(προηγούμενο)

arxigramma-Aφού πιστοποιήσαμε την ύπαρξη αναπαράστασης του Ηλιακού Συστήματος στο έδαφος της Ιωλκού, φτάνουμε στα τεχνικά ζητήματα. Πώς ήταν αυτό; Πώς δούλευε; Πότε ενεργοποιήθηκε; Καί τα παρόμοια.

Εδώ, ομολογώ πως δουλεύω στα τυφλά. Βιβλιογραφία σχετική δεν υφίσταται – ούτε φανερή, ούτε απόκρυφη. (Αν υφίστατο απόκρυφη… αλοίμονό μας!) Υφίστανται, βέβαια, παρόμοιες κατασκευές (πχ Στόουνχετζ), γιά να πάρουμε μιά ιδέα. Πλην όμως, στην εποχή μας (α) είναι κατεστραμμένες κατά μεγάλο μέρος καί (β) ουδείς γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους ή τ’ αποτελέσματά τους.

Το ότι κάποιοι επισκέπτες τέτοιων τόπων έχουν παραισθήσεις ή οράματα, αυτό δεν μας λέει τίποτε. Αρκεί το απλό κρεββάτι του σπιτιού μας, γιά να πέσουμε γιά ύπνο καί να ονειρευτούμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρη εκδρομή μέχρι αυτού του είδους τα μνημεία!

Καί δεν νομίζω πως αυτά χτίστηκαν μονάχα γιά τη δημιουργία ονείρων σε ανθρώπους ξυπνητούς.

Εν πάσει περιπτώσει, μετά από χρόνια μελέτης, προσωπικά κατέληξα στα εξής θεμελιώδη συμπεράσματα γιά τις κατασκευές αυτού του είδους:

  • Εκμεταλλεύονται το αιθερικό πεδίο. Είτε αυτούσιο, είτε διαμορφωμένο απ’ αυτές.
  • Συνδέουν το φυσικό πεδίο με το αιθερικό αντίστοιχο με δύο κύριες «γέφυρες»: τη γεωμετρία καί τον ηλεκτρομαγνητισμό.
  • Μπορούν να έχουν πολλές μορφές.
  • Λειτουργούν κάπως σαν «μηχανές επιθυμιών». Δηλ. πας κοντά τους, σκέφτεσαι κάτι (οσονδήποτε απίθανο – πχ να πας στον Άρη), κι αυτό αμέσως γίνεται.
  • Εκτός από την «αιθερική» τους λειτουργία, κάνουν κι άλλα πράγματα. Πχ χρησιμεύουν ως αστρονομικοί υπολογιστές.

Οπότε, αφού δεν γνωρίζουμε ακριβώς, θα κάνουμε υποθέσεις. Καί θα κοιτάξουμε αν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

 

Όπως σας είπα, γνωρίζω τη θέση του «Ήλιου» με απόκλιση λίγων μέτρων. Γνωρίζω καί τη θέση μερικών ναών, άρα όλες τις «τροχιές». Από τα στοιχεία αυτά, όμως, δεν προκύπτει η θέση των υπολοίπων ναών. Όπως δεν προκύπτει ούτε ο προσανατολισμός κάποιου ναού.

Καί πρέπει να τα γνωρίζει κανείς όλ’ αυτά; Μά, φυσικά! Δεν θά ‘πρεπε; Εάν σκέφτεσαι ως μηχανικός, πρέπει να προσέχεις όλες τις λεπτομέρειες.

Το άκρως ενδιαφέρον είναι, πως εκτός από το κύριο «Ηλιακό Σύστημα», υφίστανται άλλα δύο «φασματικά» τέτοια. Σα «φαντάσματα», σαν «σκιές» του αρχικού. Δεν γνωρίζω τη λειτουργία τους, αλλά είναι σίγουρο πως θα μπερδέψουν τον κάθε επίδοξο «ερευνητή». (Κι ευτυχώς, δηλαδή. Το μόνο που μας έλειπε, είναι διάφοροι ποδιτσαίοι καί πρακτοράντζες ανάμεσα στα πόδια μας, να σκαλίζουν τα μυστικά της Ιωλκού.)

Το άκρως-άκρως ενδιαφέρον είναι, πως το σύγχρονο άγαλμα της Αργούς βρίσκεται επάνω σε «τροχιά»!!!

Αναμνήσεις της ψυχής, ή «αυτοπαραγόμενο» απ’ το Μάτριξ σχέδιο; Όπως καί νά ‘χει, δεν είναι το μοναδικό σύγχρονο σημείο ενδιαφέροντος επάνω σε «τροχιά» της εποχής της Ιωλκού.

 

Ακόμη κάτι, που πρέπει να ελέγξω, είναι το πότε παρουσίαζε ο ουρανός ακριβώς τη συγκεκριμένη εικόνα, που παρουσίαζαν οι τοποθετημένοι «πλανήτες» (ναοί) της Ιωλκού. Καί πότε θα την …ξαναπαρουσιάσει!

Παρένθεση: Υπάρχει πρόγραμμα, που υπολογίζει την εικόνα του ουρανού σε προχριστιανικές ημερομηνίες. Αντιπαθώ, όμως, την ιδέα να πληρώσω τόσο μεγάλο χρηματικό ποσόν γιά την αγορά του. Κι αντιπαθώ δύο φορές την ιδέα, να πληρώσω γιά κάτι που πιθανόν δεν θα μου δώσει όσα περιμένω. (Αυτό που θέλω εγώ, είναι να εισάγω θέσεις πλανητών καί το πρόγραμμα να μου πεί πότε έγινε η διάταξη αυτή, καί πότε θα ξαναγίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι δέχεται τέτοιες «παραγγελιές» από τον χρήστη.) Εάν, λοιπόν, κάποιος αναγνώστης το διαθέτει ήδη, τον παρακαλώ να μου στείλει στο ημέηλ το στιγμιότυπο του Ηλιακού μας Συστήματος ακριβώς στο θερινό ηλιοστάσιο του 2180 πΧ. (Τα υπόλοιπα στοιχεία του προβλήματος θα τα επεξεργαστώ εγώ.)

Όπως ήδη θα καταλάβατε, «κάτι» πρέπει να γίνεται, όταν οι πλανήτες «κλειδώνουν» στη θέση των ναών στο επίγειο «Ηλιακό Σύστημα»… Αυτό ακριβώς το «κλείδωμα» θέλω ν’ ανακαλύψω πότε έγινε καί πότε θα ξαναγίνει!

 

Εδώ, όμως, προκύπτουν τρία σημαντικά ερωτήματα.

1. Φαέθων δεν υπάρχει πιά. Άρα, ποιός ο ρόλος του; Εάν υποτεθεί πως οι εκκλησίες της Θεσσαλονίκης κρατάνε την ανάμνηση της στιγμής της έκρηξης του Φαέθωνα, ίσως ο ναός του στην Ιωλκό έδειχνε τη θέση που θά είχε ο Φαέθων σε κάποια σημαντική γιά τα επίγεια δρώμενα χρονική στιγμή, αν δεν γινόταν κομμάτια. (Άρα, εξακολουθούσε κι εξακολουθεί να δρα το αιθερικό σώμα του πλανήτη;… Μάλλον. Δεν βλέπω άλλη άμεση εξήγηση.)

2. Δεύτερο ερωτηματικό χρηστικότητας, είναι πως στην εποχή μας δεν γνωρίζουμε ακόμη τον Ήφαιστο καί τον Πάνα. Εντάξει, ο Ήφαιστος τριγυρνάει τον Ήλιο με μεγάλη ταχύτητα, άρα κάθε λίγες (γήϊνες) μέρες ξαναπερνάει απ’ την ίδια θέση. Ο συγκεκριμένος πλανήτης δεν είναι πρόβλημα. Κι αν η ημερομηνία (ταυτίσεως θέσεων ναών με θέσεις πλανητών) που ζητάμε δεν είναι πχ η 16η Ιουνίου, τότε θα είναι η αμέσως επόμενη – ξέρω ‘γώ, η 22α Ιουλίου. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Εννοώ στις θέσεις των υπολοίπων πλανητών, οι οποίοι κινούνται πιό αργά.

Με τον Πάνα είναι το πρόβλημα, διότι κινείται πολύ αργά. Άρα, αν δεν πετύχουμε τη θέση που θέλουμε στη χρονολογία που υπολογίζουμε, η προηγούμενη κι η επόμενη ταύτιση (λόγωι Πανός) θ’ απέχουν ολόκληρους αιώνες! Πιστεύω, όμως, πως κι αυτό το πρόβλημα ξεπερνιέται, αν υπολογίσουμε τις ταυτίσεις μέχρι καί τον Πλούτωνα.

Δηλαδή, αν βρούμε ταύτιση γιά τη χρονολογία που στοχεύσαμε (εν προκειμένωι το 2180 πΧ) σε εννέα πλανήτες, έ, τότε, κι ο Πάν θα βρισκόταν ακριβώς εκεί που υποδείκνυε ο ναός. (Εάν, δηλαδή, βρεθεί ο Πάν σε λίγα χρόνια, τότε θα μπορούμε να πάμε αντίστροφα – καί να εντοπίσουμε καί τον ναό! Όντως, τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε με τη συσχέτιση αυτή, είναι καί πολλά καί ενδιαφέροντα.)

Ελπίζω τα πράγματα να είναι έτσι, καί η μαθηματική λύση του προβλήματος να μη δίνει ημερομηνίες ασύμβατες.

3. Τρίτο ερώτημα – καί φαρμακερό: καλά, μπήκαν στον κόπο να χτίσουν ολόκληρο συγκρότημα ναών (με υπολογισμούς, έξοδα, κτλ κτλ), γιά χρήση μονάχα μιάς στιγμής… καί ποιός ξέρει ποιάς άλλης μοναχικής στιγμής στο μέλλον;

Χμμμ… Κι αν αυτές ακριβώς οι στιγμές είναι άκρως σημαντικές γιά την Ελλάδα;…

Κι αν αυτό το κόλπο γίνεται καί σήμερα, μ’ εκκλησίες; Ποιά συγκροτήματα «πλανητικών» εκκλησιών «κλειδώνουν» στο Ηλιακό μας Σύστημα, καί σε ποιές ημερομηνίες στο μέλλον; Θα γίνει κάτι σημαντικό γιά τη χώρα μας τότε;…

Τό ‘χουνε προβλέψει – ώστε να το ενισχύσουν (καλό), ή να το εμποδίσουν (κακό) ;;;

Εν πάσει περιπτώσει, ας είναι καλά ο πρώτος διδάξας, ο γέρο-Αίσων – όπου κι αν βρίσκεται. Η Πατρίδα τον ευγνωμονεί!

 

Στο μεταξύ, κι ενώ έχω …«κάποια» ιδέα γιά το πώς χρησιμοποιήθηκε το συγκρότημα των ναών της Ιωλκού (θα σας την πω στη μεθεπόμενη ανάρτηση), πολλοί καλοπροαίρετοι αναγνώστες θα με ρωτήσουν γιατί δίνω έστω κι αυτά τα λίγα στοιχεία δημοσίως.

Είπαμε… καί δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Γιά τους πολλούς (καί ειδικά τους κακοπροαίρετους), υπάρχει φράγμα αξεπέραστο. Γιά τους λίγους (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι), τα γραπτά μου αποτελούν πυροκροτητή.

Φερ’ ειπείν… ωραία, καί πες πως τα λαμόγια είναι αρκετά έξυπνα, ώστε (από τη δική μου την επιπολαιότητα, που δίνω χύμα στοιχεία) να βρούν τις «τροχιές». Καί μόνο στην ιδέα ότι σε κύκλο ακτίνας ας πούμε δύο (2) χιλιομέτρων πρέπει να γκρεμίσουν πολυκατοικίες κατά μήκος γραμμής (δηλ. περιφέρειας κύκλου) 2πR = 6.28 * 2 = 12.5 χιλιομέτρων, γιά να βρουν θεμέλια ναού, πάω στην τουαλέττα απ’ τα γέλια!!! Καλή επιτυχία στις ανασκαφές, ωρέ! 🙂

Μά, θα μου πείς, τα λαμόγια έχουν μέχρι καί δορυφόρους που ψάχνουν το υπέδαφος. Το ξέρω. Παρά ταύτα, δεν ανακαλώ την …ευχή! Άμα βρούν τίποτε, να με καλέσουν στα εγκαίνια της έκθεσης, να φάω τζάμπα σοκολατάκια! ΛΟΛ!!!

Άλλο παράδειγμα – προς αποφυγήν:

Θα μπορούσε κάλλιστα η διάταξη των ναών της Ιωλκού να βρίσκεται μεν σε «τροχιές», όμως να μην αντιστοιχεί απαραίτητα σε κάποια σημαντική (καί κοντινή στην ιστορία της Ιωλκού) ημερομηνία. Αλλά να υλοποιεί νοητικό σχήμα, γνωστό ή άγνωστο – πράγμα που αποτελεί εύλογη ιδέα, γιά όσους ξέρουν από αποκρυφιστική γεωμετρία, ναοδομία, κτλ.

Εδώ ακριβώς πετάγεται το «ξύπνιο» λαμόγιο, καί λέει: «- Αφού μας το αποκάλυψες, ρέ! Είναι το ανερχόμενο καί το κατερχόμενο φίδι στο μακροσκοπικό κυρήκειο!»

zwdiakos-plhrhs

Σας το αποκάλυψα; Ναί, έ; Αγάπες μου, όποιος δοκιμάσει να ψάξει γιά ναούς με βάση αυτό ακριβώς το σχηματικό διάγραμμα, είναι ηλίθιος με πιστοποίηση ISO. Το διάγραμμα αυτό αναφέρεται σε γεωκεντρικό πλανητικό σύστημα, δηλ. από επίγεια θέση παρατηρητή. Επομένως χωρίς Γή – ούτε Φαέθωνα, εφ’ όσον καί ο Φαέθων δεν υπάρχει πια, καί ο ζωδιακός σχηματίστηκε πολύ μετά την έκρηξη. Αλλά εμείς ερευνάμε σύστημα πλήρες ηλιοκεντρικό.

Άρα, μηδέν εις το … «πηλίκιον».

Μην ανησυχείτε, οι πραγματικοί φίλοι! Γνωρίζω άριστα τί αποκαλύπτω ελεύθερα.

 

…Πέρασαν οι αιώνες, η Ελλάδα ξαναπερνάει τα ίδια, όπως τότε (επιδρομές από ανατολικά – υποκινούμενες από ακριβώς της ίδιας φυλετικής προελεύσεως καί νοητικής «χροιάς» εχθρούς, όπως τότε), καί το «Ηλιακό Σύστημα» της Ιωλκού παραμένει στα έγκατα της σημερινής πόλης σακατεμένο απ’ τον μαύρο μάγκα καιρό. Κι όχι μόνον – (υποψιάζομαι πως) οι βαίτυλοι γιά την ενεργοποίησή του κλάπηκαν πριν λίγα χρόνια (όπως θρυλείται). Από εδώ, κατά τις εργασίες:

τούννελ-Γορίτσας-δυτική-είσοδος

Δεν εξηγείται αλλοιώς! Όταν το πλέγμα των ναών έκανε τη δουλειά του, το απενεργοποίησαν αφαιρώντας τους βαιτύλους απ’ τους ναούς. Καί τους έκρυψαν όλους μαζί σε μιά σπηλαίωση της Γορίτσας, γιά μελλοντική επανάχρηση.

(Αμάν αυτός ο «περιφερειακός» του Βόλου! Μυκηναϊκό τάφο κόντεψε να καταστρέψει, στους βαίτυλους απάνω έπεσε… καί ποιός ξέρει ποιές άλλες ζημιές έκανε / θα κάνει. Όλως τυχαίως, να υποθέσω!… Κι ακόμη ατελείωτος είναι. Με ημερομηνία παράδοσης τον Μάϊο του …2004!!! Αθάνατα λαμόγια…)

Αναμφισβήτητα, η αύρα της πόλης έγινε σαφώς καλύτερη μετά την αφαίρεση των βαιτύλων. Έγινε γλυκειά, σαν ανοιξιάτικο νυχτολούλουδο. Τόση πυκνή μαζεμένη αιθερική ενέργεια ήταν δύσκολο να γίνει ανεκτή. (Ο Βόλος τα παλιά χρόνια είχε πολλά «καμμένα μυαλά» – εξ αιτίας του αιθερικού του πεδίου. Κυκλοφορούσαν τουλάχιστον πεντέξη γραφικοί τύποι ανά τας ρύμας καί τας οδούς της πόλης, που έλεγαν κι έπρατταν ανοησίες καί ασχημονούσαν λόγωι καί έργωι. Καί νά ‘ταν μόνον αυτοί… Αν καί το ίδιο ακριβώς συγκεντρωμένο αιθερικό πεδίο έβγαλε επίσης πολλά υπερευφυή άτομα – εφ’ όσον η ακτινοβολία του έγινε ανεκτή από τους πιό γερούς οργανισμούς.)

Αλλά τί κάνουμε χωρίς ναούς καί χωρίς βαίτυλους; Έ; Πώς ενεργοποιούμε ξανά το πλέγμα, όταν θα το ξαναχρειαστούμε (καί σύντομα, όπως υποψιάζομαι) ;

 

… Τ’ όνειρο ήταν διάφανο, λαμπρό. Η Ονησίκλεια πετάχτηκε απ’ τον ύπνο της. Κάποια γνωστά πρόσωπα απ’ το παρελθόν της ξύπνησαν αναμνήσεις υπερχιλιόχρονες.

Σήμερα δεν ονομάζεται Ονησίκλεια. Είναι μιά γυναίκα της εποχής της μ’ άλλο όνομα. Αλλά, τ’ αθάνατα πλάσματα απλά …δεν πεθαίνουν.

Ο πάλλευκος βασιλιάς των φιδιών, συνοδευόμενος από δύο φίδια-ακολούθους, την κοίταξε στα μάτια καί υποκλίθηκε. Στο κεφάλι του έλαμπε το χρυσό του στέμμα!

Τα υπόλοιπα τ’ ανέλαβαν τα σμάρτφοουνζ. Κι οι διαδικασίες των τε προσιόντων πήραν μπρός.

«Προορισμός του Έλληνος είνε καί θα είνε ο εξανθρωπισμός της Οικουμένης.»

Όμως, αφού πρώτα πάρ’ ο διάολος καί σηκώσει τους εχθρούς του.

 

ΤΕΛΟΣ

 

Advertisements