αίδες, θέλω να σας ανακοινώσω κάτι – και μη μου στεναχωρηθείτε: οι συνέχειες του «Δημητράκη» αναστέλλονται για κανένα 20ήμερο.

Ο λόγος είναι πολυ σοβαρος, και θα ήμουν απαράδεκτος, αν δεν τον λάμβανα υπ’ όψη μου. Και σας υπόσχομαι, θ’ αποζημιωθείτε γενναία για την αναμονη! Γιατί; Επειδη στο μεταξυ θ’ αναρτήσω όλες τις συνέχειες (4 ή 5) για τον δίσκο της Φαιστου.

Αυτη η ανάρτηση (για τον δίσκο) είχε θέση στη δεύτερη ενότητα του «Φαέθονα»: Ο Φαέθων στη λαογραφία και τον πολιτισμο. Είχα σκοπο να την ανεβάσω κάπου το καλοκαίρι, αλλα κατάλαβα πως, χωρις αυτην, η συνέχεια του «Δημητράκη» θα σας φαινόταν ακατανότητη και άνοστη. Θα χάνατε όλη την απόλαυση!
Όπως ακριβως όταν πας σε κάτι εστιατόρια με κάκιστο σέρβις (κάτι απαράδεκτες δεξιώσεις γάμων και λοιπες παρεμφερεις αηδίες με «πλαστικα» μεζεδάκια απο κέτερινγκ του κώλου), όπου μάγειρες και προσωπικο χρειάζονται σφαλιάρες: ώσπου να σε σερβίρουν, η σούπα γίνεται παγωτο, και το παγωτο σούπα!

Έ, εγω λέω να σας σερβίρω πραγματικη σούπα και πραγματικο παγωτο!…

Υγ: Αυτο δεν σας το είπα… Με τον δίσκο της Φαιστου θα «τσιμπήσει» η «κόμπρα», και θα ροβολήσει κατα ‘δω, να διαπιστώσει τί σόϊ μορφη ζωης είμαι! 🙂
Γιατί; Επειδη κάααατι έχουν διαπιστώσει μέσα στο κείμενο, και κάααατι φοβούνται, μη βγει παραέξω – αν και δεν είναι απόλυτα σίγουροι, για το τί βρήκανε!

Μη νομίζετε, έχουν κι «αυτοι» καλους αποκρυπτογράφους! Το ξέρετε ότι ο (δημοσιογράφος, άνθρωπος των «υπερεσιώνε», και τριτευόντως πως Αρχαιολόγος) Ήβανς ήταν πολυ κοντα στο να ξεκινήσει να ξεπετάει τη Γραμμικη Β’ μόνος του, τριάντα χρόνια πριν τον Βέντρις; (Δεν γνωρίζω γιατί δεν το προχώρησε, μη με ρωτάτε.)

Το καλοκαίρι έλεγα πως θα κάνω ανάρτηση για τον δίσκο; Αμ, δε! Επιταχύνει το Σύμπαν τις διαδικασίες… Τά ‘παμε… Και πάλι, μη με ρωτάτε τί ακριβως είναι αυτο το χειμερινο ηλιοστάσιο του 2012, κι έπιασε τους πάντες κωλοπιλάλα! Αν ήξερα, θα σας έλεγα!

Advertisements