Μας τελείωσαν οι εκλογές – προς το παρόν.

Γιά να δούμε τί ψάρια πιάσαμε!

1. Έπεσα έξω στο …κληρονομικό μου χάρισμα!

Πέρασε η εκλογική περίοδος, πέρασε κι η νέα Σελήνη, …αλλά δεν ψόφησε. 🙂 Άρα δικαιούστε να μου τη λέτε επί του θέματος! Τρέμω, όμως, στην ιδέα ότι θα ζήσει μέχρι …τις προσεχείς εκλογές! 🙂

2. Αντιθέτως, ζήτωσαν οι χοντροί, καί να κλείσουν τα ινστιτούτα αδυνατίσματος! 🙂

Κάθε μέρα που περνάει, αισθάνομαι πως επιβεβαιώνομαι γιά την άριστη επιλογή που έκανα στα πρόσωπα των …ευτραφών παραγόντων. Καί της ωραίας κυρίας. Αναμείνατε, θα δείτε πράματα καί θάματα απίστευτα.

3. Επιβεβαιώνομαι επίσης στο ότι η πολιτική σκέψη στην Ελλάδα είναι νηπιακή. Ακόμη κι απ’ τις παλιές καραβάνες στην πιάτσα.

Πχ: με την υποψηφιότητα (κι εκλογή) των ευτραφών, όλοι μιλούσαν γιά «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής ζωής.

Σοβαρά, ρέ λεβέντες; Κι όταν ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αττικής έταξε είκοσι μύρια ευρώ κρατικά χρήματα (καί σε καιρό κρίσης) σε νομικώς -χμ- αμφιλεγόμενο πρόεδρα μπαταχτσήδικης ομάδας, να του φτιάξει γήπεδο, δεν είχαμε «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής ζωής; Τότε γιατί δεν μιλούσατε;

Όπως δεν είπατε τίποτε γιά τη σκανδαλώδη σύμβαση, με την οποία παραχωρήθηκε το στάδιο Καραϊσκάκη στον προκάτοχο του κυρ-Βαγγέλη. (Ένας Συρίγος την έψαχνε τη δουλειά, καί βρέθηκε μαχαιρωμένος.) Κι όπως δεν είπατε τίποτε γιά «ποδοσφαιροποίηση» κτλ, όταν το κράτος έταξε του Παναθηναϊκού γήπεδο στον Βοτανικό.

Κι όπως δεν είπατε τίποτε γιά «ποδοσφαιροποίηση» κτλ, στις περιπτώσεις που βουλευτές τραβούσαν κουμπούρια, ή μιλούσαν κι έβριζαν σα χαμάληδες.

Παρόμοιας εμβέλειας βλακεία (καθαρή απόρροια πικρίας εξ εκλογικού «μαυρίσματος»), είναι τα «συμφέροντα» του Μαρινάκη. (Που -δήθεν- τον έκαναν ν’ ανακατευτεί ο ίδιος με την πολιτική.)

Γιατί; Τόσον καιρό δεν είχε ο Μαρινάκης συμφέροντα στον Πειραιά, να τα κυνηγήσει; Κι όταν έμπαινε η Κόσκο στο λιμάνι του Πειραιά, δεν είχε (θιγόμενα) «συμφέροντα» ο Μαρινάκης; Τώρα θυμήθηκε; Ή, μήπως, περιμένει ο κάθε πλούσιος πότε θα νομοθετήσουν οι πολιτικοί υπέρ των επιχειρηματικών του συμφερόντων, καί δεν τη …φροντίζει τη δουλειά εγκαίρως; Σοβαροί να είμαστε!

4. Αντιθέτως, το να πάει κανείς να ψηφίσει υπολογίζοντας μέχρι καί ιστορικές λεπτομέρειες, είναι -ως φαίνεται- δυσκολώτερο απ’ το να λύσει προβλήματα επιπέδου βραβείου Νομπέλ. Τί «ψιλά γράμματα»!… Αυτά που θα πω, είναι γιά τους χαχόλους γράμματα που απαιτούν μικροσκόπιο, γιά να διαβαστούν.

Λοιπόν, επειδή κι εγώ -όπως οι περισσότεροι- σιχαίνομαι το κωλομάγαζο, που αποκαλείται «Ενωμένη Ευρώπη», κι εύχομαι καθημερινά την οριστική διάλυσή του, δεν έδωσα σημασία προεκλογικώς στο ποιός πάει εκεί πέρα. Ούτε σας πρότεινα τί να ψηφίσετε, κτλ. Διότι, ακόμη κι η Αριστερά,το πολύ-πολύ να καταψηφίσει τίποτε διατάξεις γιά τα μεταλλαγμένα πχ.

Όμως, μετεκλογικώς, χαίρομαι τα μάλα, που θα πάνε τρείς ευρωβουλευτές απ’ τη «Χρυσή Αυγή»!

– Μά, εσύ δεν είσαι, ρέ Εργοδότη, που εδώ μέσα τους κατήγγειλες συγκεκριμένα ως παράρτημα της «Μεγάλης Ανατολής» του Λονδίνου;

Α-κρι-βώς! Εγώ είμαι! 🙂

Αλλά, προσέξτε: το καλύτερο γιά την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, θα ήταν να έβγαιναν ΟΛΟΙ οι ευρωβουλευτές απ’ το συγκεκριμένο κόμμα!

Γιατί;

Διότι, υπάρχουν ιστορικά καί γεωπολιτικά δεδομένα αιώνων. Καί, ως γνωστόν, τα ιστορικά καί γεωπολιτικά δεδομένα ΔΕΝ αλλάζουν όποτε του καυλώσει του ψηφοφόρου, ή του κάθε αγράμματου καί ανιστόρητου βλάκα, που μιλάει στην τηλεόραση. (Καί τσιρίζει: «- Αντιφασισμός!», κτλ.)

Εξηγώ:

Αν η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρξε απλώς κατακτήτρια εθνών επί τέσσερεις αιώνες, η αγγλίτσα υπήρξε αποικιοκράτισσα και κοσμοκράτειρα επί πάνω από τρισήμιση αιώνες. Παναπεί, οι Τουρκαλάδες απλώς έτρωγαν κι έπιναν εις βάρος των ραγιάδων, ενώ οι άγγλοι, εκτός απ’ το τζάμπα φαΐ, στους κατακτημένους λαούς επέβαλαν το δικό τους πολιτισμικό γίγνεσθαι – με συνέπειες (γιά τους λαούς αυτούς) ολέθριες. Πχ εμάς μας έκαναν ν’ αναρωτιόμαστε, αν είμαστε πράγματι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, να θεωρούμε το Βυζάντιο κάτι ξένο προς την Ελλάδα, καί την Ορθοδοξία δόγμα της πλάκας. (Μιά που δεν γεμίσαμε όλα τα χωριά με καθεδρικούς, όπως στην αγγλίτσα, αλλά με ξωκκλήσια ασβεστωμένα.) Γιά να μη φτάσω στον τεκτονισμό, ή στα «γκρήκλις», ή στ’ «αμερικάνικα κολλέγια», ή στη γελοιότητα, του να θεωρούμε εξ ορισμού παγκόσμιο κέντρο Ελληνιστικών Σπουδών την …Οξφόρδη. (Ωραία, γιά να πατσίσουμε, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε παγκόσμιο κέντρο Αγγλικών Σπουδών πχ την Πάτρα. Πού βρίσκετε το παράλογο; )

Θες απ’ το ότι η Ισπανία πλήρωσε τη μοίρα των πρωτοπόρων (δηλ. που στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους – εδώ, η πρωτοπορεία βρισκόταν στην αποικιοκρατία), θες απ’ το ότι η Ισπανική Αρμάδα βυθίστηκε απ’ τα μάγια του Τζών Ντήη, η αγγλίτσα έγινε ο παγκόσμιος νταβατζής περίπου απ’ το 1580 καί μετά.

Μέχρι το 1956.

Το 1956, με την κρίση στο Σουέζ, τελείωσε μιά περίοδος «ξηλώματος» της Βρεττανικής Αυτοκρατορίας, που άρχισε λίγο πριν το 1914. Φυσικοί (κι εν πολλοίς ηθικοί) αυτουργοί του ξηλώματος, οι ηπαπαραίοι καί οι Γερμανοί. Καί βέβαια, οι λοιποί ηθικοί αυτουργοί (καί χρηματοδότες) πρέπει ν’αναζητηθούν σε συγκεκριμένες ιουδαϊκές φράξιες.

Βλέπεις, αναγνώστη μου, δεν είναι απόλυτα μονοιασμένοι μεταξύ τους, όλοι όσοι κυβερνάνε σήμερα τον πλανήτη μας. Είναι διαιρεμένοι σε «φαμίλιες» – κι ευτυχώς γιά μας. Παράδειγμα – όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο: δεν υπάρχει «αρχιρραββίνος των ηπαπάρα»! Τουλάχιστον δεν υπήρχε μέχρι 2 χρόνια πριν, που τό ‘ψαξα το θέμα. Όχι πως δεν υπάρχουν …υποψήφιοι γιά τη θέση, αλλά δεν υφίσταται κάν τέτοια θέση. Καί τούτο, επειδή διαφώνησαν (καί συνεχίζουν να διαφωνούν) δύο ισχυρές φράξιες ιουδαίων των ηπαπάρα, ήδη απ’ το …1880.

Λοιπόοοννν… Ενώ η κοσμοκρατορία της αγγλίτσας εξυπηρετούσε αρκετά συμφέροντα μέχρι το 1914, εκείνη τη χρονιά (καί λίγο πριν) κάποια άλλα συμφέροντα θεώρησαν σκόπιμο να σκίσουν σιγά-σιγά τα ρούχα της γηραιάς βασίλισσας Βικτώριας, καί ν’ αφήσουν τη γριά ξεβράκωτη! 🙂 (Καί μετά, ώ της φρίκης, τη γριά …τη βιάσανε! LOL!!! 🙂 ) Κι έτσι, τα ίδια συμφέροντα αμέσως μετά παρεχώρησαν το …αξίωμα του ντερβέναγα καί Βεληγκέκα της Ευρώπης στη Γερμανία, η οποία συνεχίζει να το κρατάει σκανδαλωδώς (μετά απ’ όσα έκανε).

Αλλά, η αγγλίτσα ούτε ξέχασε, ούτε συγχώρησε. Γνωρίζουσα άριστα ποιοί της σκάβανε τον λάκκο, απλά περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, ώστε να σκάψει αυτή τον δικό τους. Κι η ευκαιρία αυτή είναι τώρα, σήμερα, την περίοδο που περνάμε. Διότι:

  • Οι ηπαπάρα υποχωρούν συνεχώς, τρώγοντας σφαλιάρες συνεχώς. Πότε ηθικές, πότε διπλωματικές, πότε οικονομικές – καί οσονούπω θα φάνε καί στρατιωτικές.
  • Η δε Γερμανία, επειδή είναι ένα ζώον καί μισό, δεν καταλαβαίνει τα όριά της. Χόρτασ’ η ψείρα καί βγήκε στο γιακά, καί δεν της αρκεί ο ρόλος του Βεληγκέκα. Τα θέλει όλα δικά της…

…Πράγμα, βεβαίως, που δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο η αγγλίτσα. Οπότε, σίγουρα θ’ αντιδράσει. Τί «θά»; ήδη άρχισε.

Τώρα, αναγνώστη μου, αν με ρωτήσεις ποιά είναι η αγγλίτσα σήμερα (από δύναμη, εννοώ), κι αν αρκεί ο σεβασμός των απανταχού της Γής ποδιτσών προς τους αρχιποδίτσες, θα σου απαντήσω πως αυτοί όντως δεν είναι καθοριστικοί παράγοντες. Αυτά, όμως, πριν από μένα, τα γνωρίζει άριστα η αγγλίτσα, γι’ αυτό δρά υπογείως. Τί νομίζεις; Τυχαία ξεπήδησε το κόμμα του Φάρατζ; Ή το Γιόμπικ στην Ουγγαρία;

(Αυτοί οι τελευταίοι, μαζί με τους χρυσαυγίτες, μπορεί να δηλώνουν νεοναζιστές, αλλά με τη σημερινή Γερμανία δεν έχουν καμμία σχέση. Οι ρίζες τους βρίσκονται …δυτικώτερα. Άκου με, που σου λέω!)

Επίσης: αν τελευταία μάθατε απ’ την ειδησεογραφία (πχ εδώ), πως αντέδρασαν οι μασωνικές στοές «στην άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη», καί μάλιστα βγάλανε κοινή ανακοίνωση, μιά προσεκτικώτερη ματιά θα σας δείξει ότι οι στοές που αντέδρασαν είναι γαλλικές. Όχι αγγλικές. Εφ’ όσον η είδηση μιλάει γιά γυναικείες καί μεικτές στοές (ανδρών-γυναικών), είναι ξεκάθαρη. Γυναικείες στοές έχει το γαλλικό δόγμα του τεκτονισμού. Μεικτές στοές έχει το (γαλλικής προελεύσεως) δόγμα «Πρωϊνό Αστέρι». (Όπως καί τα αμερικάνικα δόγματα του τεκτονισμού «ΟΤΟ» καί «Μέμφις-Μισραήμ». Αλλ’ αυτά δεν μπαίνουν στην εικόνα.)

Αυτά θα σας δείξουν ξεκάθαρα την εικόνα, διότι οι στοές της αγγλίτσας δεν αντέδρασαν καθόλου!

Τώρα, γιατί αντέδρασαν οι Γάλλοι τέκτονες, δεν είναι του παρόντος. (Χοντρικά, επειδή καταλαβαίνουν ότι πάμε γιά νέα ηγεμονία της αγγλίτσας, καί τους έπιασε το πατριωτικό τους.)

Συνοψίζοντας:

  • Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,
  • καί γιά το συγκεκριμένο θέμα,

τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτίζονται απολύτως με τα συμφέροντα της αγγλίτσας. Άρα, γιά Ευρωβουλή ψηφίζουμε τα κόμματα, που εκπορεύονται …αγγλιτσόθεν! 🙂

Βέβαια, η αγγλίτσα δεν επιθυμεί ακριβώς τη διάλυση της Ευρώπης, όπως ο γράφων. Επιθυμεί μιά Ευρώπη-πατσαβούρα, όπως την κατάντησε η Γερμανία, αλλά να είναι η αγγλίτσα καβάλα. Όμως, ως πρώτη κίνηση είμαι 1000% σίγουρος πως θα προσπαθήσει να διώξει τη Γερμανία απ’ την καμπούρα μας, βάζοντας τους (λυτούς καί δεμένους) δικούς της να ενεργήσουν προς τούτο. Πράγμα, φυσικά, που δεν μας χαλάει καθόλου! 🙂

Άρα, έχοντας στο μυαλό μας μονάχα το συμφέρον της Ελλάδας, καί τίποτ’ άλλο, καλώς πράξαμε που στείλαμε τρείς ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής εις τας Βρυξέλλας-θηρίον 666.

Το κακό είναι, πως ελάχιστοι ψηφοφόροι βλέπουν τόσο μπροστά… ή τόσο πίσω. Το ακόμη χειρότερο… Να σου μιλήσω, αναγνώστη μου, ότι οι σημερινοί ψευδεπίγραφοι «άγγλοι», δηλ. η άρχουσα τάξη τους, είναι οι Νορμανδοί του 1066; Να σου πω ότι οι ψευδεπίγραφοι «Νορμανδοί» είναι διάφορες σκανδιναυϊκές φυλές, με κυριαρχούντες τους Βίκινγκς; Να σου πω ότι οι ψευδεπίγραφοι «Βίκινγκς» είναι κάποιες υποφυλές των Ατλάντων; Καλά, δεν πάω τόσο πίσω. Αλλά, επιτέλους, τα βασικά της Ιστορίας πρέπει να τα γνωρίζουμε.

Κι αυτήν την Ελλάδα, πρέπει να την έχουμε στην καρδιά μας. Καί μόνον εκεί.

Υγ: Τώρα, που τρία πιόνια πήραν τη θέση τους στο σκάκι κι αρχίζει η παρτίδα σιγά-σιγά, θα σας αποκαλύψω ένα μέρος των σκέψεών μου. Εκτίμησή μου, λοιπόν, είναι, ότι κάποια στιγμή προσεχώς, η Δούρου θα διαγραφεί απ’ το κόμμα της.

Άρα, (πιστεύω ότι) αρχίζετε να βλέπετε ποιόν ρόλο παίζει στα patterns που λέγαμε.

Υγ 2: Ακριβώς γιά τους ίδιους ιστορικούς λόγους που εξέθεσα, βουλευτές της ΧΑ στο εγχώριο κοινοβούλιο ίσον μή! τζίζ! κακά!

Σιγά που θά ‘θελα την Ελλάδα εσαεί προτεκτοράτο της αγγλίτσας! Να μέν’ το βύσσινο!

 

Advertisements