ε την ανάρτηση αυτη εγκαινιάζω την ετικέτα «ανοικτο ερευνητικο θέμα».

Λοιπον… Και με «καυτη» ανάρτηση λίαν επικείμενη, θέλω τη βοήθειά σας στο εξης: Να μου πείτε σε ποιες περιοχες ακριβως έχουν σχετικα μόνιμες κατοικίες οι γύφτοι! Ο καθένας και η καθεμία σας φυσικα γνωρίζει τα πέριξ του τόπου κατοικίας του, άρα μπορείτε κάλλιστα να εντοπίσετε στο Google Earth τις περιοχες που ζητάω.
Για να μη γεμίζει η θυρίδα του e-mail μου screen captures, μπορείτε κάλλιστα ν’ αφήνετε τις συντεταγμένες των …τζύπσυ τερριτόριζ στα σχόλια, κι εγω θα φροντίσω για τα υπόλοιπα.

Αν νομίζετε ότι το θέμα είναι αστείο… καλύτερα να πάτε να δείτε κανέναν ποδοσφαιρικο αγώνα!

Υγ: Για να σας δώσω να καταλάβετε, πού το πάω… Διότι θα είναι αδικία να μην σας ενημερώσω, τη στιγμη που ζητάω τη βοήθειά σας.
Οι γύφτοι, ως νεάντερταλ, είναι τηλεπαθητικα άτομα. Μέχρι ένα σημείο, δηλαδη (το κατώτερο αστρικο το τρώνε για πρωϊνο), αλλα σε αρκετα μεγαλύτερο βαθμο σε σχέση πχ με τον μέσο Έλληνα.
Επειδη προσωπικα δεν νομίζω ότι πίσω απ’ τις επιλογες των περιοχων κατοικίας τους βρίσκεται ένα απόκρυφο καθοδηγητικο κέντρο (κάτι σαν το μαντείο των Δελφων το δικο μας, που καθοδηγούσε τους αποικιστες), το συμπέρασμα είναι πως αυτα τα άτομα ενεργουν κάπως σαν «πεδιόμετρα».

Πιστεύω ξέρετε πώς ρυθμίζουν οι τεχνίτες τη λήψη της κεραίας τηλεόρασης, σε περιοχες απο πλευρας λήψης προβληματικες (πχ Κυψέλη) : συνδέουν στην κεραία ένα όργανο, που λέγεται «πεδιόμετρο». Στην κατεύθυνση, όπου το όργανο δείχνει την μεγαλύτερη ένδειξη, εκει πρέπει να δείχνει και η κεραία – και τη βιδώνουν.

Λοιπον, το έμφυτο βιολογικο «πεδιόμετρο» των γύφτων μου χρειάζεται για τον εντοπισμο περιοχων …κάποιας …σημασίας…

Φαίνεται πιο ενδιαφέρον τώρα; 🙂

Υγ 2: Το ξέρω πως ένα μεγάλο ποσοστο της επιλογης τους βασίζεται στην ανάγκη τους να μην τους ενοχλουν (ειδικα όταν κάνουν παρανομίες, πχ κλέβουν δημόσιο νερο και ρεύμα απο πάρκα, κτλ – όπως εδω)… και να μην πληρώνουν! 🙂
Για το υπόλοιπο ποσοστο μιλάω.

Advertisements