arxigramma-Lamdaοιπόν, φαίνεται πως δεν είμαι μόνος στον κόσμο αυτό. Την περίφημη έκκληση γιά προσευχή υπέρ της Ελλάδας καί του λαού μας την αντέγραψαν μερικά ιστολόγια, αλλά δεν εννοώ αυτό. Εννοώ κάτι απείρως σημαντικώτερο:

Πως, τα παιδιά που την αντέγραψαν, την κόσμησαν με εικόνες. Καί οι εικόνες αυτές δείχνουν πως υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες, κι άλλες Ελληνίδες, που έχουν ανοσία στο δηλητήριο του φιδιού. Συντονίστηκαν αμέσως, καί -άλλος λίγο, άλλος πολύ, άλλος σε άλλον τομέα- κατάλαβαν τί θέλω να πω.

Χωρίς λόγια. Με τη σιωπή.

Μ’ αρέσει πολύ αυτό, επειδή πριν λίγο καιρό σας είχα μιλήσει γιά «δίκτυο νοήσεων», που έχει άπειρη ισχύ καί κβαντικές ταχύτητες. Εκείνο που (νομίζω πως) δεν ανέπτυξα, είναι το ότι αυτό το «δίκτυο νοήσεων» έχει τρομερή ισχύ. Δεν αντιμετωπίζεται από κανένα άτομο χωριστά. Καί αποτελεί την απάντηση των Ελλήνων κι Ελληνίδων… των γονιδίων με ιχώρα, αν θέλετε, εν όψει του μέλλοντος.

Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες θα βαδίσουμε προς το μέλλον μ’ αυτόν τον τρόπο, ενώ οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στα σημερινά δεδομένα – καί πολύ τους είναι. Να μη σας εξηγώ, τώρα, ποιός απ’ τους δυό μας θα κερδίσει!

Τί είχε πεί (εντάξει, έστω σε «διαδικτυακό αστικό μύθο») ο Κίσσιγκερ; Να μας εξαφανίσει τη γλώσσα κτλ κτλ; Μά, αρκεί ένας καί μόνον ένας Έλληνας φιλόλογος μέσα στο «δίκτυο», καί κάθε κόπος είναι μάταιος. Ένα εκατομμύριο Τριανταφυλλίδηδες καί Διαμαντοπουλίνες (με …φωτοτυπίες αντί βιβλίων) τζάμπα θα πάνε.

Πάμε να δούμε τί εννοώ.

 

Πρώτα αναφέρομαι στα «Κατοχικά Νέα», τα οποία έβαλαν αυτήν εδώ την εικόνα:

eikona-KatoxikaNea

Δύο χέρια σε στάση προσευχής. Ταιριαστό, αλλά κρύβει καί κάτι άλλο: Δύο ίδια πράγματα… όντα… που «κατοπτρίζονται» το ένα στο άλλο. Που αλληλοσυμπληρώνονται.

Σας μίλησα γιά ζευγάρι ιερέα καί ιέρειας, αν θυμάστε. Όχι αναγκαστικά ζευγάρι στη ζωή, αλλά σταθήκαν μαζί μπροστά στον βωμό. (Καί δεν μπορούσε να γίνει αλλοιώς!) Συμβολικώς, ο ιερέας καί η ιέρεια μαζί κρύβονται στην εικόνα των «Κατοχικών».

 

Μετά, έρχεται το Παράξενο (.κόμ), το οποίο έβαλε αυτήν εδώ την εικόνα:

eikona-ParaxenoCom

Ένας προσευχόμενος ιππότης. Από πανοπλία κτλ δυτικοφέρνει λίγο, αλλά δεν πειράζει. Καί στο Βυζάντιο υπήρχαν ιππότες (οι «κατάφρακτοι»), από πεντακόσια καί πλέον χρόνια πριν το πρώτο δυτικό ιπποτικό τάγμα.

Το σημαντικό είναι πως, ο ιππότης μετά την -εν όπλοις- προσευχή δεν θα πάει σπίτι του γιά ύπνο! 🙂 Θα πάει να πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως – αυτού, ή του αντιπάλου του. (Του αντιπάλου, του αντιπάλου, αλλά το παίζω αντικειμενικός! ΛΟΛ!!!)

Πολύ σωστά τό ‘πιασε το υπονοούμενον καί το «Παράξενο», διότι σας είπα ήδη αρκετές φορές πως ήρθε ο καιρός της δράσης. Η έκκλησή μου δεν ήταν «άντε να πάμε γιά προσευχή, κι από αύριο πάλι στα καθημερινά, να κοιμόμαστε με ροχαλητά». Ήταν ότι επικαλούμαστε τον Θεό, γιά να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας.

 

Τρίτα έρχονται τα «Αττικά Νέα» της κυρίας Πόπης Σουφλή, με την παρακάτω εικόνα:

eikona-AttikaNea

(Ναί, «τυπικό» κυκλαδίτικο καμπαναριό είναι, ειδικά στη Σαντορίνη, αλλά περίμενε!)

Άααααχχχ!!!… Καλά το λέω ότι Γυναίκα ίσον Γαία καί Μνήμη! Χτύπησε διάνα η κ. Σουφλή, μας θύμισε την μυστική μας χαμένη πατρίδα!

Μπορεί μερικοί-ες πιό ψαγμένοι-ες να βλέπετε στην εικόνα έναν τρούλλο, που συμβολίζει τον ουρανό, συν τα κέρατα του Ταύρου, που τα διέσωσε η φυλετική μας μνήμη.  (Εποχή του Ταύρου, περίπου το 4,200 πΧ μέχρι το 2,100 πΧ. Ακριβώς στο τέλος της καί στην αλλαγή προς τον Κριό, έγινε ο Τρωϊκός Πόλεμος.) Τα κέρατα του Ταύρου με την καθαρά λατρευτική τους σημασία (γιά καλές σοδειές, κτλ) φαίνονται πχ εδώ, αλλά δεν είχε μονάχα η Κνωσσός. Υπήρχαν κι αλλού στην Ελλάδα, πχ στη Θήβα. (Σήμερα στο μουσείο της.)

Αλλά δεν βλέπετε (δεν φαίνεται κιόλας) αυτό:

Santorinh-kampanario

Που σημαίνει αυτό (το πάνω μέρος του, δηλαδή) :

tetractys-Py8agora

Η «πυθαγόρεια» αυτή διάταξη (η «τετρακτύς») μας παραπέμπει άμεσα στις «πυθαγόρειες» τροχιές του πρωταρχικού Ηλιακού μας Συστήματος – του πρό εκρήξεως Φαέθωνα, δηλαδή. Οι οποίες τροχιές ήταν η μία πολλαπλάσιο της προηγούμενής της επί φ = 1.618 .

Βλέπουμε, λοιπόν, καθαρά στο καμπαναριό τους πλανήτες να ξεκινάνε από τον σταυρό (Ήλιο)… Κι ο Φαέθων αντιστοιχεί στη μεγαλύτερη καμπάνα, κάτω αριστερά. Με την ευκαιρία, ο σταυρός μέσα στα κέρατα του Ταύρου μας δίνει ακόμη κάτι που δεν είδατε – επειδή δεν το γνωρίζετε. Το αλχημικό σύμβολο του πλανήτη!

ermhtiko-Fae8wna

Το οποίο είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε. Η ύλη στην υπηρεσία του πνεύματος. Το σύμβολο του Φαέθωνα δεν θα το βρείτε πουθενά στη βιβλιογραφία, διότι μόνον ο Εργοδότης το βρήκε, κι όχι η απειρία «έξυπνων» ανά τον ντουνιά, που παραδίδουν μαθήματα μέχρι κι Εσωτερικής Αστρολογίας, νά ‘ούμ’. Πάντως, αυτό είναι.

Στο ελληνικό αλφάβητο, ακόμη καί των 27 γραμμάτων, δεν αντιστοιχεί σε γράμμα. Ίσως υπήρχε ως χαρακτήρας στο πολύ παλιότερο αλφάβητό μας, του οποίου τα γράμματα βρίσκονται σποραδικά σκαλισμένα σε βράχια καί σπήλαια του Ατλαντικού, αλλά οι έρευνές μου δεν έχουν φτάσει ακόμη εκεί, ώστε να σας διαφωτίσω. Τώρα, όμως, μπορείτε κάλλιστα να συμπληρώσετε τις αστρολογικές μελέτες σας (όσοι-ες ασχολείστε), συμπεριλαμβάνοντας καί τον χαμένο πλανήτη.

Βέβαια, θα μου πείτε ότι αυτό είναι το «καπελλάκι» στο αλχημικό σύμβολο του Ουρανού. Σωστά, κι ο Ουρανός περιλαμβάνει επίσης τον κύκλο της ζωής καί του συναισθήματος, που δεν τον είχε ο μακαρίτης πλανήτης… κι αυτή ακριβώς η έλλειψη τον έφαγε: τον ανατίναξε με τις βλακείες της η μία απ’ τις δύο ράτσες του, αυτή που παλιότερα είχε έρθει από τον Βασιλίσκο. (Στο μυαλό σας ήδη ξεκινήσατε συσχετισμούς, έ; 🙂 Αυτό ακριβώς ζητάω από σάς!) Αυτή η συγκεκριμένη ράτσα ήταν υπερ-ευφυής, αλλά δεν διέθετε συναίσθημα.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι απόγονοι της δεύτερης ράτσας του Φαέθωνα, της επίσης υπερ-ευφυούς αλλά καί συναισθηματικής, που παλιότερα έμενε στον αστερισμό του Κύκνου. Κάναμε μερικούς γάμους με τους άλλους, κι οι δυό θέλαμε την ένωση γιά χάρη των απογόνων μας, αλλά δεν έδεσε το γλυκό.

(Τέλος πάντων, κρατήστε τα αυτά γιά τώρα, κι όταν έρθ’ η ώρα θα σας πω καί τα υπόλοιπα.)

 

Τελευταίο ιστολόγιο, που βρήκε κάτι κρυμμένο, είναι η «Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως». Όχι απλά «κάτι», αλλά πάρα πάρα πολλά! Κακά τα ψέμματα, κυρίες μου, αλλά τη λύρα του Απόλλωνα μόνον άντρας μπορεί να την παίξει, καί το τόξο του Οδυσσέα μόνον άντρας μπορεί να το τεντώσει! Ο οικοδεσπότης της «Έσχατης Γραμμής», που υπογράφει ως «Διηνέκης» (έ, όχι καί «- Ποιός ήταν αυτός;»! – να τσακιστείτε να πάτε να μάθετε!), έβαλε τούτην εδώ την εικόνα:

eikona-EsxathGrammhAnasxesews

Καί με τσάκισε! Μ’ άφησε άφωνον γιά αρκετά λεπτά!

Βλέπετε, ο άνθρωπος αφ’ ενός χτύπησε διάνα, αφ’ ετέρου έβαλε την εικόνα αυτή μερικές μέρες πριν γίνει ο,τιδήποτε – λες καί ήξερε τί ακριβώς θα γίνει! Το τονίζω, πρίν γίνει ο,τιδήποτε.

Εξηγώ.

Κατ’ αρχήν, το εικονοστάσι όντως δείχνει τί τοποθετήθηκε στον βωμό: ένα πολυγωνικό φαναράκι με ρεζώ μέσα.

fanaraki-1

Αυτό το φαναράκι είναι «της μόδας» φέτος, διότι το βρίσκει κανείς σε τεράστιες ποσότητες σε κάθε μαγαζί με παιχνίδια, είδη δώρων, κτλ. Κυριολεκτικώς το τρώς στη μάπα, σε κάθε βήμα που θα κάνεις γιά ψώνια. Δεν είναι, επομένως, τυχαίο, που έπαιξε τον ρόλο του. Κι επειδή ήδη «κάτι» παρατηρήσατε, δείτε το κι από πάνω:

fanaraki-2

Η πεντάλφα της Αφροδίτης (αρχαίες απόκρυφες γνώσεις) σε διάταξη «σημείων υπερδιαστατικής ενέργειας». (Σαν τη σημαία του Οξαποδουήλ. Εκεί ακριβώς αναφέρονται κι αυτοί: στα -πλήν πόλων- έξι σημεία δύναμης του πλανήτη μας – καί κάθε άστρου. Εκεί αναφέρεται καί το εικονοσύμβολο με τα έξι συν ένα σημεία, από τον δίσκο της Φαιστού.)

Η κάτοψη του …φαναρακίου θυμίζει, βέβαια, λιγάκι (όχι απόλυτα) καί το τοπογραφικό της Ποσείδιας, καθώς καί το εσώτερο Ηλιακό μας Σύστημα.

Μέσα στο φαναράκι, το ρεζώ που φιλοξένησε την πρώτη φλόγα, που άναψε προς τιμήν του Απόλλωνα σε ναό (καί δή, του θεού) εδώ καί 1,620 χρόνια. Στο εξής, θα φυλαχτεί ευλαβικά σε κρυφό μέρος, μέχρι τη μέρα που…

fanaraki-3

Ναί, δεν πέφτετε έξω, καί καλώς απορείτε: από τον χρησμό «Είπατε τώι βασιλεί…» απέχουμε 1,653 χρόνια (όπως ακριβώς είχα γράψει πρόσφατα), αλλά οι Δελφοί έκλεισαν οριστικά το 394 μΧ, με διάταγμα του σκατόψυχου Θεοδοσίου. Όχι το 361 μΧ, που πήρε τον χρησμό ο Ορειβάσιος.

Η διαφορά του έτους 2014 μΧ από το 394 μΧ είναι ακριβώς 1,620 χρόνια, καί…

…Είπατε τίποτε, γιά «όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου», καί δεν άκουσα;

(Γιά όσους-ες δεν τό ‘πιασαν ακόμη, στη διαφορά των χρονολογιών ο χρυσός αριθμός φ «κάνει μπάμ».)

Το ρεζώ δεν είναι απόλυτος κύκλος, διότι ο τσίγκος του είναι λεπτός, καί στη συσκευασία όλα πατήθηκαν, κι έγιναν ελαφρώς ελλειψοειδή. Το δε φυτιλάκι του από την καύση μετατοπίστηκε ελαφρώς έκκεντρα. Όπως κι εδώ:

ekleiptikh

Στην εκλειπτική!

 

Έχουμε (συνοψίζω) ένα «εικονοστάσι», που αναφέρεται σε αρχαίες γνώσεις, σε δύναμη, στον χρυσό αριθμό, στη Γή μας καί στον Ήλιο, σ’ όλο το Ηλιακό μας Σύστημα. Ελάτε να δούμε τί χαμός έγινε …ως εν Γήι, καί εν Ουρανώι! 🙂

Πριν προχωρήσω, να πω ότι το τοπίο όντως ήταν ύπαιθρος με λόφους, όντως η τελετή έγινε κατά την ανατολή, όντως στο βάθος υπήρχαν βουνά. Μέχρι στιγμής, επαναλαμβάνω ο Διηνέκης έχει πετύχει χίλια τοις εκατό. Πάμε καί στο Stellarium, να δούμε τα υπόλοιπα.

Πρώτη εικόνα:

14-12-2014a

Ακριβώς στις 07:52 της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου 2014, ο Ήλιος μόλις ανέτειλε στον νοτιοανατολικό ορίζοντα. Επειδή, όμως, δεν βλέπετε πολλά, αφαιρώ την ατμόσφαιρα:

14-12-2014b

Έκπληξη! (Είναι στ’ αλήθεια, όμως; ) Τί βλέπουμε; Τον Αντάρη, το αστέρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ! Εκεί ακριβώς, όπου βρίσκεται ο σταυρός στο εικονοστάσι του Διηνέκη!

Προσθέτω γραμμές καί σχήματα αστερισμών:

14-12-2014c

Βλέπουμε καί τον Κρόνο στον Ζυγό. (Δηλαδή, Συμπαντική Δικαιοσύνη. Δηλαδή, όσο κλύσμα μας έριξαν οι πιστοί του Κρόνου, άλλο τόσο θα φάνε. Καί εντόκως, να μην τους χρωστάμε – μιά που αυτά τα ερπετά ασχολούνται με τη συλλογή …τόκων! 🙂 )

Προσθέτω καί το αζιμουθιακό πλέγμα, καί αφαιρώ το έδαφος. Έχουμε την τελική εικόνα του ουρανού, κατά τη διάρκεια της τελετής. Αποτέλεσμα; Ο χαμός!!!

14-12-2014d

Επειδή υπήρχαν βουνά στο βάθος του ορίζοντα, ο Ήλιος στην πραγματικότητα ανέτειλε μερικά λεπτά μετά. Ακριβώς τη στιγμή που ανέτελλε μαθηματικώς (δηλ. περνούσε τις οριζόντιες μηδέν μοίρες του αζιμουθιακού πλέγματος) ο Ερμής, ο Θείος Λόγος. Καί μετά από αρκετά λεπτά ανέτειλε η Αφροδίτη, κι ακόμη αργότερα ο Πλούτων (δύναμη). Ο Πλούτων απεικονίζεται στο κέντρο του πορτοκαλί σταυρού, διότι το Stellarium απεικονίζει υπό πραγματική κλίμακα, καί πρέπει να ζουμάρουμε, γιά να δούμε τον συγκεκριμένο πλανήτη.

Εκεί που βρίσκεται η μύτη του βέλους του Τοξότη, λίγο παραπάνω καί δεξιά, καί κάτω απ’ το πόδι του Οφιούχου, βρίσκεται το κέντρο του Γαλαξία μας. Πρόκειται γιά μιά μαύρη τρύπα, που αποτελεί καί το ενεργειακό κέντρο του Γαλαξία μας. Οπότε, συνοψίζοντας:

Μετά τα θυρανοίξια, έγινε παράκληση προς τον Απόλλωνα να βοηθήσει την Ελλάδα καί τον λαό μας, πρώτα θωρακίζοντάς μας από κάθε κακό. Ως αρωγός ζητήθηκε ο ουρανός, με τα κέντρα δύναμης καί αρχαίων γνώσεων που διαθέτει – καί πάντα με οδηγό καί κριτή τον Θείο Λόγο.

Υποθέτω πως καί σε κάποιες εκκλησίες μας έγινε η παράκληση προς τον Τριαδικό Θεό (καί δή, με τα ίδια αιτήματα), αν καί δεν το γνωρίζω ακόμη. Αλλά, προσέξτε στο αζιμουθιακό πλέγμα το ακριβές σημείο της ανατολής του Ήλιου: 33 μοίρες πιό νότια απ’ την ανατολή. Καί το όλον:

123 μοίρες δεξιοστρόφως από βορράν!!!

Πόσες, μα πόσες φορές σας επανέλαβα ότι πολλές εκκλησίες μας έχουν διαμήκη άξονα ακριβώς σ’ αυτόν τον μυστηριώδη προσανατολισμό; Θυμάστε την κουβέντα που κάναμε γιά τις εκκλησίες του βυζαντινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη;

Γι’ αυτό ακριβώς τρελλάθηκα να εκλιπαρώ καί να ουρλιάζω, να γίνει δέηση τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καί μάλιστα στον όρθρο. Θα καλούσαμε τη δύναμη του Θεού! Ή, έστω, όση μας δώσει να χειριστούμε. Τώρα, ποιός μ’ άκουσε, καί ποιός τό ‘ριξε πάλι στην αναβολή καί στον ύπνο… Δεν έχει νόημα να το κουβεντιάζουμε. Είναι αργά, πλέον. Δεν δίδονται τέτοιες ευκαιρίες κάθε μέρα.

 

Διηνέκη, απέδειξες πως είσαι ήδη έτοιμος πολεμιστής της Ελλάδας. Δεν χρειάζεσαι περαιτέρω …φροντιστήριο! Μονάχα, ανάμενε το κάλεσμα. Κι εγώ το αναμένω.

 

Πριν προχωρήσουμε, κάτι γιά να μην παρεξηγηθώ: Δεν πρότεινα τίποτε το παγανιστικό, ή νεοεποχίτικο. Αν έτσι φαίνεται στα μυαλά μερικών, κακώς. Τον υλικό κόσμο, τα άστρα, τά ‘φτιαξε ο Θεός καί είναι όλα πανέμορφα. Ο,τιδήποτε υπάρχει, τό ‘φτιαξε ο Θεός. Η ταπεινότης μου απλά σας κάλεσε να προσευχηθούμε, ώστε να μας δώσει ο Θεός μερικά από τα δώρα Του. Τίποτ’ άλλο. Κι αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα χρειάζεται θωράκιση καί δύναμη. Αμυντικά κι επιθετικά όπλα.

Αυτά ακριβώς ζητήσαμε.

 

Από τα ιστολόγια που γνωρίζω, με ανέφερε κι ο Peri Majestic, αλλά χωρίς εικόνα. Τον ευχαριστώ κι αυτόν.

 

Γιά τα παιδιά που ρωτάνε, τα παραπάνω στοιχεία πιστεύω πως είναι υπεραρκετά. Παράκληση, μη ρωτάτε άλλα. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Δε λέω, αν το ψειρίσετε πολύ το πράγμα, με τόσα στοιχεία που σας έδωσα μπορείτε να βρείτε καί τον ναό. (Όντως, δεν ήταν οι Δελφοί.) Όπως μπορούν να τον βρούν καί οι «υπερεσίες» (καί μάλλον πιό γρήγορα απ’ τον καθένα), καί κάποια μέρα να δω τίποτε εργάτες εκεί να τοποθετούν κανένα …αρχαιολογικό κοτετσόσυρμα.

Όμως, προσοχή καί οι μεν καί οι δέ! Οι μεν φίλοι καί φίλες να μην πάτε εκεί από περιέργεια, ή ψιλοχαζοχαρούμενη διάθεση να κάνετε πράγματα, τύπου φεστιβάλ. Πρώτα πρέπει να σας καλέσει ο Ξανθός Θεός, κι αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Οι δε εχθροί, μακριά εξ ορισμού! Γιά το καλό σας. Ο χώρος φυλάσσεται – καί δεν εννοώ τίποτε νταγκλαράδες περιοίκους μέλη κάποιας μυστικής αδελφότητας, καί λοιπά μυθιστορηματικά, ή τίποτε ντόμπερμαν κτλ.

Μη με ρωτήσετε πώς φυλάσσεται, δεν θα σας απαντήσω. Κι εφ’ όσον δεν σας απαντάω, μην πάτε να ψάξετε τους φύλακες. Η περιέργεια εδώ θ’ αποδειχθεί κάκιστος σύμβουλος.

Σας προειδοποίησα.

 

Advertisements