arxigramma-Aκόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Στην κυριολεξία!

Ο Έλληνας σήμερα μπορεί να μην έχει να φάει, μπορεί να μην ενδιαφέρεται να διορθώσει τίποτε, αλλά πετάει τη σκούφια του γιά προφητείες γιά το μέλλον της Ελλάδας. Καί δη, τις ευνοϊκές. (Αμ, τί νομίσατε; Τα μαύρα μαντάτα θέλει; ) Θα την πάρουμε την Πόλη (καί την Αγια-Σοφιά), θα σηκωθεί ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς καί θα τους κυνηγήσει τους βρωμότουρκους, κι όλα καλά, οκ. Έλα, όμως, που τίθεται το θέμα ποιός ακριβώς είν’ αυτός! (Λες καί θα τον κάνουμε γαμπρό μας.)

Εδώ, άλλοι κατονομάζουν ως «Μαρμαρωμένο» τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, κι άλλοι τον Ιωάννη Βατάτζη. Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε. Αλλά, αναρωτώμενος γιατί ειδικά ο δεύτερος, έψαξα να βρω μερικά πράγματα γι’ αυτόν ανά τα ιντερνέτια. Καί βρήκα μερικά …μπουμπούκια…

Φίλος των πτωχών, μπλά μπλά μπλά, ευσεβής, μπλά μπλά μπλά, δίκαιος, μπλά μπλά μπλά, αλλά την κεραμίδα την αντιγράφω από εδώ:

κατάφερε με το ζήλο του να βαπτιστούν Χριστιανοί όλοι οι Ιουδαίοι της επικράτειάς του!!!

 

Με τον ζήλο του, ή καί με λίγο σκατόξυλο που τους έριξε; Ου μην καί προνόμια, διότι εβραίος να σου κάνει κάτι τζάμπα, απλά δεν υφίσταται. (Κι εννοείται, προνόμια εις βάρος των Ελλήνων, διότι εμείς οι Ορθόδοξοι δεν ασχολούμαστε με αμαρτωλές τοκογλυφίες, κτλ.)

Ωραίος! Ακόμη ένας αρχομανής ξερόλας, ο οποίος έμπασε μιά ολόκληρη πέμπτη φάλαγγα στο σώμα του Ελληνισμού.

Καί γιατί τον αποκαλώ «ξερόλα»;

Διότι η διάδοση της Ορθοδοξίας σε αλλοφύλους είναι πολύ λεπτό καί -εθνικώς καί κοινωνικώς- δυνάμει ΟΥΛΤΡΑ επικίνδυνο θέμα. Όταν, λοιπόν, γίνεται έτσι, άντε γιούργια, απλώς προς εντυπωσιασμό (η ιδεοληψίες «ευσέβειας»), οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα. Ο «ευσεβής» (καί τα ρέστα) ούτε ήξερε, ούτε ρώταγε. Με αποτέλεσμα, με κάτι τέτοιες πρακτικές σαν αυτουνού, ν’ αναρωτιόμαστε σήμερα γιατί οι μισοί «Έλληνες» εμφανίζουν λυσσαλέο καί μη κρυπτόμενο ανθελληνισμό. («Αντιρρησίες συνειδήσεως», «διεθνιστές», «αντιεξουσιαστές», «Μ»ΚΟ, καί λοιπά κοπρόσκυλα, που νομίζουν ότι κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις τους πίσω από μιά «ιδεολογία» του κώλου.)

Ρώτησε κανείς πότε καί πώς «έγιναν» Έλληνες όλοι αυτοί; Μπάαα… Αν κι η απάντηση είναι απλή: έγιναν ( ; ) Έλληνες Ορθόδοξοι, όπως οι σημερινοί λαθρομετανάστες, σε διάφορες ιστορικές περιόδους καί με «βατάτζειες» πρακτικές.

 

Άλλος ένας, που εφάρμοσε τέτοιες πρακτικές, ήταν ο Καντιώτης. Γύρω στο 1970 άρχισε να βαφτίζει γύφτους αβέρτα, με αποτέλεσμα κωμικό μεν τα γυφτάκια σήμερα να βαφτίζονται …καμιά δεκαριά φορές (βρίσκοντας ως νονούς αφελείς που έχουν τάμα, καί μαδώντας τους κανονικά), εθνοπροδοτικό δε, όταν το μασωνοκόμμα της ΝΔ άρχισε να πολιτογραφεί τους γύφτους ως «Έλληνες» κάποια χρόνια μετά.

Οι επακόλουθες πολιτογραφήσεις παρακασπίων δολοφόνων ως «ομογενών», ή Αλβανών, ή του κάθε διεθνούς αποβράσματος, ή του κάθε λαθροσκουπιδιού, ήταν ευθύ επακόλουθο των «βατάτζειων» πρακτικών του Καντιώτη.

(Αν σας ξυνίζει η αλήθεια, μη συνεχίζετε το διάβασμα καί πάρτε δρόμο. Στο παρόν ιστολόγιο, η Ελλάδα ΔΕΝ θεωρείται παιχνίδι – ή ήσσονος σημασίας θέμα. Αν, λοιπόν, οι -θρησκευτικές, προσωπολατρικές, ή όποιες άλλες- πεποιθήσεις σας έρχονται σε αντίθεση με τα Ελληνικά πιστεύω μου, το μακρύτερον.)

Ας μην πάμε μακριά. Πχ οι Ρώσσοι: είναι 100% ομόδοξοί μας. Αλλά, ολόκληρος Παΐσιος, περιγράφοντας το πώς θα πάρουμε την Πόλη, ήταν σαφέστατος: «- Αυτοί (οι Ρώσσοι, δηλαδή) έχουν δικά τους συμφέροντα», είπε. Σκεφθείτε, λοιπόν, τί «δικά τους συμφέροντα» έχουν ιουδαίοι καί λοιποί, που βαφτίζονται χριστιανοί.

 

Πράγμα το οποίο μας φέρνει στην γεωπολιτική του Βυζαντίου.

Το Βυζάντιο υπήρξε εχθρικό προς την Ελλάδα. Τελεία καί παύλα. Ούτε κάν στρατιώτες δεν έπαιρνε από τη σημερινή Ελλάδα. Γιατί; Διότι η Ελλάδα είχε «ειδωλολάτρες» μέχρι τον 9ο αιώνα μΧ (που δεν τους γούσταρε το χριστιανικό Βυζάντιο), όπως σας λένε οι ιστορικοί;

Όχι.

Αλλά, διότι εξ αρχής η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν δημιούργημα (φανερών ή κρυφών) Κρονίων Πελασγών.

Μόνον όταν άρχισε στα γεράματά της (καί μ’ επιταχυνόμενο ρυθμό μετά τη σφαλιάρα του 1204) να εξελληνίζεται η αυτοκρατορία, άρχισε η Ελλάδα να συμμετέχει στο βυζαντινό γίγνεσθαι.

Ακόμη καί μέσα στην Ορθοδοξία:

Γιά να στηθεί το σημερινό Άγιο Όρος, χρειάστηκε να πέσει σε παρακμή το έτερο «άγιο όρος» Λάτρος των ακτών της Ιωνίας. Οι Έλληνες του Διός πήραν μπρός, όταν κατέπεσαν οι Πελασγοί του Κρόνου. Τίποτ’ άλλο. Όποια άλλη «εξήγηση» του φαινομένου καί να ψάξετε, θα είναι ανοησία.

Ο Βατάτζης, λοιπόν, καί γιά λόγους που δεν θ’ αναπτύξω εδώ, φαίνεται να προωθεί την πελασγική «ατζέντα» – καί όχι την Ελληνική. Έτσι, συμπερασματικώς, θα πω ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι τελείως ακατάλληλο να ηγηθεί οποιασδήποτε Ελλάδας (ακόμη καί της παρακμιακής σημερινής), προς οποιονδήποτε στόχο.

Να τον χαίρεστε, οι προσωπολάτρες.

 

Υγ 1: Το θέμα δεν εξαντλείται εδώ. Έχει κι άλλες πτυχές, όπως πχ ποιοί συνεχίζουν να εμπαίζουν τους Έλληνες με το παμπάλαιο κόλπο της «αοράτου αρχής». (Το γιατί, δεν το ρωτάω: διότι διαρκώς βρίσκουν βλήματα, που τους πιστεύουν.)

Πάντως, συν-Έλληνες, οι «Έψιλον» πέθαναν, ο Σώρρας δεν έχει λεφτά ούτε γιά το διαζύγιό του, κι η ΟΕΑ (δηλαδή ο εξής ένας) τώρα τελευταία δεν αισθάνεται καί πολύ καλά. Συνεχίστε εσείς να περιμένετε σωτήρες καί «αόρατες αρχές» παύλα Φιλικές Εταιρείες, καί μην απορείτε που ο κάθε Τσίπρας σας παίρνει μέχρι καί τα βρακιά. (Καλός ο γυμνισμός, συν-Έλληνες, αλλά έρχεται χειμώνας.)

Υγ 2: Ακόμη ένα μεγάλο σχετιζόμενο θέμα, είναι το ποιός επέβαλε στους Ποντίους τη μόδα των εβραϊκών ονομάτων. Πότε, καί γιατί. Ισαάκ, Αβραάμ, Γεσθημανή, Βηθλεέμ, κτλ κτλ. Αυτά δεν συνηθίζονται στην Ελλάδα – την οποία ουδείς, βεβαίως, μπορεί να κατηγορήσει γιά έλλειψη ευσέβειας.

Μήπως, όμως, κάτι σας κάνει «κλίκ» ως εξήγηση μετά τα σημερινά;

 

Advertisements