arxigramma-Etonεεεεεπ!!! Τί γίνεται εδώ; Λίγο σας άφησα, καί μου γίνατε μνηστήρες της Πηνελόπης, που γλεντάτε καί τρώτε το βιός μου μέσα στο παλάτι μου! Γιάααα συμμαζευτείτε! Γιάαα να βάλουμε τα πράγματα σε μιά σειρά!

Σας θυμίζω πρώτα-πρώτα ότι ο ελεύθερος χρόνος μου (ο ποιός; ) είναι λίαν περιορισμένος – καί δεν σας λέω ψέμματα, πιστέψτε με. (Απ’ την άλλη, στο ερώτημα: «Υπάρχει ζωή εκτός Διαδικτύου;», η απάντηση η δική μου είναι θετική.)

Απαντώ σε όσα σχόλια των δύο τελευταίων αναρτήσεων μπορώ / έχω κάτι ουσιαστικό / κρίνω πως έχει νόημα ν’ απαντήσω, καί στο τέλος έχει κίντερ-έκπληξη. (Μπέσα!)

 

Ξεκινάω από το «ονειρικό γεγονός».

1. Ρωτάει ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, πού βρίσκονται τα ιερατεία που γράφω.

Η απάντηση βρίσκεται στην επόμενη συνέχεια γιά τους «Έψιλον».

2. Ρωτάει η mnk, αν τα φαινόμενα απώλειας χρόνου κτλ της 23ης Νοεμβρίου 2015 έχουν σχέση με την «ενεργοποίηση» του βρέτταος.

Δεν γνωρίζω – καί φοβάμαι πως το φαινόμενο είναι πιό σύνθετο. (Δηλ. άλλοι άνθρωποι επηρεάστηκαν κι άλλοι όχι.) Γι’ αυτό δεν επιχειρώ απάντηση, ή προσπάθεια να βρω τις αιτίες. Πάντως, εφ’ όσον δεν υπήρξε συνέχεια, δεν πρέπει να είναι ανησυχητικά αυτά τα συμπτώματα.

Εν πάσει περιπτώσει, μιά απάντηση (έστω πρόχειρη) θα δώσω σε λίαν προσεχή ανάρτηση.

3. Ρωτάει ο Εξαπίνης τί γίνεται με το «δίκτυο μυαλών», που είχα αναφέρει παλιά. Η συγκρότηση του δικτύου αυτού προχωράει. Ίσως όχι με την ταχύτητα που ήθελα, αλλά προχωράει.

Γιά παράδειγμα, εάν η αφήγηση της Αργοναυτικής Εκστρατείας αναφέρει καμιά ογδονταριά πρόσωπα, απ’ αυτά ήδη έχουν αποκαλυφθεί στα δικά μου μάτια οι επανενσαρκώσεις των είκοσι. Μέχρι στιγμής. Αυτά τα άτομα ήδη άρχισαν να καταλαμβάνουν ξανά τις προκαθορισμένες θέσεις του ρόλου τους, καί ήδη αναζήτησαν ενστικτωδώς τα «πρόσωπα αναφοράς» τους. Επιβεβαιωμένο.

4. Ρωτάει ο/η Ellas αν είμαστε απλά κρέας γιά τον Ακατονόμαστο.

Όχι, δεν είμαστε. Σαφώς όχι!

5. Παρατηρεί ο ls πως το ιστολόγιο το γ.μάνε οι μασώνοι, καί ρωτάει πώς θα ξεμπλέξω.

Το ιστολόγιο έγινε γήπεδο, επειδή την απελευθέρωση των σχολίων τη ζήτησαν δύο Κυρίες με «Κ» κεφαλαίο. Των οποίων τη γνώμη σέβομαι καί υπολήπτομαι τα μάλα. Αλλοιώς, δεν επρόκειτο ν’ απελευθερώσω τα σχόλια – έστω καί με έγκριση. Οι δε απαντήσεις μου θα εξακολουθούσαν να έρχονται με πιό βραδύ ρυθμό κι από τα τραίνα των πάλαι ποτέ ΣΕΚ! 🙂

Θα ξεμπλέξω εύκολα, μην ανησυχείς!

6. Ρωτάει ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, τί στοιχεία έχουμε πως ο αστερισμός του Κύκνου είναι η μακρινή μας παλιά πατρίδα (ημών των Ελλήνων).

Το όνομα «Ελένη» θα έπρεπε ν’ απαντάει σ’ αυτή την ερώτηση. Ποιά Πηνελόπη, τώρα;! Οι μνηστήρες της Ελένης ήταν περισσότεροι! Πολλοί ήταν εκείνοι, που ήθελαν ως σύζυγο γυναίκα με γνήσιο πανάρχαιο Ελληνικό dna.

«Στοιχείο» είναι κι ο Κύκνος, ο φίλος του Φαέθωνα.

7. Ρωτάει ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, αν ισχύουν κάτι ιστορίες που λέγονται γιά τον Φιλιππόπουλο.

Όχι, δεν ισχύουν. Ο άνθρωπος ήταν πειραγμένος. Στα νιάτα του μπορεί να ήταν καλό μυαλό, αλλά μετά κάηκε.

8. Αναφέρει ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, πως οι ναζί είχαν το δίλημμα: «Είμαστε απ’ τον Λαμπαδία ή απ’ τον Ταύρο;»

Κακό ερώτημα, καί δεν θεωρώ τους ναζί τόσο άσχετους από Αστρονομία. Ο Λαμπαδίας είναι κι αυτός αστέρι του Ταύρου. Καί είναι ήλιος, όχι πλανήτης. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε από εκεί.

Οι ναζί, πάντως, δεν είχαν τέτοια διλήμματα, διότι βρήκαν τα πάντα έτοιμα στα Ελληνικά γραπτά. Πάντα τις έρευνές τους τις ξεκινούσαν από αυτά.

Οι προσωπικές μου έρευνες, όμως, δείχνουν πως άλλον αστερισμό ψάχνανε. Ή, έστω, ψάχνανε πολλούς, ανάμεσά τους κι αυτόν που έχω υπόψη μου. Όχι, όμως, τον Ταύρο.

Ποιόν καί πώς; Δεν απαντώ. Δεν ανοίγω πόρτες γιά το ευρύ κοινό σ’ αυτή την ιστορία. Γιά το δικό σας το καλό. Οι άκρως διαβαθμισμένες έρευνες του τότε, παραμένουν άκρως διαβαθμισμένες καί σήμερα. Όμως, όποιος έχει μάτια, βλέπει – αν επιμένετε… Εγώ πώς είδα, δηλαδή;

9. Ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ κάποια στιγμή παρεκτρέπεται, καί βάζει στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.

Όσο γιά τις πληροφορίες που δίνω, το είπα κι άλλοτε: είναι απόλυτο δικαίωμά μου να λέω δημοσίως όσες θέλω, καί ν’ αποκρύπτω όσες δεν θέλω. Κι ούτε έχω, ούτε ζητάω κηδεμόνες – κι όποιος νομίζει πως μπορεί ν’ απαιτεί πράγματα από μένα, να κάνει κουμάντο στο δικό του το σαρκίον. Κανέναν δεν έβαλα νταβατζή της ζωής μου.

Επίσης, δεν ζητάω οπαδούς. Αδιαφορώ πλήρως γιά στατιστικά, θεάσεις, κτλ. Οι δε διαφημίσεις εδώ μπαίνουν αυτόματα από τη ΓουώρντΠρέςς, κι όχι από μένα.

Τώρα… τό τί είναι ο καθένας, έστω ο διαδικτυακός καθένας, κι αυτό μ’ αφήνει αδιάφορο. Η ζωή είναι μικρή, γιά να τη σπαταλάω στα προβλήματα των άλλων. Έχω αρκετά δικά μου να λύσω, ευχαριστώ!

Τέλος, αν επιμένετε να βρήτε απαντήσεις που δεν σας δίνω έτοιμες, να χρησιμοποιήσετε το μυαλό που έχετε. Καί τον υπολογιστή σας. Καί τα έρμα τα βιβλία. Εγώ δεν κάνω κάτι παραπάνω.

 

Κάμνωμεν παρένθεσιν.

10. Ο Στίλπων τελικά αρχίζει να κερδίζει την εκτίμησή μου. Εισέπραξε μεν κεραυνούς από τον γράφοντα στην αρχή, αλλά με τσίγκλησε πολύ άσχημα. Επαναλαμβάνω πως, όταν είναι σοβαρός, είναι θησαυρός.

Η Μάγια η Μέλισσα, Στίλπωνα, είναι πολύ απασχολημένη στο να φτιάχνει μέλι από διαδικτυακά καί βιβλιακά λουλούδια. Αυτή την εποχή ξεκοκκαλίζει ένα μυθιστόρημα γιά ένα γλυκό κρασί. (Λογικό δεν είναι; τα σάκχαρα τραβάνε τις μέλισσες! 🙂 ) Δεν νομίζω να εμφανιστεί σύντομα.

 

Συνεχάμε με τα σχόλια της επόμενης ανάρτησης (περί των «Έψιλον»).

11. Παρατηρεί ο Ανώνυμος με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ότι δεν κατάλαβα το τρολλάρισμα με την «προφητεία του Αγαθάγγελου».

Χρυσέ μ’ άνθρωπε, ούτε κάν κοίταξα τα σχόλιά σας τόσες μέρες. Μερικοί επιμένετε να νομίζετε πως, όταν λέω ότι δεν έχω χρόνο ελεύθερο, κάνω πλάκα. Μόλις χθες βράδυ, Κυριακή 06/12/2015, βρήκα λίγες ώρες ελεύθερες να τα δω όλα. (Καί να γράψω τις απαντήσεις.)

Η ανάρτηση περί των «Έψιλον» από άλλη βάση ξεκινάει, κι άλλα θέλω να σας πω. Την δέ συγκεκριμένη «προφητεία», την έχω απο παλιά στη μπούκα. Δεν είναι πρόσφατο το μένος μου εναντίον της.

Τα βρισίδια, ώ Κεφαλαιούχε, δεν απευθύνονται προσωπικά σε σένα. Πάνε σε άτομα, που πήραν το δηλητήριο των άγγλων γιά Θεία Κοινωνία. Διότι καλή μεν η πρόσφατη «μόδα» με τα μοναστήρια καί τους γεροντάδες καί τα κομποσχοίνια καί τις προφητείες, αλλά θέλει προσοχή. Αυτά ακριβώς τα άτομα χρειάζονται βούρδουλα, μπας καί ξυπνήσουν.

Όσον αφορά στο σε ποιούς κάνω -έμμεση- διαφήμιση, αδιαφορώ πλήρως. Καί το αυτοκίνητό μου είναι κινούμενη διαφήμιση Ιαπωνικού τινός εργοστασίου αυτοκινήτων. Τί σημαίνει αυτό; Πως μετέχω στο διοικητικό συμβούλιο της -πχ- Τοκουγκάβα Λίμιτεντ; Ή πως πρέπει να μετακινούμαι με γάϊδαρο;

12. Λέει ο Στίλπων: «…εργάκια όπως θα κατάλαβες η Ατροπος το θέλησε στον δικό σου χωρο να λυθούν κάποια χρόνια θεματάκια… λίγη υπομονή»

Ξέρεις, τρισμέγιστε, ίσως καί να τα τράβηξε η καμπούρα μου όλ’ αυτά, σαν αλεξικέραυνο. Διότι, ήρωας χωρίς ν’ αντιμετωπίσει δράκους, κακούς νάνους, κτλ κτλ κτλ (κι ανεμόμυλους άμα θες), δε γίνεται. Ίσως πρέπει ως πρώτο άθλο να καθαρίσω την κόπρο του Αυγεία, πριν πιάσω το Άγιο Δισκοπότηρο. Ίσως δίνω καί τίποτις εξετάσεις «άνωθεν», καί δεν τό ‘χω μυριστεί. Σάμπως τα πιάνω όλα με την πρώτη;

Τώρα, όσον αφορά το ηλεκτρονικό φακέλλωμα ειδικά του δικού μου ιστολογίου: το πολύ-πολύ να εντοπίσει ένα αξιοσέβαστο άτομο, που δεν έχει καμμία σχέση με τα δικά μου τα καμώματα.

13. Αναφέρει έτερος Ανώνυμος τον μακαρίτη Ιωάννη Πασσά: «…ότι από αντιγράφου εις αντίγραφον εισεχώρησαν τόσαι προσθαφαιρέσεις και τόσαι παραλλαγαί, ώστε να παραμορφώνονται πολλαί λεπτομέρειαι».

Ο Πασσάς στα τελευταία του χρόνια τό ‘χε χάσει. Επομένως, είναι προφανές πως δεν συνειδητοποίησε 100% τί έγραψε στο απόσπασμα που παρέθεσες. Διότι, οι προσθαφαιρέσεις δεν «εισεχώρησαν» από μόνες τους – κι ό,τι στοίχημα θέλεις! 🙂

Επίσης, η «προφητεία» αυτή είναι νεώτερη. Δεν είναι του 1821.

Φυσικά, δεν ήταν δύσκολο γιά τους άγγλους των εποχών εκείνων να κατασκευάσουν «παλιότερα» χειρόγραφα αντίγραφα της «προφητείας». Μόνο που, αν πέσει στα χέρια οποιουδήποτε σώφρονος κανένα, τον λόγο πλέον πρέπει να έχει το εργαστήριο – που θα ξεβρακώσει οριστικά την απάτη. (Ξέρεις, όπως κάποια άλλη φορά γράφτηκε καί κάποιο ημερολόγιο με στυλό διαρκείας, υποτίθεται σε εποχή κατά την οποία τα στυλό διαρκείας …δεν είχαν εφευρεθεί.)

Κατά τ’ άλλα, το κόλπο των προσθαφαιρέσεων σε κείμενα (όταν δεν μας βολεύει η «προφητευόμενη» πραγματικότητα) είναι παλιό, όσο καί οι λάσπες. Πχ ρώτα τους γιαχωβάδες, πότε θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία. Έχουν ήδη απαντήσει με καμιά ντουζίνα πιθανές χρονολογίες! Κι άμα τους πεις καί τίποτε γιά τις παλιότερες εκδοχές των «προφητειών» τους (οι οποίες, εννοείται, αλληλαναιρούνται με τις νεώτερες), πάνε να σε βγάλουν ηλίθιο. Κανονική προπολεμική Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια, σου λέω!… όπου παλιά ο Τάδε σύντροφος ήταν «επαναστάτης», αλλά στο μεταξύ (στη νεώτερη έκδοση) έγινε «αντιδραστικός». (Καί γιά τους πολύ «αντιδραστικούς», είχε καί επεξεργασία της φωτογραφίας το μενού. Με … χειροκίνητο …Φώτοσοπ της τότε εποχής, απλά τους …έσβηναν απ’ τη φωτό.)

Τα δέ πρώϊμα μετεπαναστατικά «θα πάρουμε την μΠόλιν» εγερτήρια θούρια του συγκεκριμένου «προφητικού» είδους, τα πληρώσαμε με έξωση του Όθωνα καί βομβαρδισμό του Πειραιά. (Καί πάλι καλά να λέμε, δηλαδή, που οι «σύμμαχοι» των «Μεγάλων Δυνάμεων» περιορίστηκαν σ’ αυτά.) Άρα, με τέτοιο προηγούμενο, πού το πήγαιναν οι σατανικοί άγγλοι κι ο αφελέστατος Παπουλάκος; Τί γύρευαν;

Λοιπόν, εγώ μάλλον καταλαβαίνω τα πάντα στην ιστορία αυτή. Εσύ; 🙂

14. Λέει ο βάγγος ότι τον (Ιωάννη τον) Χρυσόστομο τον δικαιολογώ.

Δεν τον δικαιολογώ, τον αιτιολογώ. Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό του, παναπεί. Καί μη συγκρίνεις ανόμοιες εποχές. Τα τελευταία εκατό χρόνια είναι χρόνια σχεδόν απόλυτης ελευθερίας. Λέει κανείς καί γράφει ό,τι θέλει, με ελάχιστες νομικές συνέπειες – καί αν. Η εποχή του Χρυσοστόμου ήταν εποχή σκλαβιάς.

15. Ρωτάει ο Στίλπων αν είμαι σίγουρος γιά τον «Μποτίλια».

Τί να σου πω;! Είμαι σίγουρος γιά ένα πράγμα: πως μου έχει φερθεί πολύ ωραία μέχρι στιγμής. (Διαδικτυακώς, διότι δεν γνωριζόμαστε από κοντά.) Τώρα, γιά τα υπόλοιπα… ο καθένας έχει τη ζωή του καί δεν γνωρίζω τη δική του. Στα σίγουρα γνωρίζω τί είναι ο καθένας, μόνο αν τον κοιτάξω στα μάτια έστω καί γιά κλάσμα του δευτερολέπτου. Αλλά από τις διαδικτυακές μου γνωριμίες, με ελάχιστα άτομα προχώρησα σε προσωπική γνωριμία από κοντά.

Το ιδανικό θα ήταν να πεταχτώ μέχρι Γερμανία, να δω τον «Μποτίλια» στα μάτια (να με δεί κι αυτός), καί ν’ αποφανθώ οριστικώς αν είναι μπαμπόνηρον λαμόγιον ή καλό ανθρωπάκι (όπως τον θεωρώ μέχρι στιγμής). Αλλά εδώ δεν ευκαιρώ να πεταχτώ ούτε μέχρι τη μπανιέρα να πλυθώ! (Με κίνδυνο να θεωρηθώ αναρχοάπλυτος.) Μην τα ξαναλέω.

(Βέβαια, ως άπλυτος μπορώ να το παίξω λαθρομετανάστης – καί να φτάσω Γερμανία οσονούπω. Καί ν’ απαιτώ καί δικαιώματα! 🙂 Αλλά μαθαίνω ότι οι ανθέλληνες Σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα, άρα τζάμπα κόπο θα κάνω.)

 

Αυτά ταύτα από απαντήσεις στα μέχρι στιγμής σχόλια.

Η έκπληξις, τώρα, που σας υπεσχέθην:

Βλέπω εδώ κάτω-κάτω κάτι γιά προκλήσεις σε μάχη, καί τσάκρας, καί τέτοια. ‘Ντάξ’… Τέτοια πράγματα εγώ δεν πολυκατέχω.

(«Κατέχω», όπως λέμε «Κατεχάκη»; ΛΟΛ!!! Κι οι Κρητικοί πράκτορες, που προφέρουν «κατέω», λένε πως δουλεύουν στην «Κατεάκη»; Όχι! Λένε πως δουλεύουν στην «Κατεάqη»! Ξανά ΛΟΛ!!! Μιά που είδα τη φωτό του διαβόητου κτιρίου…)

Πάντως, αφού είσαστε μεγάλα παιδιά καί θέλετε καί την παιδική χαρά σας (να δίνετε μάχες με …βλαχόγιδες, Θεέ καί Κύριε!!! – υπάρχει καί «σαλονόγιδα», ωρέ Στίλπωνα; ), θα σας φιάκω εγώ ένα φόρουμ, νά ‘χετε να παίζετε με την ψυχάρα σας! (Καί καιρός ήταν, θά ‘λεγα.)

Σας φροντίζω σαν πατέρας σας, ρέ! Που μου τη λέτε κιόλας, σα δε ντρέπεστε! 🙂

Λοιπόν, μιά πρόχειρη έρευνα έβγαλε αμέσως-αμέσως ετούτους εδώ τους σέρβερζ γιά τζαμπέ φόρουμζ – καί τους θεωρώ αρκετούς, δεν το ψάχνω άλλο:

Όθεν, παρακαλώ όσους έχουν ήδη μιά εμπειρία, να μου γράψουν τη γνώμη τους (ποιό είναι το πιό λειτουργικό, ή/καί το πιό όμορφο από χρώματα κτλ), να κερδίσω χρόνο. (Καί μετά αναλαμβάνω εγώ.)

Σας ασπάζομαι, αν καί αξύριστος!

 

Υγ: Ρέ, αφήστε τα χαζά! Έχουμε σημαντικά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσουμε, καί τα γεγονότα τρέχουν με χίλια! Εδώ καίγεται ο κώλος μας, με τις γίδες θ’ ασχολούμαστε; (Εκτός εάν πρώτον σκοπεύουμε να γίνουμε τσομπαναραίοι, ή/καί δεύτερον φάμε γίδα βραστή στη γάστρα. Κάποιος πρέπει να τη μαγειρέψει! 🙂 )

Υγ 2: Άσχετο, αλλά σημαντικό: οι τελευταίες πληροφορίες -καί μη ρωτάτε από πού, κτλ- λένε πως τα γεγονότα θ’ αρχίσουν οπωσδήποτε μέχρι τα Χριστούγεννα, ίσως καί ανήμερα στις 25/12.

Τρέξτε γιά προμήθειες ξηράς τροφής κτλ. Τελευταία ώρα! ΜΗΝ αμελείτε.

 

Advertisements