ετα απο μία αναγκαστικη αποχή αρκετων ημερων απο το Διαδίκτυο, διάβασα σήμερα στον «δάσκαλο» Γκόρο Αντάτσι ότι επίκειται η έναρξη της διαδικασίας ανάφλεξης του Δία ανάμεσα στις 7 έως 13 Ιουνίου τρέχοντος έτους.

Ο Αντάτσι ουδέποτε έχει γράψει μαλακίες. Τα άρθρα του στον τομέα του (τα «υπόγεια ρεύματα») είναι πάντοτε «λίρα εκατο». Το κακο, όμως, είναι πως ο γράφων υπήρξε αρκετα αφελης, ώστε να νομίζει ότι τα «σκουπίδια του πλανήτη» θα στείλουν διαστημόπλοιο με πυρηνικα, ώστε ν’ αναφλέξουν τον Δία. (Και μάλιστα, αυτο θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει το ταξείδι του εδω και καναδυο χρόνια.)
Δεν σκέφτηκε ο γράφων, πανάθεμα την εξυπνάδα του, ότι αυτη η δουλεια μπορει να γίνει και με ακτινοβολίες!

Και το ακόμη χειρότερο, ο γράφων έχει ήδη φτάσει στο (ατράνταχτο) συμπέρασμα ότι αυτη ακριβως η δουλεια πήγε να γίνει και τότε! Ναι, όταν εξερράγη ο Φαέθων!
(Τί έχω πάθει τελευταία; Καλοκαιρινη τεμπελίτιδα; Δεν βλέπω πράγματα, που βρίσκονται μπροστα στα μάτια μου! Φτύστε με, μη βασκαθω!…)

Σας το λέω πολυ πριν τη δημοσίευσή του (για να μην περιμένετε), και για να προλάβω τα γεγονότα, και για να μην έχετε απορίες – επιστήμονες και …απιστήμονες:

Αυτο ακριβως έφαγε τους κατοίκους του Φαέθονα, η προσπάθεια ανάφλεξης του Δία!

Δεν υπολόγισαν, όμως, ότι ο Δίας θ’ αντιδρούσε!… Και πώς θ’ αντιδρούσε!

(Δεν είναι τ’ αστέρια απλως «μύδροι διάπυροι», καημένε Αναξαγόρα!)

– Και τί γίνεται σήμερα, ρε Εργοδότη; Θ’ ανατιναχτει και η Γη;

Κατα τη γνώμη μου όχι – διότι δεν συντρέχουν οι «λοιπες» προϋποθέσεις, που …συνέτρεχαν τότε. Επίσης κατα τη γνώμη μου, εαν …»κάποιες» υπερ-αόρατες «κεφαλες» λήψεως αποφάσεων έδωσαν εντολη για Δία …στα κάρβουνα, και πάλι δεν υπολόγισαν την λίαν προσεχη αντίδραση του Δία! Ο Δίας μπορει ν’ αναφλεγει, αλλάΈ, αυτο το «αλλά» είναι που θα τους φάει! 🙂

Αλλα, θα μου πεις, αν είχαν μυαλο, ο Φαέθων ακόμη θα έλαμπε στον νυχτερινο ουρανο!

Συμπερασματικα, θαρσείτε Έλληνες! Έφτασε η ώρα μας να …λάμψουμε!

Αλλα έφτασε και η …ώρα «τους»!… Ξέρετε ποιανων…

Υγ: Αφιερωμένο στους θανόντες ακτιβιστες στο ταξείδι προς τη Γάζα. «Αποχωρήσαντες» φίλοι, «αποχωρήσασες» φίλες, σας και μας περιμένει ο ίδιος ο Δίας!

Advertisements