ατ’ αρχην, μέρα που είναι σήμερα, χρόνια πολλα στα «παιδια του ’83»! Γίνονται 27 ετων, όσα τα γράμματα του πρωταρχικου ελληνικου αλφαβήτου! (Χεχε!!! Δεν υπονοω τίποτε! 🙂 ) Και, ως φαίνεται, άρχισαν να μας σώζουν!

Έκαναν τα μαγικα τους οι εκ νέου ενσαρκωθέντες Ατρείδες (οι ποιοι; – διάβαζε και κανα σύγγραμμα του Ιωάννη του …Προδρόμου, καημένε!), και μπούμ! έσκασε το ισλανδικο ηφαίστειο! (Το οποίο μεταφράζεται ως «παγετώνας του βουνονησιου».) Τιμωρήθηκαν οι κακοι Ευρωπαίοι εχθροι της χώρας, που μας εχλεύαζαν ως απατεώνες, διότι οι αεροπορικες τους εταιρείες χάνουν διακόκια μύρια ευρά ημερησίως και πάνε για φαλημέντο. Και πού να πλησιάσουν στην Ελλάδα οι λήσταρχοι του ΔΝΤ! (Καλα… αυτοι δεν πτοούνται: θα μας ληστέψουν με τηλεδιάσκεψη!)

Βέβαια, η έκρηξη του «Παγετωνατουβουνονησιού» (όπως λέμε «Ποποκατέπετλ» – άντε πές το!) έχει και παρενέργειες:

  • Η Μπγιόρκ θα στραφει πλέον οριστικα προς τα γκόσπελ και τα μπλουζ, διότι …θ’ αλλάξει φυλη! Θα έρθει προς το πιό μπρονζέ-αραπέ!
  • Κινδυνεύει ο Πολσεμάννος να γίνει αγνώριστος! (Για τον ίδιο, ως άνω, λόγο.) Ή να τον κυνηγάνε Σουηδοι σκίνχεντζ, ως μέλος κατώτερης φυλης! (Θα μου πείτε… αυτοι δεν θ’ αρπάξουν στο …ψήσιμο; Δίκιο έχετε! Άρα, απορρίπτεται μετα βδελυγμίας το ανωτέρω ενδεχόμενον, ως αβάσιμον.)
  • Κινδυνεύει να μη γίνει ούτε η Ουροβύζιον της Νορβηγίας! (Ωσαύτως.)
  • Επομένως, κινδυνεύουν τα πρωϊνάδικα και τα μεσημεριανάδικα (Μελέτη, Τατιάνα, Λαμπίρη, και λοιπες) να βγουν στην ανεργία, διότι δεν θά ‘χουν θέμα ν’ ασχολούνται! (Εκτος κι αν ξεβρακωθουν λάϊβ οι …χόστεσιζ, και σηκωθει η …τηλεθέαση! 🙂 )

Τί να κάνουμε; αρχάρια είναι τα «παιδια του ’83» στα μαγικα. Αλλα θα μάθουν, πού θα πάνε!

Τρέμετε κουφάλες εχθροι της Ελλάδας! Εμεις πίνουμε μεν φραππέ αραχτοι, αλλα έχουμε κρυμμένες υπερδυνάμεις – όπως διαπιστώσατε!

Άσε που θ’ απομείνουμε και οι μοναδικοι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι της Αρείας Φυλης! (Αυτο, τώρα, πού το πας; Έ;!)

Υγ: Εμένα, που μου λείπουν καμια πενηντάρα χιλιάρικα ευρά, μήπως ευκολύνονται οι Έψιλοι, ή τα «παιδια του ’83» να με δώκουν ως χαρτζηλίκι; Χαρα στο πράμα! Τί είναι γι’ αυτα; Τσάκ! έτσι θα κάνουν, θα επικαλεστουν τους Ουράνιους Έψιλοι (τους ποιους; – ώχου, καημένε, παράτα με, που βαρυέσαι να διαβάσεις κανένα σοβαρο βιβλίο!), και θα μπει το ποσον αυτομάτως στον λογαριασμο μου!

Ας είναι και πεντακόκια χιλιάρικα, δεν με χαλάει! 🙂

Advertisements