εν πέρασε πολυς χρόνος απ’ τον πρόσφατο καταστροφικο σεισμο στη Σεντάϊ της Ιαπωνίας, και αρκετοι σχολιαστες στα ιστολόγια ανέφεραν ως αίτιο το HAARP.

Μαζι τους κι εγω.

Δεν είναι υπερβολη… αν σκεφτει κανεις ότι στο προηγούμενο τσουνάμι, που χτύπησε την Ινδονησία (Πουκέ, κτλ) κι άλλες γειτονικες χώρες (Ινδία, Σρί Λάνκα, κτλ), ένα νησάκι ακριβως στη μέση του καταστροφικου φαινομένου …δεν έπαθε απολύτως τίποτε.
Το νησάκι αυτο είναι το Ντιέγκο Γκαρσία, στο οποίο βρίσκεται μία μεγάλη ναυτικη βάση των ηπαπάρα. (Θα ρίξετε πολυ γέλιο με το άρθρο της Γουϊκιπήντια, διότι το νησάκι ήταν αποικία των Γάλλων, πέρασε στους Άγγλους, αποικήθηκε με το ζόρι με δούλους, έγινε ανεξάρτητο, το …ξαναγόρασαν οι Άγγλοι, και σήμερα οι ηπαπάρα -για να το κάνουν ναυτικη βάση- το κατέστησαν ακατοίκητο και απροσπέλαστο …με τσαμπουκα! Ουδέποτε ζήτησαν την άδεια της μαμας Αγγλίτσας προς τούτο! Παράνοια σκέτη!)

Όντως, το αίτιο του σεισμου κατα 99.999 τοις εκατο οφείλεται στους γνωστους και μη εξαιρετέους σατανάδες.

(Κι όταν έρχεται ο εφευρέτης του HAARP Ντένις Παπαδόπουλος στην Ελλάδα, φροντίστε να του …παίρνετε …συνεντεύξεις, όχι να τον πλακώνετε στο ξύλο, μέχρι σημείου να μην ξανασηκωθει, ως οφείλει να πράξει κάθε συνειδητος Έλλην και άνθρωπος.
Καταλάβατε τώρα, γιατί τα παίρνω στο κρανίο με τους «ελληνοαμερικανους» επιστήμονες, τους δούρειους ίππους εις βάρος της ανθρωπότητας;
Καταλάβατε τώρα τί ζημια κάνει ο κάθε εξυπνούλης απερίσκεπτος κι ανεύθυνος ημεδαπος χωριάτης, που πάει στο αμέρικα και του δίνουν -έναντι της πνευματικης του προσφορας στους σατανάδες- πτυχιάκια και καθηγητικες θεσούλες, για να χαμογελάει σαν ηλίθιος; Ά γειά σας.)

Το μέγα θέμα, όμως, είναι το …αίτιο του αιτίου – αλλοιως δεν θα έκανα αυτην την ανάρτηση.

Η Ιαπωνία, παρ’ ότι μετα το 1945 είναι πλήρως υποταγμένη παλλακίδα των δυτικων (μοναχα μία …αδερφη βρέθηκε να σώσει σαν άντρας την τιμη αυτης της χώρας μεταπολεμικα, ο τραγικος Μισίμα…), παρ’ ότι …πρωτοστατει στην επίθεση των δυτικων (με την -δημιούργημα του Ροκφέλλερ- Τριμερη Επιτροπη – ίσον «ηπαπάρα, Ευρώπη, Ιαπωνία») εναντίον της ανθρωπότητας, εν τούτοις…

κάτι θα τους έκανε -έστω και συμπτωματικα- των σατανάδων, που τους έτσουξε πολυ! Δε μπορει…

…γι’ αυτο και την τιμώρησαν τόσο άσχημα. Μάλιστα, οι σατανάδες είχαν προειδοποιήσει σχετικα, πριν έναν χρόνο και πλέον! (Κάτι για «κίνδυνο οικολογικης καταστροφης» είχαν αναφέρει. Μπορείτε εύκολα να βρείτε σχετικα άρθρα, με λίγο ψάξιμο.)

Μία πρώτη (και ίσως μοναδικη μέχρι στιγμης) εξήγηση δίνει ο Ίων Μάγγος, ότι δηλ. η Ιαπωνία ήθελε να βγάλει στο εμπόριο ηλεκτρονικους υπολογιστες τεχνητης νοημοσύνης με …αρχαιοελληνικο πληκτρολόγιο.
Δεν συμφωνω. Παρα το ότι έχει κάποια βάση, αυτο είναι ένας «αστικος μύθος», τον οποίο εγω έμαθα για πρώτη φορα κάπου το …1985. Η βάση του μύθου, πάντως, είναι πως πράγματι:

  • Οι Ιάπωνες ποτέ δεν τα πήγαιναν καλα με τα δυτικα πληκτρολόγια (γι’ αυτο και εφεύραν το φάξ – τουλάχιστον στη μοντέρνα μορφη του).
  • Η έρευνα που κάνουν στα υπολογιστικα ολοκληρωμένα κυκλώματα βρίσκεται τριάντα χρόνια μπροστα απ’ τους υπόλοιπους, και δεν έχει να κάνει με «λαϊκους» υπολογιστες, παιχνιδομηχανες, κινητα τηλέφωνα, και λοιπες εμπορικες σαχλαμάρες.
  • Το αλφάβητό τους έχει ομοιότητες με το μυκηναϊκο αντίστοιχο, πολυ πάνω απο την απλη σύμπτωση.

Δεν πρέπει, όμως, να παραγνωρίζουμε ότι (α) σήμερα ένα πληκτρολόγιο μπορει κάλλιστα να είναι και …αρχαιοελληνικο, και (β) ότι απέχουμε ακόμη αρκετα απο υπολογιστες «τεχνητης νοημοσύνης» (σε επίπεδο hardware).

Άρα, αλλου πρέπει ν’ αναζητήσουμε την αιτία.

Ακομη κι αν παραδεχθούμε ότι οι Ιάπωνες πράγματι έβγαλαν επαναστατικους υπολογιστες «τεχνητης νοημοσύνης», πρέπει να γνωρίζουμε πως τίποτε δεν στέκει έξω στην πιάτσα χωρις χρήμα. Δηλαδη, πρέπει αυτοι οι υπολογιστες να βρουν αγοραστικο κοινο.
Αν υποθέσουμε, τώρα, ότι αρκει το ίδιο το αγοραστικο κοινο της Ιαπωνίας -δηλ. προς το παρον να μην τους ενδιέφεραν οι εξαγωγες- να στηρίξει την προσπάθεια (πχ οι ΗΥ αυτοι να πάνε στα σχολεία), οι υπολογιστες χρειάζονται και προγράμματα για να λειτουργήσουν!
Μ’ άλλα λόγια, θα έπρεπε να κατασκευάσουν ολόκληρο το «πακέτο» λειτουργίας των νέων υπολογιστων… αλλα στην περίπτωση αυτη όλο και κάτι θα μαθευόταν προς τα έξω, απο την περίοδο των δοκιμων ακόμη.

Επομένως (μια που δεν μαθεύτηκε τίποτε σχετικο), η αιτία δεν βρίσκεται εκει.

Τί, λοιπον, (μπορει να) παράγει η Ιαπωνία, που είναι όντως επικίνδυνο για την καθεστηκυία τάξη των σατανάδων;
Τη στιγμη που γνωρίζουμε ότι αυτη η χώρα στερείται «ζωτικων» πρώτων υλων για τη βιομηχανία της (πχ πετρέλαιο, σιδηρομεταλλεύματα), αλλα ταυτόχρονα είναι βιομηχανικη υπερδύναμη σε προϊόντα βασισμένα στις ύλες που …της λείπουν (χάλυβας, πλαστικα), μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως πήγε να βρει πχ υποκατάστατο του πετρελαίου – και μάλιστα οικολογικο. (Θυμηθείτε: Συνθήκη του Κυότο – την οποία …δεν τηρει κανεις!)

Φυσικα, κάτι τέτοια (πχ αυτοκίνητα που κινούνται με νερο) οι σατανάδες ουδόλως τα θεωρουν αστεία, ή ανώδυνα. Κι έτσι… «προέκυψε» ο χειρότερος σεισμος απ’ το 1900…

Αλλα πού θα πάει! Όσο περισσότεροι «σκαλίζουν» τέτοια θέματα, τόσο περισσότερο ραγίζει το σατανικο κατεστημένο.

Πιστεύω ότι η μέρα της ελευθερίας δεν είναι μακρια. Ούτε η μέρα της τιμωρίας των ενόχων.

Advertisements