, λοιπον, τα (σύμφωνα με την επιτυχημένη έκφραση του «Αρχαίου») «σκουπίδια του πλανήτη» είναι πολύυυυυυυ μεγάλα κορόϊδα!

…Καλη μου αναγνώστρια, καλε μου αναγνώστη, μήπως βλέπεις κάποια σύνδεση… κάποια φανερη ομοιότητα αυτου εδω:

μ’ αυτο εδω;

Τί είναι το πρώτο, και τί το δεύτερο;

Το πρώτο είναι το μάτι του θεου Ώρου, σήμερα γνωστο ως ο «παντεπόπτης οφθαλμος». Η φωτογραφία είναι παρμένη (μέσα απ’ την κάμερά μου) απ’ τον ναο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, όπου στη θέση της Παναγίας στην κόγχη του ιερου (η «Πλατυτέρα των Ουρανων») είναι ζωγραφισμένο αυτο το σύμβολο.
Ειναι φανερο πως αυτο το σύμβολο, απο την αρχαία αιγυπτιακη θρησκεία (εικόνασύνδεσμος) πέρασε στη χριστιανικη(εικόνασύνδεσμος), και μετα σε άλλα δόγματα, πχ ελευθεροτέκτονες (εικόνασύνδεσμος).

Το δεύτερο είναι σαφως ο πλανήτης Δίας με το χαρακτηριστικώτερο γνώρισμά του, την μεγάλη ερυθρα κηλίδα.

Εαν ακόμη δεν βλέπετε την ομοιότητα, τότε ίσως μπορείτε να τη δείτε με …βοήθεια απ’ το κοινο – που λένε και στα τηλεπαιχνίδια!

  • Βοήθεια πρώτη:

Δες πχ και στη δικη μου φωτογραφία, τα αγγελάκια στο καντήλι – που είναι τοποθετημένα ανα 120 μοίρες.

  • Βοήθεια δεύτερη:

Αρχίζει να βγαίνει κάποιο νόημα, ή ακόμη; 🙂

Αν ακόμη αναρωτιέστε «- Και τί μ’ αυτα;», πάμε στην 3η βοήθεια… Ο (απο την Αιγυπτιακη Μυθολογία γνωστος) μύθος της διαπάλης Ώρου-Σέτ είναι σαφέστατος:
Ο Ώρος, εκδικούμενος τον πατέρα του Όσιρι, τον οποίο σκότωσε ο κακος θεος Σέτ (…Σέτ …-ανάς = Σατανάς σήμερα), σκότωσε τον (και θείο του) Σέτ, αλλα στη μάχη έχασε το ένα μάτι του. Έκτοτε, το ένα μάτι που απέμεινε στον Ώρο, επιβλέπει τον κόσμο και φροντίζει για το καλο.

Αφορμη για τα παραπάνω μου έδωσε η είδηση ότι στον πλανήτη Δία εξαφανίστηκε μυστηριωδως μία ζώνη του (σύνδεσμοι για κάλυψη του γεγονότος)… φέτος τον Μάϊο!!! Ιδου και η σχετικη εικόνα:

Συνδυάζοντας μ’ όσα ήδη σχολιάσαμε εδω, ότι δηλαδη (α) επίκειται η ανάφλεξη του Δία και ότι (β) πρόσφατα «κάτι» χτύπησε τον πλανήτη, βλέπουμε καθαρα ότι ο Δίας αντιδράει! Εκείνο, όμως, που δεν βλέπουν οι «ορθόδοξοι» επιστήμονες, είναι πως η ζώνη αυτη βρίσκεται σε «υπερδιαστατικο» πλάτος… 19.5 μοίρες νότια!

Λοιπον, συμπεραίνω πως κάποτε, πριν 3,200,000 χρόνια – τότε, δηλαδη, που εξερράγη ο Φαέθων -, ο Δίας είχε δύο ερυθρες κηλίδες! Η δε υπερφίαλη βλακεία των Φαεθωνιανων (πειράματα με ανεξέλεγκτη χρήση ενέργειας) κατάφερε να εξαφανίσει τη μία!

Το μάτι που έχασε ο Ώρος στη μάχη με τις δυνάμεις του κακου!

Μα, θα μου πείτε, ο Ώρος αντιστοιχει στον δικο μας Απόλλωνα, κι εγω μιλάω για τον Δία!

Θα σας απαντήσω, όμως, πως οι θεοι και οι θεες δεν έχουν ανάγκη ετικετων. Εμεις οι θνητοι είναι που ψάχνουμε να βρούμε σταθερα πατήματα, στον δρόμο μας προς την κατανόηση της Θείας Ουσίας.

Η πλάκα είναι πως, αυτο το δράμα που παίχτηκε στους ουρανους πριν 3,200,000 χρόνια (ακριβως ένα κιντσιλτούν πιο πριν – να γιατί είχαν σκοπο ν’ αναφλέξουν τον Δία το 2010!… συμπίπτει με το ακριβες κλείσιμο ενος απο τους μυστηριώδεις χρονικους κύκλους των Μάγιας, αλλοιως το 2010 δεν διαφέρει σε τίποτε απ’ τα προηγούμενα, ή τα επόμενα χρόνια!), επαναλήφθηκε κάπου το 10,000 πΧ με την επιδρομη των Ατλάντων κατα των λαων της ανατολικης Μεσογείου!…

Ώρα για την τέταρτη βοήθεια! Θυμάστε ποιος είπε αυτα τα λόγια:

«…Αὐτός σου τηρήσει κεφαλήν, καὶ σὺ τηρήσεις αὐτοῦ πτέρναν!» (σύνδεσμος)

…και σε Ποιον αναφέρονται;

Σκεφθείτε, Έλληνες, πως ο Δίας και τότε αντέδρασε!

(Σκεφθείτε το κι εσεις, …απόγονοι των Φαεθωνιανων! Εννοείται, ΑΝ μπορείτε να σκεφτείτε. Που ΔΕΝ μπορείτε.)

Κάτι ακόμη: Απο πού μπορει να εκπεμφθει τόσο ισχυρη ακτινοβολία, ώστε ν’ αναφλέξει τον Δία; Η απάντηση είναι: «απο οπουδήποτε υπάρχει κεραία ισχυρων εκπομπων».
Ωστόσο, επειδη ο άξονας της Γης μας έχει μία κλίση 23.5 μοίρες ως προς το επίπεδο της εκλειπτικης, θα μπορούσαν να σημαδέψουν τον Δία κεραίες με κατ’ ευθείαν οριζόντια εκπομπη, αν αυτες βρισκόντουσαν σε γεωγραφικο πλάτος 90 – 23.5 = 66.5 μοιρων. Κάπως έτσι:

Ποιες ισχυρες κεραίες βρίσκονται περίπου εκει; Σωστα μαντέψατε, το γνωστο και μη εξαιρετέο HAARP8 μίλια βόρεια της πολίχνης Γκακόνα, στην Αλάσκα. (Δες το γεωγραφικο πλάτος της τοποθεσίας στο δεξι μέρος της σελίδας, όπου παραπέμπει ο σύνδεσμος.)

Επειδη, τώρα, καμμία συμβατικη ακτινοβολία δεν φτάνει μέχρι τον Δία με την αρχικη της ένταση, υποψιάζομαι πως σκοπεύουν να χτυπήσουν τον πλανήτη με ακτινοβολίες του περίφημου τύπου «αριθμητικου πεδίου». («Scalar» λέγεται αυτο αγγλιστι, και ψάξτε στα ψαχτήρια για «όπλα scalar». Είπαμε… Τέτοιες περιοχες πατάνε μόνο όσοι διάβασαν σωστα τον Ηλεκτρομαγνητισμο του Maxwell. Πάντως, δεν μεταφράζεται «βαθμιδωτο», διότι αυτο στα Αγγλικα είναι «gradient» και μας πάει τελείως αλλου.)
Και πάλι, μόνο κατα Αλάσκα μερια μπορουν να έχουν τέτοια τεχνολογία…

Φυσικα, έχουν ένα πολυ στενο «χρονικο παράθυρο» κατα τη διάρκεια του 24ώρου, για να σημαδέψουν κινούμενο στόχο, αλλ’ αυτο δεν τους είναι μεγάλο εμπόδιο.

Καλη …επιτυχία, λοιπον, σκουπίδια! Ανάψτε τον Δία, για να τα σκατώσετε εντελως, οριστικως, κι ανεπιστρεπτι!
Και αν του μπαμπάκα σας, του Προμηθέα, του τη χάρισε τότε ο Δίας υπακούοντας στην απαίτηση του γυιου Του, του Ηρακλη, αυτο ουδόλως σημαίνει πως εσεις, σιχαμερα βιολογικα ρομποτάκια, σκεύη κεραμέως (στην κυριολεξία! κατασκευάσματα του …Χάρη του …Αγγειοπλάστη!) θα τη γλυτώσετε …(κι) αυτη τη φορα.

Φαίνεται πως πάντα ισχύει το «όπου φτωχος κι η μοίρα του»! Πήγαν κι αυτοι οι έρμοι οι μαύροι να κάνουν παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, κι αυτο θα επισκιαστει στις ειδήσεις (και στη μνήμη της ανθρωπότητας) απο την ανάφλεξη του Δία!
Σαν τους βλάχους στο ανέκδοτο, που ζήλεψαν τη φήμη των Ποντίων, κι είπαν κι αυτοι να κάνουν μια παλαβωμάρα, να τους συζητάνε. Πάνε, λοιπον, και φτιάχνουν μία γέφυρα μέσα σ’ ένα χωράφι στον θεσσαλικο κάμπο, πάνω απ’ τα χώματα, και πουθενα εκει γύρω ποτάμια ή λίμνες. Έρχεται, λοιπον, η μέρα των εγκαινίων της γέφυρας, πάνε οι βλάχοι με τις τηλεοράσεις, και τί να δούνε;

Επάνω στη γέφυρα ήταν δύο Πόντιοι, και ψάρευαν!!! 🙂 🙂 🙂 LOL!!!

Αλήθεια… Μεταξυ μας, κάτι μου λέει πως θα «καθαρίσει» ο Δίας τις (φαεθωνο)»παράγκες», και θα επαναληφθει το «πειρατικο» του 2004! Ο φοβερος Μιμάκος το είχε παραλληλίσει τότε με τον άθλο του Ηρακλη, που άρπαξε τα μήλα των Εσπερίδων (πού βρίσκεσαι, μωρε, να σχολιάσεις; ), αλλα κι εγω έκανα το …»καθήκον» μου! Ή πιστεύεις κάπου, ή δεν πιστεύεις!

Λοιπον, απο τώρα (για το ερχόμενο Σάββατο) χρέωσα «με 108» (οι κυρίες, ρωτήστε να μάθετε τί εστί «108»!) τα βρέφη στη σύζυγο, κι έχω καβαντζώσει καλη παρέα και καλο τραπέζι (με ανεμπόδιστη θέα στη γιγαντοθόνη!) σε μεσημεριανο φαγάδικο, για τον πρώτο αγώνα! (Ο αγώνας είναι στις 14:30′, για να τον δουν ζωντανα και οι Κορεάτες, που προηγούνται 8 ώρες απο μας.) Ελπίζω κι εσεις να κάνετε το ίδιο…

…Και να βγάλετε απ’ τη λεβάντα κι εκείνες τις γαλανόλευκες!!!

Με την ευκαιρία: Όλοι εσεις, που θα ταξιδέψετε στη «Σαδάφρικα», εκτος απο γαλανόλευκες, πάρτε και …βυζαντινες σημαίες με τον δικέφαλο αετο μαζι σας! (Αν δεν βρίσκετε, στην ανάγκη βουτήξτε βυζαντινη σημαία απο καμια εκκλησία. Εδω κολλάει και χρειάζεται! Να μη σας εξηγω τώρα το γιατί, έξυπνα παιδια είσαστε… Και σίγουρα θα σας δώσουν άφεση οι παπάδες, δια το …βουτάν! Για …ιερο σκοπο πρόκειται! 🙂 )
Πάρτε κι ένα δωράκι απ’ τον οικοδεσπότη σας, που μεταφράζεται ευθέως σε χρήμα στην τσεπούλα σας: Ρίξτε μια σκέψη στο ποιες άλλες συμμετέχουσες χώρες έχουν σημαία με αετο/ους, και στοιχηματίστε ανάλογα! (Το Μεξικο… Αλλ’ αυτο εκπροσωπει την Ατλαντίδα… Προβλέπω να του «ξηγηθουν» δεόντως τα αραπάκια στον εναρκτήριο αγώνα!)

Καλη επιτυχία!… Και στην εθνικη μας, και στα «σπίρτα» των …μη-σπίρτων «σκουπιδιών»!… Θέλετε – δε θέλετε, παλιοκουφάλες, ξεκινάει νέα εποχη για την ανθρωπότητα! Η εποχη του Δία και της Ελλάδας!


Advertisements