εν χρειάζεται εξήγηση… Μόνο οι πάσχοντες απο βαρειας μορφης ηλιθιότητα δεν το βλέπουν. (Οι προδότες το βλέπουν κι αυτοι, αλλα κάνουν πως δεν το βλέπουν. Άλλη περίπτωση αυτη, όμως.) Και, όπως κάποτε οι αξιωματικοι στο πεδίο μάχης, θ’ αναφωνήσω:

Βαλλόμεθα πανταχόθεν!

Η σημερινη Ελλάδα χτυπιέται απο παντου! Απο κάθε είδους εχθρο, με κάθε είδους όπλο. Και σχεδον απ’ όλα τα κράτη – μόνο οι ανθρωποφάγοι της Βόρνεο δεν μας βαράνε, διότι τους πέφτουμε κάπως μακρυα.
Οι προδότες, πάλι, κάνουν ό,τι περνάει απ’ τα βρωμερα τους χέρια (και με το αζημίωτο, φυσικα) για να βοηθήσουν τους εχθρους, και βάζουν το «κερασάκι» στην τούρτα (απο σκατά) που μας ετοιμάζουν οι εχθροι να φάμε εκόντες-άκοντες.

Το αποτέλεσμα; Είπαμε, δεν χρειάζεται εξήγηση.

  • Οδεύουμε προς ολοσχερη καταστροφη της χώρας μας.
  • Και οδεύουμε προς βιολογικη εξολόθρευση όλων των γηγενων Ελλήνων κι Ελληνίδων, που ζούμε εδω. (Για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες του εξωτερικου, έ, όλο και κάποια άλλη «συνταγη» θα βρεθει, ώστε να τους κάνει …παρελθον…)

Ούτε πλάκα κάνω, ούτε σαχλαμάρες λέω.

Εαν με θεωρήσετε υπερβολικον, ένα θα σας πω: ΔΕΝ γνωρίζετε πως ο «Καλλικράτης», δηλ. το σχέδιο για «καντονοποίηση» της Ελλάδας (ά λά Ελβετία), είναι παλιο τουλάχιστον 35 χρόνια! Όπως υπάρχουν ήδη (στα συρτάρια των μεγάλων αφεντικων της χώρας μας) κι άλλα έτοιμα «εναλλακτικα» τέτοια σχέδια, πχ η «ιταλοποίηση» της πολιτικης ζωης του τόπου… δηλ. η διαρκης εναλλαγη προσώπων και κομμάτων στην κυβέρνηση, και συνεχεις εκλογες, ώστε να μη βαρυέται ο κόσμος (και να νομίζει πως κάτι θ’ αλλάξει)… και να μη σταματήσει η διαφθορα. Απλως, αυτο δεν χρειάστηκε να εφαρμοστει ακόμη.
Κι ακόμη ένα – για παράδειγμα: Έχω επισκεφθει αρκετες χώρες, μεταξυ των οποίων και το Μαρόκο. Σας βεβαιώνω, λοιπον, πως, όσοι έρχονται εδω ως λαθρομετανάστες, είναι το κατακάθι της μαροκινης κοινωνίας. Εγκληματίες σκέτοι! (Οι «κανονικοι» Μαροκινοι δεν έχουν λόγο να φύγουν απ’ τη χώρα τους.) Ακριβως το ίδιο είναι κι όλοι οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οι δήθεν «αναξιοπαθεις».

Τέλος, να επισημάνω το ήδη γνωστο, πως αυτα τα βρωμερα σχέδια προχωράνε λάου-λάου, για να μην αντιδράσει ο λαος μαζικα. Και προχωράνε …δημοκρατικα! Πόσοι γνωρίζουν πχ ότι το νομοσχέδιο του «Καλλικράτη» το πήρε ο «αρμόδιος» (τρομάρα του) υπουργος έτοιμο απο …»Μη-Κυβερνητικη Οργάνωση»; (Κι αυτοι, φυσικα, το πήραν έτοιμο απ’ τους ηπαπαραίους. Τί νομίζατε; )
Βέεεεεεβαια!!! Πλέρια δημοκρατία! Τα χρυσοπληρωμένα (απ’ τον Έλληνα φορολογούμενο) προδοτικα σκατα των «Μ»ΚΟ εκφράζουν τη θέληση του …λαου, άρα μία δημοκρατικη κυβέρνηση οφείλει να τα λαμβάνει σοβαρα υπ’ όψη της! («Φυσικα», άμα πρόκειται να ερωτηθει πραγματικα ο Ελληνικος Λαος με δημοψήφισμα για όντως σοβαρα θέματα, άαααα, εκει η ηπαπαραίϊκου και «μή-«κύ-ό τύπου «δημοκρατία» έχει …όρια! Τερματίζει! Δεν πάει παραπέρα!)

Κι εκτος απ’ τον «Καλλικράτη», για χάρη των μελλοντικων μας δολοφόνων, των λαθρομεταναστων, πρώτα (εδω και 15 χρόνια περίπου) ξηλώσαμε τα ναρκοπέδια στον Έβρο, για …ανθρωπιστικους λόγους!!!!! Επειδη πολλοι λαθρομετανάστες πατούσαν επάνω στις νάρκες και σκοτωνόντουσαν, ή έχαναν χέρια και πόδια.
Ωραία λογικη! Να πετάξεις, δηλαδη, τα όπλα σου, για να μη σκοτώνεται αυτος που πάει να μπει στο σπίτι σου σαν κλέφτης! Το νόμιμο δικαίωμα του Έλληνα να έχει σύνορα και να τα φυλάττει, ουδεις «ανθρωπιστης» και ουδεμία «Μ»ΚΟ το προάσπισε.

Εντάξει, τη διαπίστωση την κάναμε. Τί γίνεται μετα;

Το λογικο «σενάριο» λέει πως δεν έχουμε ελπίδα. Μια που η οπλοφορία και η οπλοχρησία απαγορεύονται στους Έλληνες (αλλα επιτρέπονται «με χίλια» στους λαθρομετανάστες και στον υπόκοσμο), φυσικα και δεν έχει καμμία ελπίδα το άτομο, ή η ομάδα ατόμων, που θα βρεθουν αντιμέτωποι με μια ομάδα οπλισμένων κι αποφασισμένων πορωμένων δολοφόνων. Δαντικη Κόλαση! (Θυμηθείτε: «- Αφήστε κάθε ελπίδα, όσοι εισέρχεστε εδω!»)

Άρα, θα μας σκοτώσουν όλους… Τί γίνεται, όμως, μετα;

– Τί «μετα», ρε θεόμουρλ’ Εργοδότη; Άπαξ και πας στον Άγιο Πέτρο (ή στον Ασμοδαίο), τέλος! Δεν έχει «μετα»!

Κι όμως!…

Δεν μιλάω για την «μετα θάνατον ζωη» της χριστιανικης πίστης – ή και άλλων δογμάτων. Αυτο, όμως, που εγω μάλλον δεν μπορω να το πω καλα με λόγια, το είπε ο Γιώργος Μπαλάνος προ πολλων ετων, σ’ ένα διήγημά του. (Στο βιβλίο του: «Οι ονειρότοποι της Γης».)

Ήταν, λέει -κι αν θυμάμαι καλα, πάνε χρόνια που το διάβασα…-, ένας πλανήτης, μ’ έναν προηγμένο πολιτισμο… Ώσπου έφτασε ένα διαστημόπλοιο με ηπαπαραίους! Και ναι, σωστα καταλάβατε, οι αρχ’ηπαπαραίοι επι Γης αποφάσισαν (τί άλλο; ) ότι πρέπει να εξοντωθει ο συγκεκριμένος πολιτισμος, για να τσεπώσουν αυτοι τον πλανήτη.
Έτσι, το επόμενο διαστημόπλοιο κουβαλούσε πυρηνικες βόμβες… τις οποίες εξαπέλυσε καταπάνω στον πλανήτη, και δεν άφησε ούτε μικρόβιο ζωντανο. Κι όταν με το καλο (; ) κατακάθησε ο πυρηνικος κουρνιαχτος, ήρθαν οι άποικοι απ’ τις ηπαπάρα κι έφαγαν το «οικόπεδο».

Ωστόσο, κάποιοι ψυχικα ευαίσθητοι νέοι άποικοι «έπιαναν» «κύματα χαρας», αντι για άσχημη «αύρα» και τέτοια… και κάποιοι ακόμη πιο διορατικοι (ψυχικως), κατάλαβαν πως ο «εξοντωμένος» πολιτισμος απλα -για κάποιους δικους του λόγους- περίμενε τον έξωθεν καταλύτη, ώστε να περάσει σ’ ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης, όπου τα υλικα σώματα δεν χρειάζονται!

Τί θέλει να πει ο ποιητης μ’ όλ’ αυτα;

Πως, ίσως, μοίρα μας ημων των Ελλήνων είναι να φύγουμε οριστικα απ’ τον πλανήτη αυτον εδω… ίσως κι απ’ αυτο το επίπεδο ύπαρξης.

Το καθήκον (; ) μας το κάναμε, και με το παραπάνω. Ανοίξαμε τα μάτια των πιθήκων, τους βοηθήσαμε, τους χρυσοπληρώσαμε και συνεχίζουμε να τους χρυσοπληρώνουμε, αν και δεν το δικαιούνται… (Εδω μέχρι και η Βουλγαρία μας χρωστάει πολεμικες αποζημιώσεις, αλλα τα λεφτα …τα δίνουμε εμεις, στους Βούλγαρους συνταξιούχους!!!)

Έ, νισάφι!!! Δεν πάει άλλο!!!

Και στο κάτω-κάτω, πλέον «ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος»! Μας τέλειωσαν και τα χρήματα, και οι σοφοι, που έδιναν γνώσεις στον κόσμο τζάμπα. (Κοινως, ό,τι θα πάρουν απο μας απο ‘δω και στο εξης τα νεάντερταλ, είναι τ’ αρχίδια μας!)

Βέβαια, η «αλλαγη» αυτη κάθε άλλο παρα ανώδυνη θα είναι. Και το λέω με πλήρη επίγνωση, διότι απέκτησα παιδια! Αλλα δεν θα κρατήσει πολυ!… Μια στιγμη πόνου, και μετα …άνοδος! Κι ο -όντως όμορφος- πλανητάκος τούτος εδω (και κρίμα) θ’ ακολουθήσει αναγκαστικα τη μοίρα (και τ’ αποτελέσματα της συμπεριφορας) όσων παραμείνουν «κάτω»: θα γεμίσει σκατα, μέχρι να πνιγει.

Και το 2012; Τί ρόλο παίζει σ’ όλ’ αυτα;

Ειλικρινα, δεν γνωρίζω. Για μένα, είναι απλως μία χρονολογία που θά ‘ρθει σε 15 μήνες! Αλλα αισθάνομαι πως για «κάποιους» μάλλον είναι κάτι παραπάνω: ένα ορόσημο, μία καταληκτικη ημερομηνία.
Δεν γνωρίζω ούτε τί φοβούνται,… ή τί ελπίζουν. (Πως θα συμβει απο τότε και μετα, ή θα το προκαλέσουν να συμβει.)

Αλλα γνωρίζω ενστικτωδως πως βιάζονται, πως τους έχει πιάσει κωλοπιλάλα, πως «δεν θα προκάνουν» μετα το 2012, αν τα πάντα μέχρι τότε δεν έχουν την κατάληξη που «αυτοι» επιθυμουν.

Τέλος, δεν γνωρίζω τί θα επικρατήσει τελικα, διότι τα τελείως αντίθετα απ’ τα σημερινα έγραψα στο «Φαντάσου…». Απλα, ήθελα να δείξω την ελπίδα μου, πως τελικα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν θα πάμε χαμένοι!

Και τη ρηχη ικανότητα σκέψης των εχθρων μας.

Advertisements