί του μπαμπάκα του  … να ‘δείς πως τον λέγανε εκείνον που χούφτωσε και το ρίξαν στις παρτούζες … για να ξεβουλώσουν τα σιφώνια … στο αλληλοσπρώξιμο ντε ρε πιδίμ’  !! … Άδμητο ;; … τέλος πάντων … κάπως έτσι … δεν είμαι σίγουρος καθότι δεν θυμάμαι καλά … αλλά τι διάολο στο όνομα θα κολλήσουμε ;;

Ετούτος λιέμ’ είν’ να τουν βάλεις κουρώνα στου κεφάλι σ’ …. και το τέλειο πρότυπο να ούμ’ για να πάς μπρουστά με τουν κώλου.

3.  Ερμής, ο κλεφτοκλέφταρος ψεύτης 

Ο κλεφτοκοτάς αυτός δεν χρειάζεται κάποια παρουσίαση … είναι παγκοίνως ονομαστός και αναγνωρίσιμος, ότι και να πούμε πάντα θα υπολείπεται της εγνωσμένης «αξίας» του … και ο πρώτος ρουφιανοκατσαπλιάς  … να αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και τον ίδιο … άλλωστε δεν το ‘κρυψε, απεναντίας που καμαρώνει και το παινεύεται.

4.  Και οι υπόλοιποι ;; … άαα οι υπόλοιποι !!

Ο ένας καλλίτερος από τον άλλονε … μιλάμε και για το πρώτο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!

Έεεε μα μην είστε πλεονέχτες και αχόρταγοι … είπαμε έτσι ένα κέρασμα … αν και σας έδωσα παραπάνω … άμα σας άνοιξε η όρεξη κάντε δουλειά μόνοι σας … εγώ θα σας κάνω τον χαμάλη ;;; … άαα όλα κι όλα.

Πάντως το θέμα είναι ότι το γλεντάγανε το πράμα … θες στο  Ζουληχτό, στο Πλακωτό ή κι σ’ έναν αχταρμά απ’ όλα, του δίναν και καταλάβαινε … αλλά πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε … ήταν τουλάχιστον ειλικρινείς … με τον εαυτόν τους βεβαίως βεβαίως … αν και για μερικούς αμφιβάλω … τώρα με τους άλλους … καλά … ποιός τους χέζει τους άλλους …. και με τους βρωτούς (φαγώσιμους αγράμματοι) … να ‘δείς πως το λέγανε … δεν μου ‘ρχεται τώρα … το αλτσχάϊμερ βλέπετε  … πάντως αυτούς είναι που τους είχανε κυριολεκτικά στο χέσιμο … απλά ‘ταν το παιχνίδι τους να ζουλάνε και να περνούν την ώρα … έεε πως να περάσει η ρημάδα … βαριόντουσαν όλη μέρα … κάτι έπρεπε να κάνουνε το λοιπόν … μην είμαστε ντε και αχάριστοι … τόσα και τόσα πηδήματα μας ρίξανε  … πρέπει να τους το αναγνωρίζουμε !!!

Τώρα βέβαια τι σκατά θεοί της Ελλάδας ήταν όλοι αυτοί … οι ανώμαλοι και φερμένοι απ΄ όξω … τι να σας ‘πω … εγώ αδυνατώ να το κατανοήσω πώς γίνεται, να είναι θεοί της Ελλάδας και να υποστηρίζουν Ξένους, πως γίνεται κάθε τρείς και λίγο να τρέχουν στ’ αγαπημένα τους παιδιά στην Αραπιά, να κατοικοεδρεύουν στον Όλυμπο της Ανατολίας και να έχουν πρωτο-γεννηθεί εκτός Ελλάδας.

5.  Και οι άλλοι ;;

Ποιοί ;; … άαααα οι άλλοι !!

Οι θεουσοπαπαδιές … οι χριστιανο-γιαχβεδο-σαβαωθικοί που μας το παίζουνε άμωμες και αμόλυντες, παρθένες … του κώλου … αλλά αυτά σας τα ‘χω πεί άλλου … βαριέμαι να τα ξαναγράφω … βούρ και βρείτε τα αν σας ξεφύγανε … ναι ρε εδώ στο ίδιο εργομπλόγκι.

Μπουρδέλο  …. η Ελλαδοκαφρία, περάστε έχουμε ανοίξει … από καιρό … τσς … τσς … με το μαλακό … με το μαλακό

Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται … γιατί η Ελλαδοκαφρία έγινε ένα μεγάλο μπουρδελοχανείο, ναί κατά τ’ άλλα εκεί στο Ατήνα μεριά καταδικάζανε το φυστίκωμα μεταξύ ενηλίκων, αλλά με τα παιδία δεν … δια-παιδαγώγηση τους κάνανε, μαθήματα τα δίδασκαν και τα βοηθούσαν να αποχτήσουν ευρύτητα έδρας (του κώλου ρε αμόρφωτοι) … αλλά όλα κι όλα όταν έφταναν σε ενηλικίωση τέρμα πλέον η μαθητεία … ξεσκόλιζαν … ήταν υποχρεωμένοι να διδάξουν τους επόμενους.

Προς τι τα γελάκια και οι φωνασκίες ;;

Δυστυχώς ή ευτυχώς … εδαύτα δεν χάθηκαν όπως τόσα και τόσα άλλα … έφτασε μπόλικο πράγμα σε μας … όρεξη να έχετε και θα σας φύγει το τσερβέλο απ’ όσα θα δείτε και θα βρείτε.

Δικαίως μπορεί να αναρωτηθείτε … τι κάνανε τα άλλα ελλαδοφρόκαλα ;;; … πάντως μην ανησυχείτε δεν το είχαν προνόμιο μόνο τα «αθηνάτσια» … ούη … ούη τι γινόταν κι αλλού … καλά τώρα τα «σπαρτά» θα μένανε στο απόξω ;; … καλά ρε ‘σύ και οι πολεμισταράδες ;; … ναίη … ναίη … το πήγαιναν το γράμμα … φισέκι που λένε, το γυαλίζανε το πόμολο και την κουνούσαν την αχλαδιά !!

Μπουρδέλο λέμε η (να) Γ-ελ(λ)άς  … έμα τι έτσι μοναχό του πήγε ;; … το σπρώξανε με την όπισθεν … μέχρι που έγινε το πανηγύρι της ‘‘χαράς’’ … έε μετά τα ξέρουτε … και γιουσουφάκια με την ‘‘βούλα’’ σαν τα καρπούζια.

Αλλά και άλλα … μεσαίας τάξεως ιδανικά πρότυπα … του κώλου

Αλλά δεν ήταν τα κατά πως λεν τα μόνα … έσουρνε ντενεκέδες, μπρίκια και κονσερβοκούτια η ουρά … που να σας φύγει το τσερβέλο.

Τι άκουσα ;; … δεν !!!

Τι λες ρε φρόκαλο ;;; … δεν … τι λες ρε μανάρι μ’ … άκου δεεεεεν …

πάμε το λοιπόν για την συνέχεια της δόσης σας … αφού το τραβάει ο οργανισμός σας !!

1.  Οδυσσέας, ο ρουφιανοψεύταρος και ραδιούργος δολοφόνος

Δεν ξέρω τι σκατά είχε ο Ομηράκιας στο τσερβέλο του, πάντως αυτό το φρόκαλο που του αφιέρωσε ενάμιση έπος … κάθε άλλο παρά πρότυπο μπορεί να είναι.

Δεν ξέρω επίσης τι του βρήκε και ‘κείνη η «κατίγκω» και τον είχε υπό την «σκατά» προστασία της λέει, μάλλον το ίδιο κουμάσι φαίνεται ήταν.

Πέραν του ότι ήταν καταντίπ κόπανος, αφού κλωθογύριζε σε μιά λούμπα με νερό δέκα τόσα χρόνια χωρίς να ξέρει που είναι … μιλάμε δηλαδή και για τον πρώτο μαλάκα, εκτός του ότι δεν άφησε συντρόφι για συντρόφι, τους ξέκανε ούλους (λέτε ρε μήπως για να μην ανοίξουν στόματα; ) ξέκανε και άλλους ακόμα και ‘κεί που μαίνονταν οι μάχες, ακόμα και κείνους που τόσες φορές του είχαν σώσει το τομάρι … να ας πούμε ‘κείνον τον Παλαμήδη και όχι μόνο. 

Τώρα τι σκατά πρότυπο μπορεί να είναι εδαύτος … τι να σας ‘πώ … πάντως φαίνεται ότι την κάνει καλά την δουλειά του … έτσι που το ελλαδοκαφριστάν έχει γεμίσει προδότες, ρουφιάνους, ραδιούργους, κλέφτες, βολεψάκηδες και … δολοφόνους (με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο), ακόμη και αυτών που είναι ευεργέτες τους … λέτε το ‘‘ουδείς πιό αχάριστος του ευεργετηθέντος’’, σ’ αυτό το καθίκι να έχει την προέλευσή του ;;

Το θέμα δεν είναι αν ο λεγάμενος ήταν υπαρκτό ή φανταστικό πρόσωπο, αν το έπος κουτσουρεύτηκε ή χαλκεύτηκε … το θέμα είναι εμείς τι δεχόμαστε να έχουμε σαν πρότυπο και καθημερινό ψωμοτύρι και να φτάνουμε στο σημείο να ταυτίζουμε την Ελλάδα με’ αυτό το σίχαμα. 

2.  Αλέξανδρος, ο ηλίθιος και φαντασμένος φαύλος πολυ-πολιτισμικάκιας

Άλλος φιόγκος ετούτος … που πίνουν νερό στ’ όνομά του τα Ζα του ελλαδοκαφριστάν.

Δεν ξέρω ποιός έφταιγε, το είχε η κούτρα του, του το έκαψε εκείνο το βλήμα η μάνα του … λίγη σημασία έχει.

Αυτός ο ηλίθιος μπούφος … ήταν που διέλυσε την Ελλάδα … αυτός ήταν που κατέστρεψε το δυναμικό της Ελλάδας σπέρνοντας την Ασία με τα κόκκαλα των Ελλήνων … στρατιωτών, επιστημόνων και λοιπών και λοιπών. 

Αντί το Ζώον αυτό, να θωρακίσει και να οικοδομήσει την Ελλάδα κάνοντάς την απόρθητη … έστηνε ολόκληρες πολιτείες στις εσχατιές της Ασίας … απλά για να ικανοποιήσει την μωροδοξία του.

Πήρε όλο το ανώτερο δυναμικό και το έβαλε να εκπολιτίσει μπαμπουΐνους … και άφησε πίσω στην Ελλάδα τα τσόλια.

Καί έχουμε πλέον σήμερα τα διάφορα πιθήκια να σέβονται και να δοξάζουν λέει τον Αλέξαντρο … αλλά και να κρυφογελάνε και να λένε μεταξύ τους τι μαλάκες είμαστε.

Αλλά η μαλακία του δεν τελείωσε εκεί … έβαλε όσους έσερνε μαζί του να σμίξουν με τους βαρβάρους (σερνικούς και θηλυκούς) …. ναι … ναι, να μην χάσουμε έτσι για ν’ αποχτήσουμε χρώμα ρε πιδίμ’ … εμείς είμαστε ντίπ ασπρουλιάρηδες … χρειαζόμαστε λίγη μαυρίλα να πάρουμε τα ‘πάνω μας, και επιπλέον να πλουτί(κ)σουμε με καινούργια (τέρμα τα μπαγιάτικα) ήθη, εθίματα και νοο-(ν)τροπίες.

Και μετά βρίζουμε το βλακοχάπατο των καταληψιών, που θέλει το αιγαίο να ανήκει στα ψάρια και καλεί κάθε πίθηκο να έρθει να λιαστεί εντώ στο γ-ελ(λ)άντα … άλλοι λοιπόν ήταν οι πρωτεργάτες που δείξανε και ανοίξανε τον δρόμο στην πολυπολιτισμικότητα και το μπαστάρδεμα.

Αφήνω δε στην άκρη την μαλακία που τον έδερνε και μου ήθελε να το παίξει θεός … της οκάς … το είδαμε τι θεός ήταν όταν κοίταζε τα ραδίκια ανάποδα.

Ήτανε λέει μεγάλος στρατηγικός νούς … έεε ας μην είχε εκείνους τους λαμπρούς στρατηγούς και θα του έλεγα εγώ τι στρατηγικός νούς ήταν.

3.  Ώ Ξείν αγγέλειν … και η μαλακία καλά κρατεί

Όλα και όλα υμνούμε τον ηρωϊσμό … όπου και όποιων μας συμφέρει βέβαια … αλλέως το κάνουμε γαργάρα.

Στήθηκαν λέει οι 300 «σπαρτοί» … ναι και ταινία τους κάνανε (σήμερις) αλλά και αναθήματα, ύμνους και λοιπά τους αφιερώσανε … επειδή λέει τους στείλανε να πεθάνουν στις κρυόκωλες πύλες (ρε μπας και θέλανε να τους βγάλουν απ’ την μέση;; … λέω τώρα … μήπως) … όχι αν τους βάσταγε ας τα παρτούσαν και ας γυρνούσαν πίσω … θα τους έκαναν κοκορέτσι [ όχι μην σας περάσει από τον νού ότι θέλω να μειώσω την θυσία τους … καθόλου τέτοιο σκοπό δεν έχω … απεναντίας μάλιστα … αλλά πως να το κάνουμε … δεν μπορώ την αδικία !! ]

Όμως για τους πραγματικούς πατριώτες … μούγγα στην στρούγκα … βλέπετε αυτοί πήγαν και στήθηκαν εκεί ‘‘Ξύμπαντες’’, όσοι μπορούσαν να κρατήσουν όπλα … και δεν το ‘ριξαν στις αμάδες όπως τα υποδέλοιπα κουμάσια … ΝΑΙ ρέεε για τους Θεσπιείς μιλάω … μιά μικρή κωμόπολη που τίμησε όσο κανείς το πνεύμα των Ελλήνων … και στην οποία ξεθεμελιώθηκαν μέχρι και τα κοτέτσια … αφού δεν είχε μείνει πλέον κανείς να προβάλει αντίσταση … καθώς όλοι από αμούστακα παιδιά μέχρι γέροι είχαν πέσει στις Θερμοπύλες, και μόνο κάποιες γυναίκες με μικρά παιδιά είχαν απομείνει στα γύρω βουνά.

Και … ναι τόσο τιμούσαν τα προγόνια τον ηρωϊσμό και την φιλοπατρία … που ενώ θα ‘πρεπε να σκύψουν το κεφάλι και να πάνε να ξαναχτίσουν τις Θεσπιές … εκείνοι δεν ντράπηκαν να αγνοήσουν την θυσία τους, αφού κανείς δεν υπήρχε πλέον να τους υπερασπιστεί … να χέσω λοιπόν τέτοιους προγόνους !!

Αλλά και λοιπά … νεότερης κοπής ιδανικά και πρότυπα … του κώλου

1.  Παπαφλέσσας-Μακρυγιάννης, οι παρτάκηδες

Ο πρώτος, ο τραγόπουστας, λίγο έλειψε να στείλει στον αγύριστο την επανάσταση του ’21, μόνο και μόνο για να προβληθεί η σκατομουτσούνα του, να πάει στράφι τόσο αίμα που είχε χυθεί και να κινδυνεύσει να εξαλειφθεί ο Ελληνισμός, ενώ, κουτσά στραβά έστω, είχε αντέξει στα κορφοβούνια της Ελλάδας, και να μην μείνει ρουθούνι … τέτοιο καθίκι ήταν ο λεγάμενος … τόσο που στο τέλος τον πούλησε κι ο ίδιος ο αδερφός του. Τέλος πάντων αυτός κατά κάποιο τρόπο εξιλεώθηκε εκεί στο Μανιάκι … αλλά όχι και να τον κάνουμε πρότυπο τον τραγόπουστα.

Μακρυγιάννης λέει ο μεγάλος στρατηγός … στρατηγός του ποιού ρε ;; … του κώλου ;; στρατηγός στην ρεμούλα, το πούλημα και την αρπαχτή;; … αυτό το καθίκι που συνωμοτούσε να ξεβγάλουν τον Καποδίστρια για κάμποσα μπικικίνια ;; … επειδή ρε το ‘ριξε στις μετάνοιες, τα τουρλοκωλιάσματα, τις γονυκλισίες και στα κυριελέησον θα τον βγάλουμε λάδι και θα τον ηρωοποιήσουμε ;; … άντε από ‘κεί χάμω.

Και αυτά που έγραψε … αλήθειες είναι  … ή ότι τον συνέφερε ;;

Και αν έγραψε και δέκα σωστά … παραγράφονται όλα τα στραβά του ;;

Αλλά και στρατηγός … πού και πώς ρέεεε ;;… στρατηγός με κόντρα παράσημα σαν τους σημερινούς άκαπνους λούληδες ;;

2.  Οι διάφοροι Εθνοπατέρες, τα σκύφτουλα προδοτικά σκουλήκια

Ναι εθνοπατέρας ο εβραιομασωνόπουστας Λευτεράκης … και γεμίσαμε την Ελλάδα δρόμους στ’ όνομά του … έτσι για να τον τιμήσουμε λέει που έβαλε το χεράκι του στην Μικρασιατική καταστροφή, και την μετέπειτα πτώχευση κλπ. κλπ.

Εθνάρχης ο κωλο-νακιώτικος κα-μπινές … ναι ο ρουφιάνος των Γερμανών, και μετέπειτα υπαίτιος και πρωτεργάτης της σημερινής κατάντιας.

Εθνοπατέρας και ο πουλημένος μπεκρούλιακας, που πήγε το πράγμα παραπέρα από ‘κεί που το άφησε το προηγούμενο καθίκι.

Και τα Ζά ακόμα πίνουν νερό λέει στ’ όνομά τους … και δεν εννοούν να καταλάβουν ότι αυτοί είναι που στην σύγχρονη εποχή άνοιξαν τον τάφο της Ελλάδας.

Όχι δεν ήταν ούτε είναι οι μόνοι … ενδεικτικά τους αναφέρω επειδή αυτοί ήταν η κορυφή της λαίλαπας που έπληξε την νεότερη σημερινή Ελλάδα.

Και … λοιπόν …. τί ….

Θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος τι με έπιασε τώρα και τα λέω αυτά ;; … ζήλια … κακία … μίσος … κάτι άλλο ;;

Όχι ρε παιδιά … τίποτε απ’ αυτά ούτε κατ’ ελάχιστον … όμως κάποτε θα πρέπει να δούμε τα πράγματα καθαρά και να πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη … να δούμε τι έφταιξε, να το διορθώσουμε και να μην ξανακάνουμε τα ίδια … και κυρίως να απαγκιστρωθούμε από τα λάθος πρότυπα.

Τώρα κάποιος δικαίως θα ‘πεί … εκεί δεν αφήσαμε τσόλι για τσόλι αλλόφυλο να μην το ανεβάσουμε στο βάθρο, να μην το κάνουμε πρότυπο και ίνδαλμα, τα δικά μας κουμάσια μας μάραναν ;;

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ κάποια δικαιολογία για ν’ απαντήσω σ’ αυτό … φαίνεται ότι το έχει η κούτρα μας να ανεβάζουμε σε βάθρα ότι πιό σάπιο δικό μας και ξένο … και γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου τα τελευταία χιλιόχρονα (όχι μόνο 2 ή 2.5 αλλά πολύ πιό πάνω … ας το αφήσουμε όμως, δεν είναι ώρα και γι’ άλλες πληγές)

Για την … Ελλάδα

Ποιά Ελλάδα ρε παιδιά ;; 

… αυτήν που έχει πρότυπα όλα τα παραπάνω τσόλια ;;

Με πρότυπα αυτά τα βδελύγματα θέλουμε να πάμε μπροστά ;;; 

Με αυτά θέλουμε να μας σέβονται οι άλλοι ;;

Με αυτό το κακό συναπάντημα θέλουμε η Ελλάδα να είναι Φάρος και Φώς της Οικουμένης ;;

Όχι ρε παιδιά !!! … δεν γίνεται … τούτο δεν μπορεί να συμβεί … !!!

Άλλωστε γι’ αυτό απ’ όταν παρεισέφρησαν τα σκατοπαπαδαριά και αλλάξανε τα πρότυπα … πήγαμε κατά διαόλου … φάγαμε 2.5 χιλιετίες (και όχι μόνο … αλλά είπαμε άλλη φορά ετούτα) σκλαβιάς στο δόξα πατρί … και φτάσαμε να κινδυνεύει σήμερα να σβήσει η Φυλή.

Αμάν πιά … πότε επιτέλους θα ξεκλουβιάνει το ‘‘κολοκύθι’’ των ελλαδόκαφρων να βρούμε τον δρόμο μας ;;; …. πότε ;;

Εντάξει ;; … τελειώσαμε ;;

Τι εντάξει … αυτά δεν είναι παρά μόνο ελάχιστα και ενδεικτικά, απ’ όλη την σαβούρα και τον οχετό, που αφήσαμε να γίνουν πρότυπα, και να κατευθύνουν την Φυλή.

Μην πέφτουμε δε στο λάθος να κάνουμε συγκρίσεις με άλλους … λέγοντας να υπάρχουν και χειρότερα … κάτι το οποίον ποσώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει … παρά μόνο το αν υπάρχουν ή θα μπορούσαν να υπάρξουν άλλα … καλύτερα.

Προς τα κάτω, στην λάσπη και τον βούρκο θέλουμε να κοιτάμε ή πάνω στον ανοιχτό φωτεινό ουρανό ;; … είμαστε αυτοί που επιλεχθήκαμε να είμαστε Φάρος και να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα έξω απ’ τα σκοτάδια ή αυτοί που θα σουρνόμαστε στα σκατά του βόθρου ;;

Μην αναρωτιόμαστε πως διάολο φτάσαμε στο σημερινό χάλι, που κάθε άλλο παρά μόνο σημερινό δεν είναι, αφού έχει ζωή κάμποσα χιλιόχρονα, και μην μας ξυνίζει που μας τα σούρνουν κάποιοι, προσπαθώντας να το ρίξουμε στις συγκρίσεις ή δεν ξέρω σε τι άλλο, ούτε και να αναρωτιόμαστε αν σαν χώρα και Φυλή έχουμε μέλλον, διότι αυτό αρμόζει μόνο σε κείνους που έχουν φωτεινά πρότυπα και όχι κάθε στρεβλό κι ανώμαλο. 

Θέλουμε … Ελλάδα ;;

Ο δρόμος και ο τρόπος είναι ένας και ξεκάθαρος … να γκρεμίσουμε και να ξεπατώσουμε χωρίς να αφήσουμε ούτε ίχνος από κάθε τι στραβό, σάπιο και λάθος … Δεν γίνεται με σάπια υλικά να οραματιζόμαστε ανάσταση και ανασύσταση της ΕΛΛΑΔΟΣ … δεν γίνεται !!

Εμπρός λοιπόν, ας το κάνουμε, και μην αναρωτιόσαστε τι θα μείνει … ακόμη και το απολύτως Τίποτα είναι καλύτερο απ’ οτιδήποτε Λάθος … μόνο αποβάλλοντας κάθε τι στραβό και σάπιο που παρεισέφρησε, και θέτοντας υγιή ΠΡΟΤΥΠΑ μπορεί να έχουμε μέλλον σαν Χώρα … σαν Φυλή !!!

== //#// ==

Υστερόγραφον

Μερικοί λέει  … ξύνονται … αλλά το σκέφτονται … και θέλουν να φτιάξουν Ελλάδα !!

Ωραία  … ωραία !!

Πώς όμως ρε παιδιά ;; … χωρίς το μαχαίρι να χτυπήσει κόκκαλο ;;

Χωρίς Διόρθωση των Κακώς Κειμένων και χωρίς Αποβολή Κάθε Σάπιου ;;

Άλλοι λέει … αγουρο-ξύπνησαν και θέλουν να πάνε για Αισυμνητεία …

Ρε κοίτα να ‘δείς εκεί τι γίνεται …

Ωρέ Λεβέντες … για Αισυμνητεία … παρέα κι αγκαλιά με τον βόθρο θα πάτε ;;

Ελλάδα θα φτιάξετε με σκατένια πρότυπα … αυτό είναι το Όραμά σας ;;

Αν αυτά τα λίγα που ανέφερα παραπάνω … και τα χιλιάδες άλλα παρόμοια εκτρώματα, δεν είστε ικανοί και πρόθυμοι να τα πετάξετε κατευθείαν στα σκουπίδια … ξεκινώντας την κάθαρση και το ξεβρώμισμα πρώτα απ’ τα κεφάλια σας … ούτε για Κωλοπετινίτσα δεν μπορείτε να πάτε … όχι για σωστό κράτος … πολλώ δε μάλλον για Νέα και πραγματική Πάλαι Ποτέ Ελλάδα …

Γιατί η Πραγματική Ελλάδα έχει ανάγκη Όραμα και Φωτεινά-Λαμπρά ΠΡΟΤΥΠΑ και όχι σαβούρες και κοπριές.

Αν δεν το έχετε, επειδή δεν ξέρετε ή κι αν μάθατε δεν μπορείτε να αποβάλετε και να αποχωριστείτε την κόπρο του Αυγείου που κουβαλάτε, ακόμη και υπάρξουν χαζοί να σας βοηθήσουν σ’ αυτό … τι θα κάνετε ;; … τι θα δώσετε ;; … τι θα προβάλετε στον κόσμο ;; … μία από τα ίδια ή ακόμα χειρότερα ;;

Αν, έστω και λίγοι, έχετε καθάριο όραμα, και είστε ικανοί και πρόθυμοι, να ξεπατώσετε συθέμελα, χωρίς διακρίσεις, αναστολές και μεμψιμοιρίες, κάθε στραβό και σάπιο, να πετάξετε όλη την σαβούρα και να τα στήσετε όλα εξ αρχής … τότε ΝΑΙ μπορούμε … να έχουμε … ελπίδες !!!

== //#// ==