arxigramma-Tί κοινό έχουν τα τρέχοντα γεγονότα στην Ουκρανία με τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα; Καί μη βιαστείτε ν’ απαντήσετε, στη βάση του ότι τα εδώ κόμματα πρέπει να κριθούν καί ως προς τη στάση τους απέναντι στη Ρωσσία, εκτός απ’ το τί λένε (καί κάνουν) με το Μνημόνιο. Ή στη βάση της γεωπολιτικής πετρελαίου καί φυσικού αερίου, μπλά μπλά μπλά.

Η ιστορία, αυτό που υπαινίσσομαι δηλαδή, έχει πολύ βαθύτερα θεμέλια. Γιά να τα φωτίσουμε, ας θυμηθούμε μία φράση που αποδίδεται στον Χίτλερ, ότι δηλαδή: «…Ο επόμενος πόλεμος θα είναι φυλετικός!».

Συμφωνώ, αλλά καί …διαφωνώ κάθετα. Όχι μόνον ο «επόμενος πόλεμος» του Χίτλερ (προφανώς ο Γ’ ΠΠ), αλλά κατά 99% ΟΛΟΙ οι πόλεμοι από καταβολής Ιστορίας (καί Μυθολογίας) ήταν, είναι, καί θα είναι φυλετικοί. Πολλές φορές, μάλιστα, υπό τον φερετζέ της θρησκείας – που δήθεν δεν τη νοιάζει γιά το ποιές φυλετικές ομάδες την ακολουθούν. Όλα τα υπόλοιπα επί του θέματος («αναλύσεις», γεωστρατηγικές, κτλ κτλ) είναι …πίτσες μπλέ! Λες καί πχ ο Εκατονταετής Πολεμος δεν ήταν φυλετικός.

Χαίρομαι, λοιπόν, τα μάλα, που οι κάτοικοι της Κριμαίας ζήτησαν επανένωση με τον εθνικό τους κορμό, καί όχι …φτηνότερο φυσικό αέριο! Χαίρομαι, επίσης, που οι ευρύτερες ομάδες Ελλήνων (καί όχι μόνον κάτι γεροπαράξενα «εθνίκια», σαν την αφεντιά μου) αρχίζουν να συνειδητοποιούν τί πάει να πεί «έθνος»… Καί ν’ αποκρούουν τις αμερικανόφερτες μοντέρνες μαλακίες, ότι δήθεν έθνος είναι ….εκεί που πληρώνεις Εφορία! (Άλλο το έθνος, κι άλλο το κράτος, ώ αγράμματα ζώα των «Μ»ΚΟ καί των βοϊδοσχολών, τύπου Παντείου.)

Βέβαια, οι Αμερικάνοι έχουν το τρομερό κόμπλεξ ότι αποτελούν έναν άφυλο πολτό, καί πάνε να τα μπαλώσουν. Πάνε να παρουσιάσουν …έθνος, απ’ το τίποτε. Σαν τους ταχυδακτυλουργούς. Καί στα μάτια τους, αλλά καί στα μάτια των ξένων. Ότι, όταν οι κανονιοφόροι τους απειλούν λαούς δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απ’ την Ουάσινγκτων, δήθεν υπερασπίζονται «αξίες». («Αξίες» ποιανού; Καί τί είδους «αξίες»; ) Αλλά εμείς οι Έλληνες, με Ιστορία δεκάδων χιλιάδων ετών, τί ζόρι τραβάμε να υιοθετούμε τέτοια ξερατά;

Χαίρομαι, ακόμη, που κάποιοι άλλοι γνωρίζουν πράγματα, διαφωτίζουν τους υπόλοιπους, κι όλοι μαζί βρίσκονται ένα βήμα από την πλήρη εθνική αφύπνιση… αν δεν είναι ήδη αφυπνισμένοι.

Να, γιά παράδειγμα, πολλοί έγραψαν πως οι σημερινοί δυτικοί «Ουκρανοί» κατάγονται από τους Οστρογότθους. Πολύ σωστά! Όμως, είμαι περίεργος να δω, πότε θ’ ανακαλύψουν καί το γιατί τ’ αδέρφια των Οστρογότθων, τους Βησιγότθους, μιά εποχή τους αποκαλούσαν «Εβραίους». Καί το ποιός έστειλε στην Ελλάδα αυτούς τους σκατιάδες, να μην αφήσουν λίθον επί λίθου.

Άσε που ο κόσμος μας είναι πράγματι μικρός! Να, γιά παράδειγμα, σχολιαστής σε ανάρτηση του olympia.gr που υπογράφει ως «Μέτων» (δυστυχώς, η ανάρτηση είναι από αρκετές μέρες, καί δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ σύντομα με τα ψαχτήρια), σχολιάζει τις δηλώσεις των αρχιρραββίνων της Ουκρανίας, μεταξύ των οποίων καί κάποιος Ντουκόβνυ. Βέεεεεβαιααα!!!… Ακριβώς το ίδιο σόϊ με τον μυτόγκα πρωταγωνιστή των Έξ-Φάϊλς! Καί να δείς, τί άλλο μου θυμίζει… τί άλλο μου θυμίζει…

Ά, ναί! Η οικογένεια των Δουκών, επί Βυζαντίου («εβραϊκής καταγωγής, ως λέγεται», γράφουν γι’ αυτήν τα βιβλία Ιστορίας), μετείχε σε άπειρες συνομωσίες – μέλος, δε, αυτής της …φαμίλιας είναι αυτό που συμμετείχε στο θάψιμο του Ρωμανού Δ’ Διογένη καί του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Συγκεκριμένα, στην κρίσιμη καμπή της μάχης του Ματζικέρτ, όταν ο Ρωμανός βρισκόταν πολύ κοντά στο να αιχμαλωτίσει (ή να σκοτώσει) τον αντίπαλό του αρχηγό των Σελτζούκων Τούρκων, τον Άλπ Αρσλάν, ο Δούκας (επικεφαλής της οπισθοφυλακής) έβαλε τις σάλπιγγες να σημάνουν υποχώρηση!!! Αποτέλεσμα: ο Ρωμανός βρίσκεται απομονωμένος μπροστά-μπροστά, τον πιάνει αιχμάλωτο ο Άλπ Αρσλάν, καί τέλος η μάχη – εις βάρος μας.

Βλέπετε, τότε οι αρχηγοί μαχόντουσαν στην πρώτη γραμμή, κι όχι πίσω από γραφεία. Ο δε Αρσλάν, εκεί που άρχισε να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα, μετά ευχαριστούσε τον Αλλάχ γιά την ανέλπιστη νίκη του. Καί οι Τουρκαλάδες κατσικώθηκαν στη Μικρά Ασία μέχρι σήμερα (με τις γνωστές συνέπειες εις βάρος μας), καί δε λένε να ξεκουμπιστούν.

Ξεκαθαρίσαμε, λοιπόν, ότι η διαμάχη (καί ο επικείμενος άμεσος πόλεμος) στην Ουκρανία οφείλεται σε εθνικές διαφορές, κι όχι σε οικονομικούς παύλα μαρξιστικούς παύλα «φιλελεύθερους» λόγους. (Δεν μ’ ενδιαφέρει το πώς βλέπουν το θέμα οι ηπαπαραίοι, κι ο έτερος άφυλος πολτός, η ΕΕ.) Ας έρθουμε τώρα καί στα δικά μας.

Οι δημοσκοπήσεις (γιά τις επερχόμενες εκλογές), ψεύτικες-ξεψεύτικες, δείχνουν σαφέστατα ένα πράγμα: Πως μέσα στο εκλογικό σώμα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα, τα οποία με την ψήφο τους επιβραβεύουν την ελληνοκτόνα πολιτική των «Μνημονίων». Άτομα, που σκέπτονται βάσει του αισχρού σκεπτικού: «- Μακριά απ’ τον κώλο μας, κι ας είναι καί δυό π’θαμές!» Άτομα, προφανώς, που δεν τους νοιάζει αν ο συνάνθρωπός τους αυτοκτονεί.

Καί άτομα, που ενώ ο κόσμος γύρω μας χάνεται, αυτά επιμένουν σε «φιλοσοφικές» ανθελληνικές ψευδοϊστορικές παπαριές.

Εκτός του ότι κάτι τέτοια άτομα είναι ήδη χοντρά βολεμένα (ή θέλουν να βολευτούν καλύτερα), πρέπει να υπάρχει κι άλλο αίτιο, που τα καθιστά αντικοινωνικά σε τέτοιο βαθμό. Δεν είναι δυνατόν, δηλαδή, να σκέπτονται πχ μόνο στη βάση των καταθέσεων που έχουν (κι ο φτωχός να πάει να γ.μηθεί). Βλέπεις, αναγνώστη μου, αν μιά μέρα βγεί νόμος γιά κατάσχεση όλων των καταθέσεων (τί; το θεωρείς απίθανο; ), αυτό το σκεπτικό πάει περίπατο. Άρα; Άρα, άλλο αίτιο βαθύτερο πρέπει να υπάρχει, που αυτά τα άτομα τα καθιστά σίγουρα γιά το ότι θα επιβιώσουν στην διάδοχη της σημερινής κατάσταση. Μιά σιγουριά, που δεν την έχουμε εμείς οι υπόλοιποι.

Κι αυτά τα αίτια είναι τρία – αν καί δεν θ’ αναλύσω τη βαρύτητα του καθενός.

  • Το ένα είναι το παραδάκι, το προερχόμενο από σκοτεινές καί βρωμερές πηγές.

Αυτό ακριβώς μισθοδοτεί (βρέξει-χιονίσει) τους κατ’ επάγγελμα ανθέλληνες, καί τους καθιστά ακλόνητους στις θέσεις τους καί 1000% σίγουρους γιά την «επόμενη μέρα».

  • Το δεύτερο είναι η βλακεία.

Η βλακεία, γενικά μιλώντας, φέρνει τον μιμητισμό καί την τυφλή υποταγή. Τί, τώρα! Να φέρουμε αντιρρήσεις σ’ όσα λένε οι «σοφοί» των τηλεοπτικών εκπομπών (καί ειδικά οι αλλοδαποί), ότι δεν υφίσταται ελληνικό έθνος; Να μας πεί «καθυστερημένους» η κοινωνία; Ή να φανούμε «ρατσιστές» απέναντι στα εκατομμύρια φυλακόβιους δολοφόνους ή/καί στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του κάθε Πακιστάν, που μας κουβαλήθηκαν εδώ;

  • Το τρίτο αίτιο είναι, δεν μπορεί να ΜΗΝ είναι, η φυλετική προέλευση των σημερινών κατ’ όνομα «Ελλήνων».

Κακά τα ψέμματα, έχουμε πολλές προσμίξεις. Μά (θα μου πείς αναγνώστη μου), οι εξετάσεις του dna έχουν αποδείξει ότι αποτελούμε αυτούσια βιολογική συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων. Άρα, τί αηδίες εκστομίζω; Δεν διαφωνώ… Απλώς, δεν γνωρίζω το δείγμα. Καί δεν νομίζω να δώσανε δείγμα dna κάποιες συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, που ζουν σήμερα στην Ελλάδα κι έχουν ελληνικές ταυτότητες.

Εξηγώ:

Εκτός από τους -ολοφάνερα ξένους προς τον Ελληνισμό- γύφτους καί τους φανερούς ιουδαίους (το θρήσκευμα), ως κύρια «πρόσμιξη» εννοώ τους κρυπτοϊουδαίους. (Υπάρχουν κι άλλοι ξένοι εδώ, πχ απόγονοι Σλαύων ή Βενετών, που όμως δεν αποτελούν κίνδυνο. Αυτοί έχουν πλήρως εξελληνισθεί, κι έχουν Ελληνική εθνική συνείδηση. Αν τους πείς από πού κατάγονται, …μπορεί να φας καί ξύλο!) Πολλοί από τους κρυπτοϊουδαίους, λοιπόν, ήρθανε εδώ σε διάφορες ιστορικές περιόδους, καί στο μεταξύ πήρανε ελληνικά ονοματεπώνυμα. Μερικοί, ίσως οι περισσότεροι, ασπαστήκανε (φαινομενικώς) καί την Ορθοδοξία. Αλλά, σε στιγμές κρίσιμες, εκδηλώνονται κατά της Ελλάδας, καί κατά της θρησκείας των Ελλήνων – αρχαίας καί νέας.

Το κακό είναι πως, αρκετοί από δαύτους είναι μεν ΔΥΣΤΥΧΩΣ φυλετικά Έλληνες (έστω καί κατά ποσοστό σαφώς πάνω του 50%, όχι πλήρες 100%)… αλλά Πελασγοί λατρευτές του Κρόνου. Γι’ αυτό, ακόμη κι αν έδωσαν δείγμα dna, αυτό δεν διαφέρει από των υπολοίπων. (Τον Δένδια, πχ, ή τον συγγενή του τον Τέντε, από φάτσα δεν μπορείς εύκολα να τους πεις «ιουδαίους» – που είναι.) Πελασγοί του Κρόνου, Πελασγοάτλαντες Φοίνικες, Πελασγοάτλαντες Γεφυραίοι… απ’ όλα έχει ο μπαξές. Οι οποίοι, στη δεδομένη στιγμή, θα φερθούν ως ξένο εχθρικό σώμα, ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στην Ελλάδα.

Σάμπως οι σημερινοί «Γερμανοί», που μας μισούν καί το δείχνουν, τί νομίζεις αναγνώστη μου πως είναι – εκτός από βάρβαροι; Πελασγοί του Κρόνου είναι (ειδικά οι Πρώσσοι), που εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς από ‘δώ το 3,500 πΧ (επειδή τελούσαν ανθρωποθυσίες), κι από τότε ψάχνουν ευκαιρία να πάρουν την εκδίκησή τους. (Την πήραν αρκετές φορές, με πλέον πρόσφατη το 1941-1944, αλλά δεν τους έφτασε. Θέλουν κι άλλο.) Κι αν με αμφισβητείς, αναγνώστη μου, τότε πές μας εσύ γιατί η Γερμανική γλώσσα έχει τόσες ομοιότητες με την ομηρική Ελληνική. Διάβαζαν συστηματικώς παπύρους με την Ιλιάδα οι βάρβαροι του Μπαλλομάρ (που κατέσφαξε τους Ρωμαίους), ή απλώς οι επικυρίαρχοι των βαρβάρων Πελασγοί πήρανε μαζί τους το χρονικό «στιγμιότυπο» της Ελληνικής της εποχής που έφυγαν;

Έτσι, λοιπόν… Τους επιδεικνύοντες σταθερή ανθελληνική συμπεριφορά, ενώ ο κόσμος χάνεται (καί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αντί διαιρεμένοι), μόνο «βλάκες» δεν μπορείς να τους πείς… Μόνο «προδότες», πάλι δεν μπορείς να τους πείς… Άρα, είναι καθαρά ξένα προς την Ελλάδα εθνοφυλετικά στοιχεία. Τα οποία, υπό ευνοϊκές γι’ αυτά συνθήκες, θα εκδηλώσουν το φυλετικό τους ένστικτο καί θα υπακούσουν σ’ αυτό. Όπως οι πέστροφες καί οι σολωμοί επί εκατομμύρια χρόνια ανεβαίνουν τα ποτάμια μέχρι τις πηγές. (Καί γίνονται …σούπερ δείπνο γιά τις …αρκούδες! LOL!!! 🙂 )

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, τί κάνουμε, λοιπόν;

  • Ενημερωνόμαστε, κι ενημερώνουμε κι άλλους, γιά το ποιοί είναι οι εχθροί.

(Αν καί, γαμώτο, η εποχή της ενημέρωσης έχει περάσει προ πολλού. Γιά τους καθυστερημένους στο ξύπνημα, μιλάω. Αυτούς που ακόμη βλέπουν όνειρα με ανύπαρκτους φίλους καί συμμάχους.)

  • Φυλαγόμαστε.

Φυλάμε τον κώλο μας, καί δεν δείχνουμε πουθενά εμπιστοσύνη αέρα-πατέρα. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται.

  • Καί προετοιμαζόμαστε γιά μάχες εκ του συστάδην.

Αγοράζουμε, ή φτιάχνουμε όπλα. Παντός είδους.

Οι Απόκριες τέλειωσαν προ πολλού. Τώρα, οι μάσκες βγαίνουν – με το καλό, ή με το ζόρι.

Ως επίλογο, σας χαρίζω μία ακόμη απ’ τις «προφητείες» μου. Ξέρετε πότε θ’ αρχίσει το πανηγύρι κατά τη γνωμούλα μου; Σε ελάχιστες μέρες. Γιατί; Επειδή το λένε όσοι διαβάζουν αμερικανιστί τις  ημερομηνίες; Δηλαδή εαρινή ισημερία ίσον «3-22», άρα 322, θάνατος Μεγάλου Αλεξάνδρου, λέσχη Σκάλλ έντ Μπόουνζ, κτλ κτλ κτλ; Ή επειδή ο Πούτιν είπε πως, αν οι Ουκρανοί δεν εγκαταλείψουν την ιδέα της στρατιωτικής αντίδρασης στην απόσχιση της Κριμαίας, θα μπουκάρει;

Όχι!

Εγώ απλώς συμφωνώ μαζί τους, εξ αιτίας της δικής μου αιτιολογήσεως.

Ο λόγος είναι… Θυμάστε τί σας είχα πεί γιά τις δακτυλιοειδείς εκλείψεις Ηλίου, που συμβαίνουν μέχρι ένα μήνα (βαρειά ενάμιση) μετά τα γεγονότα; Η φετεινή συμβαίνει στις 29 Απριλίου, ορατή (στην άκρη της) …εκεί, απ’ όπου απογειώθηκε το Boeing 777! Άρα, ήδη έχουμε μπεί στο επικίνδυνο διάστημα.

Βάλε καί το ότι φέτος είναι ακριβώς η επέτειος εκατό ετών από την έναρξη του Α’ ΠΠ («επισήμως», στις 28 Ιουλίου 1914 – «ανεπισήμως», σε διαδοχικές ημερομηνίες, κατά τις οποίες τα κράτη εισερχόντουσαν σ’ αυτόν), καί βγαίνει το ζητούμενο: οι νύν κυρίαρχοι του πλανητάκου μας επείγονται να ξεκινήσουν τον Γ’ ΠΠ, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Αυτά, καί προετοιμαστείτε.

Κρανίου τόπος εκεί πάνω στην Ουκρανία, ας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε «ου κρανίου τόπος» (δηλαδή ανεγκέφαλοι) εδώ.

Advertisements