οίτα να δεις, τί μαθαίνει κανεις!… Το μουσείο Ηρακλείου, ένθα και ο δίσκος της Φαιστου, είναι κλειστο απ’ το 2006!!! Ιδου η είδηση: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4632871 (Πάλι καλα, που δεν πήγα και κανα ταξίδι στο μεταξυ, δηλαδη… να φτάσω μέχρι το μουσείο, και να φάω πόρτα!)

Και πότε θα ξανανοίξει, ώ ‘γαθοι; «Προγραμματίζεται», λέει η είδηση, για το 2012!

Κοίτα κοίτα κοίτα κάτι πράγματα! Γιατί, τώρα, εμένα κάτι μου λέει ότι αυτη η πρεμούρα για κλείσιμο του συγκεκριμένου μουσείου έχει να κάνει ευθέως με το δήθεν «προβλεπόμενο δημοψήφισμα» για …»ανεξαρτησία» της Κρήτης το 2012; (Όποιος μου παρουσιάσει το αυθεντικο κείμενο, όπου -δήθεν- προβλέπεται τέτοιο «δημοψήφισμα», κερδίζει απο μένα εκατο ευρω! Τόσα μπορω, τόσα δίνω.)

Γιατί παίρνω ανάποδες στροφες, όταν διαβάζω πως –δήθεν«δεν υπάρχουν χρήματα» για την επέκταση ενος άκρως κερδοφόρου μουσείου; Τόσο πολυ ακρίβηναν τα μπετα;

Γιατί υποψιάζομαι ότι «κάποιοι» θέλουν να κάνουν λαθροχειρίες με τα εκθέματα… άλλα να τα φάει το σκοτάδι, κι άλλα, ενθυμίζοντα εντόνως …Μέση Ανατολη… να …εμφανιστουν απο κανένα …ταχυδακτυλουργικο καπέλλο;

Γιατί, όταν εκείνο το δεν-θυμάμαι-ποιο καθήκι είπε: «- Δώστε μας ένα νησι σας, να ξεχρεώσετε!», μονολόγησα: «- Όχι οποιοδήποτε νησι, αλλα την Κρήτη!«;

Έ;

Γι’ αυτο ακριβως, απο προσωπικο πείσμα και μόνον… Που να μείνω ο τελευταίος ζωντανος Έλληνας επι Γης!… Σκατοανθέλληνες, έχετε να φάτε «δίσκο της Φαιστου» απο μένα, που να λυσσάξετε! Όπου νά ‘ναι τελειώνω την Α’ φάση, αλλα θ’ ακολουθήσει και η δεύτερη! Και μετα θ’ ακολουθήσουν οι εφιάλτες σας!

Να πιάσω, μόνο, άτομο να μοιράζει φυλλάδια αποσχιστικου περιεχομένου, και θα του χώσω τη σημαία της «ανεξάρτητης Κρήτης» βαθεια στον κώλο. Να βγει απ’ το στόμα του.

Υγ: Γνωρίζω άριστα απο πού προέρχονται τα βρωμερα χρήματα της προπαγάνδας για «ανεξάρτητη Κρήτη»: απο τη χέστρα της Ευρώπης, τη Γερμανία, κι απο τον βόθρο της Ευρώπης, την Ολλανδία. Ειδικα της τελευταίας η τιμωρία θα είναι να πνιγει στο θαλασσόνερο, αφου ανατιναχτουν τα φράγματά της. Το μόνο που θα διασωθει απ’ αυτη τη σιχαμερη χώρα, θα είναι η «οικία Εράσμου του μουσοποιου».

Εδω είμαστε, και θα το δείτε.

Advertisements