όλις χθες διάβασα γι’ ακόμη μία αυτοκτονία μέσα σ’ εκκλησία. Οικογενειάρχης, κάτω απο το βάρος οικονομικων υποχρεώσεων, χρεων, κτλ. Εντελως απελπισμένος.

Την άσχημη έκπληξη διαδέχθηκε ακόμη μία άσχημη έκπληξη… η εκκλησία αυτη μας έχει απασχολήσει εδω παλιότερα σε πολλες αναρτήσεις. Ναι, ως φαίνεται, ανήκει στο «πλέγμα» που λέγαμε.

Το θέμα είναι… Αυτοι οι συνάνθρωποί μας (δηλαδη οι «ανώτεροι εαυτοι» τους) θέλουν να δείξουν κάτι σ’ εμας τους υπόλοιπους -έστω την ύστατη ώρα- με την αυτοχειρία τους; Και δεν εννοω την τραγικη κατάσταση της χώρας μας, αυτη την ξέρουμε όλοι.

Υγ: Πήγα να βρω το περιοδικο του κυρ-Παντελη, να διαβάσω Μιμάκο, αλλα έπεσα σε «αφιέρωμα» στον Φουράκη. (Γι’ αυτο υπάρχουν τέτοιοι «φίλοι», «μα τον Κύνα», για να σε εκμεταλλεύονται ακόμη και μετα θάνατον. Και γι’ αυτο υπάρχουν -λίαν επιεικως- αφελεις, για να γουστάρουν τις «Κίρκες της Θεσσαλονίκης».) Μάλλον στο επόμενο τεύχος θα την έχουνε την μιμάκεια …ιερα σινδόνη.

Στο «αφιέρωμα», λοιπον, συμπεριλάμβανε και έτερη επιστολη των «Έψιλον». Περιττο να σας πω ότι έκλεισα πάραυτα το έντυπο αηδιασμένος.

Όταν οι Έλληνες φτάνουν στο σημείο να σφάζονται ομαδικως σαν τραγια (βλέπε εγκληματικότητα λαθρομεταναστων, Marfin, κτλ), όταν φτάνουν στο σημείο ν’ αυτοκτονουν κατα κοπάδια, και όποιος (υποτίθεται ότι) μπορει να τους βοηθήσει, δεν τους βοηθάει, τότε αυτος ο «όποιος» να πάει να γαμηθει.

Υγ 2: Φοβάμαι πως, αν περιμένω τους συν-Έλληνες που πίστεψαν στην παραμύθα των «Έψιλον» να κάνουν αυτοκριτικη, μάλλον θα γεράσω περιμένοντας.
Γι’ αυτο ακριβως (επειδη ουδεις κάνει αυτοκριτικη) η επανάσταση των συν-Ελλήνων …προχωράει και θριαμβεύει. Λεκτικως. Στα ιστολόγια και στα φόρα. Το «πιντί» και η εβραιοπαρέα του έχουν εκτελεστει στο Γουδί καμια πεντακοσαρια φορες ήδη.

Φαντασιακως, καλα πάμε.

Συμπλήρωση 2011-02-24: Τον παρ’ ολίγον αυτόχειρα μέσα στην εκκλησία, τον γλυτώσανε τελευταία στιγμη, και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο. (Δεν γνωρίζω την κατάστασή του, αν είναι κρίσιμη.)

Advertisements