Γεωμετρία ζωης και θανάτου;ία «δημοκρατική» ψείρα της τρομερής «πλειοψηφίας» του 15% χόρτασε και βγήκε στον γιακά… Και δήλωσε προσφάτως ότι θέλει …15 τζαμιά στην Αθήνα! Πώς τα παιδάκια θέλουν «πάουερ ρέηντζερς» και τέτοια; Έ! Έτσι κι αυτός, θέλει τζαμιά!

Διότι, λέει, η πόλη έχει επτά δημοτικά διαμερίσματα, άρα επί 2 τζαμιά κάνουν 14, συν ένα κεντρικό, το σύνολον δεκαπέντε. Ακατέβατα. Ή το παίρνετε, ή τ’ αφήνετε, μανδάμ! Εκπτώσεις δεν κάνει το κατάστημα!

Βασικά, στ’ αρχίδια μας το τί θέλουν αυτό το ανθρωπάριο και οι κρυφοί του εντολοδότες, αλλά…

…Πέρα απ’ το εργδημέργειο ρητό, ότι οι ηλίθιοι (που ψηφίζουν κάτι τέτοιους) είναι εξ ίσου επικίνδυνοι με τους προδότες (σαν αυτόν), άρα θέλουν κι αυτοί τουφέκισμα άνευ οίκτου…

…Και πέρα απ’ την επισήμανση του κορυφαίου Μάρκο, ότι οι δήθεν «άθεοι» και «προοδευτικοί»… στην πραγματικότητα ύποστηρίζουν όοοοολα τα άλλα θρησκεύματα, πλην αυτού που σε κάθε εποχή λατρεύουν οι Έλληνες, ενώ -κρυφά ή φανερά- είναι ΠΟΛΥ συγκεκριμένου θρησκεύματος οι ίδιοι.

Έχω να πω ότι εσχάτως, οι «συγκεκριμένου θρησκεύματος» ξεσάλωσαν εντελώς.

Μα, καλά, ρε παλιοτόμαρα! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πιά; Τόσο σίγουροι είσαστε γιά τον φόνο, που το μόνο σας μέλημα είναι πλέον η τελετουργική πλευρά του;

Κι αν, αναγνώστη μου, δεν καταλαβαίνεις πού το πάω, σε ρωτάω:

  • Σε πόσα κομμάτια έκοψαν το πτώμα του Διονύσου Ζαγρέως οι Τιτάνες;
  • Σε πόσα κομμάτια έκοψε το πτώμα του Όσιρι ο Σέτ («σατ-ανάς»);

Με πιάν’ς, τώρα, αναγνώστη μου; Ίσως όχι ακόμη. Δεκτόν. Γι’ αυτό, σε ξαναρωτάω:

  • Πόσες «καλλικρατικές» περιφέρειες έχει η Ελλάδα; (Χωρίς το Άγιο Όρος – αλλά κάντε το άθροισμα.)
  • Τί συμβολίζει, επομένως, ο αριθμός 14 (δεκατέσσερα) ;

Άντε, να σου το κάνω πενηνταράκια:

  • Σε πόσα κομμάτια πάνε να κόψουν -τελετουργικώς πως- το πτώμα της Ελλάδας οι οξαποδώ;
  • Και τί συμβολίζουν τα 14 τζαμιά, παρεκτός από 14 μαχαιριές στο πτώμα της Ελλάδας; (Το 15ο -και μεγαλύτερο- είναι ο «επόπτης» των υπολοίπων. Είναι ο λεγόμενος «μαύρος ήλιος» του αποκρυφισμού.)

Γνωστό, πασίγνωστο, ότι ο Ελληνισμός ανέκαθεν είχε εχθρούς τους Τιτάνες και τους Σετ-ανάδες. Πράγμα που πέρασε και σε επίπεδο Ελληνικής θρησκείας, από χρόνους πανάρχαιους.

Εξ αντιδιαστολής, οι εχθροί του Ελληνισμού πάντα λάτρευαν τους παραπάνω κυρίους Τιτάνες και Σετ-ανάδες. Πράγμα που πέρασε και σε επίπεδο θρησκείας τους, από χρόνους πανάρχαιους.

Διά ταύτα, μωρή ψείρα, μωρή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κοπριά, θα ψοφήσεις κι εσύ …τελετουργικώς πως, όταν θά ‘ρθ’ η ώρα!

Κι όσο γιά τους ψηφοφόρους σου… Καλά, ποιοί νομίζεις ότι θα γκρεμίσουν χειρωνακτικώς τα κωλοτζαμιά που σχεδιάζεις, και θα πάνε να πετάξουν τα μπάζα …οικολογικώς;

Υγ: Ρέ, τί ξεχνάει το άθλιο κεφάλι μου!… Το σημαντικώτερο όλων:

  • Πόσα παιδιά της Αθήνας πήγαιναν κάθε χρόνο στον Μίνωα γιά σφαγή;

Είδατε ότι ο πόλεμος της κατασκότεινης κλίκας των Ατλάντων εναντίον των Ελλήνων δεν τελείωσε ακόμη!

– Καλά, τώρα! Πιάστηκες από έναν αριθμό, και γράφεις του κόσμου τις ανοησίες!

‘Ντάξ’, εγώ γράφω ανοησίες. Εσύ ο «έξυπνος» πήγαινε να ξαναψηφίσεις κάτι τέτοιους, γιά να σε …διορίσουν στο Δημόσιο!… Μοσχάρι!…

 

Advertisements