(προηγούμενο)

arxigramma-H

ουσιαστική έναρξη του Α’ ΠΠ έγινε, όταν η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο κατά της Ρωσσίας την 1η Αυγούστου 1914. Η σημαία της Ρωσσίας την εποχή εκείνη, όμως, δεν μας προϊδεάζει γιά κάποιο απόκρυφο μήνυμα.

Τον Α’ ΠΠ μπορούμε να πούμε ότι τον τελείωσε η είσοδος των ηπαπάρα στον πόλεμο. (Με βρωμιά, όπως καί το 1941. Χτύπησαν οι Γερμανοί -με υποβρύχιο- το «Λουζιτάνια» καί το βυθίσανε, καί οι ηπαπάρα …θυμήθηκαν να μπουν στον πόλεμο …δύο χρόνια μετά! Σαν τον Ράν-Τάν-Πλάν, που του τραβάνε την ουρά, καί θυμάται να γαυγίσει απ’ τον πόνο δυό σελίδες μετά! 🙂 )

Η σημαία των ηπαπάρα, με 48 πεντάκτινα αστέρια τότε, συμβολίζει τον έναστρο ουρανό. (Άσχετο το τί λένε οι ηπαπαραίοι – καί οι οβραιοποδίτσες, που τους κυβερνάνε.) Το Σύμπαν, θα μπορούσαμε να πούμε. Λόγωι του ότι τα άστρα έχουν «πυθαγόρειες» σχέσεις στις τροχιές τους (χρυσή αναλογία, πεντάλφα).

Συνοψίζoυμε τα ενδιαφέροντα στοιχεία του Α’ ΠΠ:

Ξεκινάει με μία «τελετουργική» δολοφονία «βασιλιά» καί «βασίλισσας» (Ήλιου καί Σελήνης) από την «Μαύρη Χείρα» (μαύρο – καί χέρι με πέντε δάχτυλα, πεντάλφα), η οποία ανακατεύει στον μέγιστο βαθμό τον αστερισμό του Λέοντα (Ήλιος, βασιλιάς, χρυσός) καί την «Καρδιά του Λέοντα», το άστρο Βασιλίσκος. Ξεκινάει επί της ουσίας, όταν ο κύκλος του έτους σημαδεύει τον «ιδεατό» Βασιλίσκο. Τον αρχίζει (ουσιαστικά) ένα κράτος με ερμητικό έμβλημα, επί του οποίου εδράζεται συγκαλυμμένος ο «μαύρος Ήλιος» – δηλ. συγκαλυμμένη μία δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου. Τον τελειώνει (ουσιαστικά) ένα κράτος που εισέρχεται ύπουλα στον πόλεμο, την χρονιά που βγαίνει (υπό εξ ίσου σκοτεινές συνθήκες – καί αλλάζει σημαία) η Ρωσσία, δηλ. το άλλο κράτος του ζευγαριού της ουσιαστικής ενάρξεως του Α’ ΠΠ.

Διάφορα δαχτυλίδια της εποχής, όχι απαραίτητα ανήκοντα στους ηγεμόνες Αυστρο-Ουγγαρίας ή/καί Γερμανίας, φέρουν τον συμβολισμό του «μαύρου Ήλιου». Τέλος, τον «επιβεβαιώνει» η ολική έκλειψη Ηλίου της 21ης Αυγούστου 1914, ακριβώς επάνω από το πεδίο του πολέμου. (Μας …ξέφυγε λίγο η δακτυλιοειδής, αλλά δεν πειράζει! 🙂 )

…περιμένουμε να βρούμε «μία απ’ τα ίδια» στα αποκρυφιστικά στοιχεία του.

Ο πόλεμος αυτός δεν ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 1939. Τότε, απλά ξεκίνησε το ευρωπαϊκό κομμάτι του. Ο Β’ ΠΠ ξεκίνησε στην Ασία (όπου καί τελείωσε) στις 7 Ιουλίου (δηλ. 7ου) 1937 (προσέξτε τα τρία εφτάρια της ημερομηνίας), τις βραδυνές ώρες, όταν Κινεζικά καί Ιαπωνικά στατεύματα άνοιξαν πύρ εναντίον αλλήλων στη Γέφυρα του Μάρκο Πόλο (κινέζικο όνομα: Lugou). Η Γουΐκι δεν μας λέει την ακριβή ώρα, αλλά…

07-07-1939-Lugou

Θέτοντας τις συντεταγμένες της γέφυρας, που τις παίρνουμε από τη σελίδα της Γουΐκι, βλέπουμε πως ο Βασιλίσκος έδυε ακριβώς στις πέντε το απόγευμα, στον δυτικό ορίζοντα της Γέφυρας. (Πάλι γέφυρα εδώ, όπως στο Σαράγεβο!!!) Βέβαια, μπορεί ν’ αντιτάξει κανείς ότι οι λαοί της Ασίας δεν έχουν οπωσδήποτε τον συμβολισμό των δυτικών. Άρα, η έναρξη πυρός μπορεί να έγινε στις πέντε το απόγευμα, μπορεί καί όχι.

Το περίεργο, όμως, είναι η βραδυνή έναρξη της μάχης – διότι οι μάχες κατά κανόνα αρχίζουν πρωΐ. Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτό το στοιχείο συνηγορεί υπέρ της υπόθεσής μας.

Πρώτο ζευγάρι αντιμαχομένων, η Ιαπωνία με την Κίνα. Η σημαία της Ιαπωνίας της εποχής εκείνης:

shmaia-Iapwnias

Καί η ναυτική σημαία της εποχής εκείνης:

nautikh-shmaia-Iapwnias

Βλέπουμε καθαρά έναν «αλχημικό-ερμητικό» Ήλιο στην πρώτη, καί μάλιστα κάπως μουντό. (Το χρώμα στη σημερινή σημαία της Ιαπωνίας είναι πιό ζωηρό.) Στη δε δεύτερη μετράμε δεκαέξι ακτίνες, όσες καί στον αυτοκρατορικό Ήλιο-«χρυσάνθεμο».

Είπαμε αμέσως παραπάνω ότι οι λαοί της Ανατολής δεν έχουν αναγκαστικά τον συμβολισμό των Δυτικών. Ωστόσο, καί οι δύο παραπάνω ιαπωνικές σημαίες δημιουργήθηκαν το 1870… αφού πρώτα είχε γεμίσει η Ιαπωνία ποδιτσοστοές. (Το 1854 η πρώτη.) Άρα, οι Γιαπωνέζοι πρόλαβαν κι έκαναν …φροντιστήριο! Δες καί τον αξεπέραστο Μάρκο ντεΣάντ, τί γράφει.

Η σημαία της Κίνας… δεν είναι σίγουρο ποιά ήταν το 1937! Η σχετική σελίδα της Γουΐκι δεν μας λέει. Ωστόσο, πολύ ενδιαφέρουσα είναι η (προγενέστερη, του 19ου αιώνα) σημαία της δυναστείας Τσίνγκ, με τον δράκο (παραδοσιακό έμβλημα της Κίνας – αντιστοιχεί στο δυτικό ζώδιο του Ζυγού) να προσπαθεί να φάει (; ) έναν Ήλιο!!!

Qing_Dynasty_Flag

Ίσως κάπου να κρύβεται καί η ομοιότητα του δράκου μ’ ένα λιοντάρι, σαν αυτό που περιφέρουν οι Κινέζοι στα πανηγύρια τους:

xoros-liontariou

Αλλά δεν το σκαλίζω το θέμα τόσο πολύ.

Συνεχίζουμε. Η έναρξη του Β’ ΠΠ στην Ευρώπη συνέβη, όταν η Γερμανία του Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία. Στις 04:40′ της 1ης Σεπτεμβρίου 1939, η Λουφτβάφφε βομβάρδισε την πόλη Βιελούν, καί τα γερμανικά πεζοπόρα τμήματα επιτέθηκαν στις 08:00′ εναντίον του χωριού Μόκρα.

Ο αστερισμός του Λέοντα στη Βιελούν τη στιγμή της επίθεσης:

Wielun_1-9-1939

Ο Ήλιος στο «υπερδιαστατικό» αζιμούθιο -19.47°, σε σύνοδο με την Αφροδίτη! ( Ίσον πεντάλφα, αρχαίες απόκρυφες γνώσεις.) Ο δε Βασιλίσκος σε αζιμούθια -13° έως -12° (από τις 04:35′ έως τις 04:40′).

Καί στη Μόκρα:

Mokra_1-9-1939

Η Αφροδίτη στις +13° καί ο Βασιλίσκος στις +19.47° αζιμουθίου, αντιστοίχως!!! Ή, μήπως, δεν θα έπρεπε να μας προξενούν έκπληξη κάτι τέτοια;

Η σημαία της Γερμανίας του Χίτλερ, πασίγνωστη:

shmaia-Xitler

Καθαρά ο «μαύρος Ήλιος», καί συγκαλυμμένη η δακτυλιοειδής έκλειψη. Τά ‘παμε. Όμως, αν νομίζετε ότι οι Γερμανοί εγκατέλειψαν ποτέ την «κεντρική ιδέα» της σημαίας τους… Ιδού καί η Γερμανική σημαία του …1921:

Germanikh-shmaia-1921

Της δημοκρατίας του Βαϊμάρης, καί ταυτόχρονα η σημερινή τους. Καί ταυτόχρονα, του …1848, της εποχής της ενοποίησης της Γερμανίας! Φαίνεται ότι αποτελεί καμουφλαρισμένη παραλλαγή της «ερμητικής» σημαίας τους του Α’ ΠΠ, όπου το λευκό αντικαταστάθηκε με το κίτρινο του Ήλιου. Αλλά το μαύρο επάνω-επάνω καί ο μαύρος αετός στη μέση, κάνουν «μπάμ».

Ο αετός δεν είναι ηλιακό σύμβολο, αλλά ενέχει τη σημασία του θεού Διός. Άρα, μαύρος αετός ίσον μαύρος θεός. Θεός αντίθετος του Δία, προφανώς. (Επομένως, τα ίδια σκατά με τους Γερμανούς, είναι καί οι Σκιπτάρ: λάτρεις του «μαύρου» αυτού θεού.)

Το έτερο εμπόλεμο κράτος, η Πολωνία, δείχνει με τη σημαία του ότι:

shmaia-Polwnias

Είναι του λευκού αετού, άρα του Διός, κι έχει τα ερμητικά χρώματα στη σωστή σειρά – με το μαύρο να λείπει παντελώς. Δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση του τί σημαίνει (σε συμβολικό επίπεδο) να επιτεθεί το μαύρο στο άσπρο!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι στο Βερολίνο ήξεραν αρκετά περί Βασιλίσκου.

Να δούμε, όμως, καί τα διαδραματισθέντα στην Ελλάδα.

Λίγο μετά από τον τορπιλλισμό της «Έλλης», κι ενώ ο κυβερνήτης του ιταλικού υποβρυχίου ανέφερε επιτυχή περαίωση, στη Ρώμη…

15-08-1940_Rwmh

…είχαμε Άρη καί Βασιλίσκο σε συζυγία, καί Ήλιο στις +13° αζιμούθιο. Ο Ήλιος βρισκόταν στο ζώδιο της Ιταλίας, τον Λέοντα – καί, ως φαίνεται, το Βατικανό -με τους μασώνους του- ήξερε κι αυτό τα σχετικά κόλπα του συμβολισμού.

Κι έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1940 το βράδυ, ο Ιταλός πρέσβυς στην Αθήνα Γκράτσι είχε πάει να παρακολουθήσει παράσταση όπερας, καί μετά (χωρίς να πεί τίποτε σε κανέναν γιά το τί έμελλε να πράξει) πήγε στην πρεσβεία. Στις 01:27′ έλαβε το επιβεβαιωτικό τηλεγράφημα από Ρώμη…

28-10-1940

…Με τον Βασιλίσκο ν’ ανατέλλει στον ανατολικό ορίζοντα της Αθήνας.

Στις 02:35′ βρέθηκε έξω απ’ το σπίτι του Μεταξά…

28-10-1940a

…με τη Σελήνη στις -12° καί τον Βασιλίσκο στις +13° αζιμουθίου, αντιστοίχως. Ο Γκράτσι περίμενε να σηκωθεί ο Μεταξάς απ’ το κρεββάτι με τις μπυτζάμες καί να ντυθεί, καί στις 03:00′ ακριβώς του επέδωσε τον φετφά του φαφλατά …Λέοντα (ο Μουσσολίνι ήταν Λέων στο ζώδιο) :

28-10-1940b

Με τον Σείριο στις +30°.

Παρένθεση:

Αυτή η ιδιότυπη «απόκρυφη Αστρολογία» δεν περιλαμβάνει μόνο τις θέσεις του Βασιλίσκου. Εξετάζει ομοίως καί τον Σείριο, τη Σελήνη, τον Κρόνο, τον Ήλιο, καί μερικά ακόμη ουράνια σώματα. Καθώς καί τα θραύσματα του Φαέθωνα, τους αστεροειδείς. Όπως καί τις (αμοιβαίες) εκλείψεις τους (όλων αυτών).

Επίσης, τα (κατακόρυφα) αζιμούθια που της «αρέσουν» είναι τα σύν ή πλήν (δηλ. επάνω ή κάτω απ’ τον ορίζοντα) 0, 12, 13, 19.47, 30, 33 (ναί!), 36, καί σπανίως 39.

Τέλος, αυτές οι ουράνιες εικόνες ακριβώς τη στιγμή ενός γεγονότος κατά κανόνα είναι πολλαπλές. Πχ Σείριος στις +33° καί ταυτόχρονα Βασιλίσκος στις +19.47° – καί ούτω καθ’ εξής.

Εδώ, όμως, εστιάζω μονάχα στον Βασιλίσκο, γιά δύο λόγους: (α) Γιά να μην κάνω το αστρολογικό αυτό μοντέλο πολύ σύνθετο εξ αρχής. Καί (β) …Θα δείτε γιατί…

Όπως θα δείτε καί ποιοί την συμβουλεύονται – αν καί, μέχρι στιγμής ήδη έχετε κάποιες υποψίες.

(επόμενο)

Advertisements