γαπητες φίλες, αγαπητοι φίλοι… Εαν απορείτε γιατί «εξαφανίστηκα» τόσον καιρο κι αργω ν’ ανεβάσω νέες αναρτήσεις, ο λόγος είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα στην υγεία της συζύγου μου (μέση), που το είχε ως νέα σε ελαφρα μορφη, αλλα τώρα τελευταία υποτροπίασε άσχημα, με το να σηκώνει τα παιδια… που ήδη βάρυναν αρκετα. (Δεν είναι μικρο πράγμα κάθε μέρα να σηκώνει -για τάϊσμα, αλλαξιέρα, κτλ- δεκατρία-δεκατέσσερα κιλα πέντε φορες …επι δύο. Εδω τα ψιλοπαίζω ακόμη κι εγω μ’ αυτο το καθήκον.)
Έτσι, ιατρου απαγορεύσαντος αυστηρως τα σηκώματα, αναγκάζομαι εγω να παραμένω πολλες ώρες με τα μικρα, και να μου μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος.

Επίσης, έχουμε αρχίσει μία σταδιακη μετακόμιση αντικειμένων απο μία απο τις «παλαιες οικίες» που κληρονόμησα σε μία άλλη, που θ’ αποτελέσει το μελλοντικο μας σπίτι σε δύο με τρία χρόνια. Άρα, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου (που περισσεύει απ’ τα παιδια) έχω γίνει αχθοφόρος! …Και μάστορας γενικων καθηκόντων, να διορθώνω και να επισκευάζω διάφορα. (Που τ’ αφήσαν πίσω τους σε κατάσταση ημιδιάλυσης οι …κανονικοι μάστορες, που τους πλήρωσα κιόλας!)
Ελπίζω τα πράγματα να καλυτερεύσουν, στο κάτω-κάτω τίποτε δεν κρατάει αιώνια.

Να πούμε και για τα δικα μας…
Προετοιμάζω πάααααρα πολυ υλικο για τη σειρα «Φαέθων», ακόμη και ηχητικες συνθέσεις! Επίσης, έχω έτοιμες αρκετες συνέχειες του «Αθήναζε».

Τέλος, να σας ρωτήσω (κυρίως τον Αρίστο) εαν υποψιάζεστε το γιατί η πρώτη προβολη του νέου κατορθώματος του Χόλλυγουντ, της «Τιτανομαχίας», θα γίνει την Κυριακη του Πάσχα (4 του μήνα), και τί μηνύματα απάνω-κάτω θα περιέχει! (Δηλ. ποιος θα είναι ο καλος και ποιος ο κακος της υπόθεσης. Εγω λέω πως το όλο θέμα θα είναι κάτι σαν «οι κακόμοιροι οι Τιτάνες!».)
Κι όσο για την πρώτη ερώτηση, τα μαντάτα είναι πολυ άσχημα… Περιμένετε τη σχετικη συνέχεια του Φαέθονα, κάπου η 4η ή η 5η απο τώρα. (Αυτος ο Φαέθων όλο απο έκπληξη σε έκπληξη με πάει, όσο το ψάχνω το θέμα.)

Άντε, να σας το πω απέξω-απέξω:

  • Τί είχε προβλέψει ο μακαρίτης ο Κλάρκ για τον (πλανήτη) Δία μέσα στο 2010;
  • Και τί νομίζετε ότι προσπάθησαν να κάνουν οι Τιτάνες του Φαέθονα με τον Δία, …αλλα δεν τους βγήκε, και τελικα ανατινάχτηκε ο πλανήτης τους;

Το μόνο που διαφέρει στις δύο αυτες απόπειρες, είναι το …τσακμάκι! Ανάλογα με την τεχνολογία της κάθε εποχης…

Εαν, λέω εαν, οι «γνωστοι-άγνωστοι» που έχουν κάνει τον πλανητάκο μας σαν τα μούτρα τους, βρήκαν τα πατήματα των Φαεθωνιανων προγόνων τους και τ’ αντέγραψαν, την έχουμε άσχημα. Η Γη θα έχει την τύχη του Φαέθονα – και σύντομα. Εαν νομίζετε πως οι υποτιθέμενοι -κατα Μάγιας- σεισμοι, λιμοι, λοιμοι, καταποντισμοι του 2012 είναι τρομεροι, δεν έχετε μυριστει τίποτε ακόμη! Ούτε τον δεύτερο χρονικο κύκλο που… έεεε… καλα, κάντε πως δεν το είδατε αυτο, να έχετε ενδιαφέρον για τη σχετικη ανάρτηση! 🙂

Η ελπίδα μας είναι πως «αυτοι» δεν έχουν λύσει όλο το πρόβλημά τους – και τα μηνύματα που παίρνω, είναι πως βρίσκονται μακρούτσικα απο την οριστικη λύση, αν και συνεχίζουν να το παλεύουν. Καιρος να τους σταματήσουμε!

Η 4η Απριλίου, τώρα, είναι μία πρόκληση ειδικα προς εμας, τους Έλληνες (έστω και τυπικα) Ορθόδοξους. Είναι σα να μας λένε: «- Ετοιμαστείτε να σας πατήσουμε απο κάτω, τίποτα δεν τέλειωσε …τότε!…»

Αυτα για τώρα, σας ασπάζομαι και σας εύχομαι να περάσετε καλα τις μέρες αυτες. Θα τα ξαναπούμε όποτε μπορέσω.

Advertisements