Καί τώρα, τέλος, έ;

Τρείς θάλαμοι, «- Δεν …νομίζουμε πως θα βρούμε άλλους!», καί ό,τι είδατε, είδατε, Έλληνες. (Κι Ελλ’νίδες.) Τέλος το μπανιστήρι!

Σιγά να μην τελείωσε! Έτσι μού ‘ρχεται, να πάω να …φιλήσω το γαντοφορεμένο χέρι του Πάπα Ρώμης! 🙂 Γιατί; Μα, διότι από τους πέντε-δέκα ισχυρούς παγκόσμιους «παίχτες», το Βατικανό είναι ίσως ο μοναδικός, που θα επιμείνει να φτάσει η ανασκαφή μέχρι τέλους. (Γιά τους δικούς του λόγους – αλλά δεν μας χαλάει.)

Καί θα φτάσει – πιστέψτε με.

Τίποτε δεν τελείωσε! Τίποτε!!!

 

Κάτι ακόμη:

Κάθε, μα κάθε εθνική επέτειο, γεμίζουν τα ιστολόγια (κυρίως τα λεγόμενα «πατριωτικά») με βρισιές καί άσχημους χαρακτηρισμούς κατά των γυναικών, που συμμετέχουν στις παρελάσεις. Είτε ως εκπαιδευτικοί, είτε ως μαθήτριες. Δεν προσέχουν τί φοράνε, φοράνε προκλητικά ρούχα, άρα είναι πουτάνες, κτλ κτλ κτλ.

Ρέεεεεεεεε!!!!!!

Συνέλθετε, ρέ! Είσαστε εκτός πραγματικότητας.

Δεν καταλαβαίνετε ότι στο ΧΧ χρωμόσωμα είναι γραμμένη με ανεξίτηλο βιολογικό «μελάνι» η επιδίωξη θαυμασμού καί πόθου από τα αντρικά βλέμματα; Ακριβώς το αντίθετο θα ήταν αφύσικο κι ανησυχητικό.

Τέτοια κακία γιά τις γυναίκες, ούτε οι αδερφές δεν δείχνουν! Επομένως, φταίω εγώ, τώρα, να σας χαρακτηρίσω ιουδαιόφρονες πιστούς του Κρόνου, καί να πω πως την έχετε μικρή; (Την υπόληψή σας, εννοώ. 🙂 ) Έ; Φταίω; Μη διαμαρτύρεστε καθόλου. Τα τραβάει η καμπούρα σας!

Άριστα, λοιπόν, πράττει η κόρη του Διός σημερινή Ελληνίδα, που δεν καταλαβαίνει από μωϋσαϊκά «ού», να πάει να φορέσει μπούρκα… Επειδή έτσι γουστάρετε μερικοί-μερικοί!

Αφήστε, ρέ, τις γυναίκες ήσυχες! Καλά κάνουν! Οι προγιαγιάδες τους του Σαράντα θα ήταν περήφανες γιά τις δισεγγονές τους! Καί στο κάτω-κάτω, άντρες καί γυναίκες δεν κρινόμαστε από το τί φοράμε, αλλά από το τί πράττουμε ή παραλείπουμε στις κρίσιμες στιγμές.

Άλλα πράγματα πειράζουν καί σέρνουν τις σημερινές Ελληνίδες (κι όλο το έθνος) κατά κρημνών, όχι οι μίνι φούστες. Συνοπτικώς: το ότι η σημερινή Ελληνίδα, νομίζοντας πως κάτι σπουδαίο κάνει, αντέγραψε όλα μα όλα τα αντρικά ελαττώματα (φιλοχρηματία, εγωϊσμό, τσαμπουκάδες, φιλαρχία, υβρεολόγιο, κτλ κτλ), πλην της φαλάκρας. Κι έτσι, μίνι-ξεμίνι η φούστα, φτάνεις να έχεις στο σπίτι σου (καί στο κρεββάτι σου) όχι γυναίκα, αλλά τον διευθυντή της Εφορίας καί τον χουλιγκάνο της αντίπαλης ομάδας… πακέτο!

Μόνο που δεν θα επεκταθώ, διότι δεν γράφω κοινωνική ανάλυση εδώ.

Βάλτε ένα τέλος στις επικρίσεις, δεν χρειαζόμαστε άλλη διαίρεση του έθνους μας. Κοντεύουμε να χαθούμε, δεν το καταλαβαίνετε; Καί στο «παρά πέντε» προ του χαμού, κάθεστε μερικοί καί βρίζετε τις μινιφορούσες παρελαύνουσες;

 

Advertisements