χει γούστο τελικα να γίνει η αφεντια μου ο «πολέμαρχος», που λέει και ο μέγας Λιακό!

Τί; Δεν γνωρίζετε τον Λιακό; Δεν γνωρίζετε τα βιβλία του; Δεν γνωρίζετε ότι οι Έλληνες θα πουν στον «πολέμαρχο», όταν τον δουν: «- Τώρα είναι η ώρα!»; (Λες κι αυτος δεν το ξέρει! 🙂 )
Κακως, και με τον κηδεμόνα σας! Στο κανάλι «Ζεύς» (όπου παρακολουθω παιδικα μαζι με τα πιτσιρίκια μου), στις 4 κάθε απόγευμα!

(Ένα παράπονο έχω μόνο: Ν’ άλλαζε και σακκάκι ο Λιακό, απο εκπομπη σ’ εκπομπη!… Μέχρι κι ο Λένιν άλλαξε σακκάκι κάποτε! Του αγόρασε η Κρούπσκαγια ένα σακκάκι απο ένα σουηδικο ραφτάδικο, όταν βρισκόντουσαν στην εξορία, κι έμεινε διάσημος μ’ αυτο στις φωτογραφίες!
Αλλα ο Λιακό, τίποτε! Σταθερος! 🙂 )

‘Μπάσ’ περ’πτώσ’, έριξα την ιδέα να κατεβουν υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικες εκλογες όλοι οι -στο ήθος- καθαροι Έλληνες, και ξεκίνησα (με ταυρικο πείσμα!) να την υποστηρίζω! Όλα τα σχετικα κείμενα θα δημοσιεύονται στο ιστολόγιο http://ellada-2010.blogspot.com/ . Όποιος ενδιαφέρεται, ας κοπιάσει!

Το Διαδίκτυο έχει όντως μεγάλη ισχυ – και σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω!

Το ωραίο είναι πως όλοι λένε «να ενωθούμε»,»να προχωρήσουμε»,»δεν πάει άλλο η κατάσταση», και διάφορα άλλα τέτοια, αλλα …κολλάνε στην ύπαρξη …αρχηγου και …σχηματισμου που θ’ αναλάβει να ξεκινήσει τη δράση! Και …αναβάλλουν την …επανάσταση κατα των κακων της υπόθεσης! Και συνεχίζουν να γκρινιάζουν στα ιστολόγια! («Οι διεφθαρμένοι πολιτικοι»,»το κακο ΔΝΤ», ο παλιάνθρωπος Τάδες, ο ανθέλλην Δείνας, και δε συμμαζεύεται.)

Σαφως ευκολότερη δουλεια η γκρίνια, απ’ το να βγάλεις τα κάστανα απ’ τη φωτια! Αυτο το τελευταίο, ας το αναλάβουν …άλλοι! Εμεις κάναμε το πατριωτικο καθήκον μας …γκρινιάζοντας, και νίπτουμε τας χείρας μας!

Επειδη, όμως, κανένας δεν αναλαμβάνει το πόστο του αρχηγου, ο δε Βελουχιώτης δεν έδειξε ότι έχει μετενσαρκωθει στην εποχη μας (και οι Έψιλοι αργουν! 🙂 ), πλάκα-πλάκα με βλέπω να γίνομαι ο -κατα Λιακό- «πολέμαρχος»!…

Advertisements