arxigramma-Piολύς λόγος τώρα τελευταία, γιά το τί θα γίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου, φέτος. «- Θ’ ανακοινωθεί/επιβληθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων!», λέει ο ένας. «- Ναί, καί θα την ανακοινώσει ο πάπας από την Ουάσινγκτων!», προσθέτει ο άλλος. Κι άλλος, παρακάτω, κάνει λόγο γιά τον -υποτιθέμενο- Νιμπίρου (θα τον δούμε, λέει), κι άλλος, ακόμη παρακάτω, μιλάει γιά παγκόσμια επιβολή του τσιπαρίσματος, κι άλλος στην ουρά μιλάει γιά την επίσημη εμφάνιση του Αντιχρίστου, κτλ κτλ κτλ κτλ.

(Μη σκοτώνεστε, ρέ παιδιά! Ας είν’ καλά τα ιντερνέτια, κι ο καθένας σας θα λάβει τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται! 🙂 )

Όλα τά ‘παν καί τά ‘γραψαν, μόνο τον συσχετισμό με τις ημερομηνίες των Ελευσινίων Μυστηρίων δεν είδα ακόμη.

Ωστόσο, κατά τη γνωμούλα μου, άλλον τι θα παιχθεί τις τελευταίες ημέρες του φετεινού Σεπτέμβρη.

Ποιό;

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η έναρξη του Γ’ ΠΠ.

Γιατί;

Διότι οφείλουμε να σκεπτόμαστε όπως «αυτοί», αν θέλουμε να τους καταλάβουμε. (Καί να προβλέψουμε τις πράξεις καί παραλείψεις τους.)

Λοιπόν. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 το πρωΐ, στον ουρανό της Ουάσινγκτων, περνάει ο Άρης ξυστά από τον Βασιλίσκο. Ιδού:

2015-09-24_Washington

Στο σχήμα δεν φαίνεται, αλλά αυτή είναι η στιγμή ακριβώς που ο Βασιλίσκος ανατέλλει. Διασχίζει την πορτοκαλλί γραμμή των μηδέν μοιρών αζιμουθιακού πλέγματος, δηλαδή διασχίζει τον ορίζοντα. (Κάμποσες μοίρες αριστερά μετά την κατεύθυνση της Ανατολής, δηλ. ελαφρώς νοτιοανατολικά.) Επίσης, βρίσκεται περίπου στις 13 μοίρες ισημερινού πλέγματος. (Ούτε κι αυτή η θέση φαίνεται καθαρά στο παρόν σχήμα. Ανοίξτε το Στελλάριουμ γιά λεπτομέρειες.)

Ο θεός του πολέμου μαζί με τον Βασιλίσκο, ένα από τ’ άστρα που «αυτοί» του κάνουν τεμενάδες.

Λίγα λεπτά μετά, έχουμε τον Σείριο στον ουρανό της Ουάσινγκτων…

2015-09-24_Washington-b

…δηλαδή ακόμη ένα από τ’ άστρα που υπολήπτονται τα μάλα οι λεβέντες «αυτοί», στον «υπερδιαστατικό» αριθμό των 19.47 μοιρών πάνω από τον ορίζοντα.

Ο συνδυασμός των δύο δείχνει πόλεμο. (Πάντα κατά τη γνώμη μου, είπαμε.)

 

Τώρα, οι εργάσιμες πρωϊνές ώρες ιστορικώς δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται γιά την επίδοση τελεσιγράφων. Οπότε, μάλλον πρόκειται γιά την ώρα, που θα ξεκινήσουν οι εχθροπραξίες.

Ας δούμε καί κάτι άλλο: η διαφορά ώρας Ουάσινγκτων καί Μόσχας είναι 7 (επτά) ώρες. Άρα, στη Μόσχα θα είναι περίπου πεντέμιση το απόγευμα. Τί υποθέτω, λοιπόν, πως θα γίνει; Δύο τινά:

  • Είτε ο πρέσβυς των ηπαπάρα θα επιδώσει στους Ρώσσους τελεσίγραφο περί τα μεσάνυχτα, ξεκινώντας η 24η/09ου. Δηλ. στις 7 το πρωΐ, ώρα Μόσχας. Καί σε τρισήμιση ώρες θα ξεκινήσει το μπάμ.
  • Είτε το τελεσίγραφο θα επιδοθεί στις 10:30′ ώρα Ουάσινγκτων, 17:30′ ώρα Μόσχας, καί οι πολεμικές επιχειρήσεις θ’ αρχίσουν αμέσως μετά, με το σούρουπο. Ώστε οι ηπαπαραίοι να εκμεταλλευτούν όλη τη νύχτα που θα έχουν μπροστά τους.

Υποθέτω, ακόμη, δύο πράγματα:

  • Ότι θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον η βάση του Ιντσιρλίκ γιά τις επιθέσεις των ηπαπαραίων, οπότε η Τουρκία θα το πληρώσει πανάκριβα αυτό (καί θα το χαρώ!).
  • Κι ότι ο Πούτιν θ’ αποδειχθεί τελικά πιό πονηρός, κι οι ηπαπάρα θ’ αναγκαστούν να πιάσουν τον «μουτζούρη» του κάρμα, αρξόμενες αυτές χειρών αδίκων. (Άσε που -επί του θέματος- έχουν κάτι καρμικά βερεσέδια, από τον Δεκέμβρη του 1941. Τα οποία θα πληρώσουν εντόκως – κι επίσης θα το χαρώ!)

Ίδωμεν.

Πάντως, ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά. Ό,τι καί να συμβεί, προετοιμαστείτε!

Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει μεν, αλλά θα την πιτσιλίσουν τ’ «απόνερα» της σύγκρουσης των «βουβαλιών» της παροιμίας. (Βλέπε ελλείψεις πρώτων ειδών στην αγορά, υπό το κράτος πανικού.) Προετοιμαστείτε από τώρα, οπωσδήποτε.

 

Advertisements