έγεται πως οι ικανότητες του μυαλου μας, μεταξυ των οποίων η διαίσθηση, ακολουθουν την πορεία των ικανοτήτων του σώματος. Βρίσκονται σε μέγιστο βαθμο αμέσως μετα τη γέννηση, αλλα στο δρόμο γερνούν, κάμπτονται… Λογικο, λοιπον, μεγαλύτερη διαίσθηση περι τα τ’ εόντα τα τ’ όντα τα τ’ εσσόμενα να έχουν οι νέοι – και μάλιστα οι πιο «ανήσυχοι» απ’ αυτους.
Λογικο, λοιπον, το «υπόγειο ρεύμα» που σιγα-σιγα φουσκώνει, το υπόγειο πανάρχαιο ποτάμι της εθιμικης συμπεριφορας των Ελλήνων, να το πιάνουν πρώτες οι κεραίες των αναρχικων! Είδατε συμπεριφορες… ο ένας «υπογράφει» με το σαμπι (και σ’ αυτο το σημείο δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν γνωρίζει τη σημασία του, αντίθετα απ’ όσα έλεγα το καλοκαίρι), ο άλλος ονειρεύεται διαβίωση στην ύπαιθρο με …γίδα (και δεν ονειρεύεται -φερ’ ειπειν- αργομισθία στο Δημόσιο, ούτε θέση πορτιέρη σε νυχτερινο κέντρο), και ούτω καθ’ εξης.
Εμεις δε, οι (ας πούμε) «βολεμένοι», στριμωγμένοι πια απ’ την οικονομικη ανέχεια, επανανακαλύπτουμε παλιες μορφες συντροφιας και διασκέδασης! Σας λέω χαρακτηριστικα πως η σύζυγος κάλεσε ένα απόγευμα στο σπίτι τις φίλες της, και τους έκανε επίδειξη (και …επίψηση) αφεψημάτων, ανάλογα με τον χαρακτήρα της καθεμιας! Σε άλλες εποχες, θα πήγαιναν σε καφετέρια έξω – αλλα πόσο πιο κοντα έρχονται οι άνθρωποι στη σπιτικη ατμόσφαιρα!

Όσο πάει και πλημμυρίζει νερο το ποτάμι! Φουσκώνει, και θα παρασύρει όλα τα φράγματα και τα «σκουπίδια» του πλανήτη (μεγάλε «Αρχαίε»! προφητικε!) στο διάβα του!

Είναι, όμως, τα πράγματα τόσο εύκολα; θα κάνουμε επανάσταση επανασυνδεόμενοι με τις αρχαίες αξίες μας, κι αμέσως θα τους πάρουμε και τα σώβρακα (των «σκουπιδιων» του πλανήτη) ; Όχι… δυστυχως όχι. Τα «σκουπίδια» του πλανήτη αντιδρουν.

Εδω και καιρο, είμαι πεπεισμένος πως «αυτοι» (η ούλτρα απόκρυφη ηγεσία των «σκουπιδιων») γνωρίζουν παλαιόθεν πράγματα, τα οποία ακόμη εμεις δεν έχουμε κάν υποψιαστει. Σίγουρα τα ίδια πράγματα γνώριζε η πνευματικη ηγεσία των αρχαίων Ελλήνων, αλλα στο μεταξυ έπαψε να υπάρχει αυτη η ηγεσία, τουλάχιστον φανερα, οι δε σημασίες των πραγμάτων ξεχάστηκαν.
Άρα, τα «σκουπίδια» έχουν τρομερο προβάδισμα χρόνου στο να σχεδιάζουν κακά κατα της ανθρωπότητας, να βυσσοδομουν. Το ευτύχημα είναι πως, ακόμη δεν έχουν επιτύχει τον τελικο τους στόχο – άρα, έχουμε κάποιον χρόνο ν’ αντιδράσουμε.

Το έχω πει, το έχω ξαναπει, δεν θα βαρεθω ποτέ να το επαναλαμβάνω! Όσον αφορα τη σύνδεση με την υπόλοιπη κοινωνία, άρα την ικανότητα προσαρμογης, οι (εντος κι εκτος εισαγωγικων) άνθρωποι χωρίζονται σε τέσσερεις κατηγορίες. Για να γίνω κατανοητος, ας δώσω ένα παράδειγμα:
Έστω ότι έχουμε μέσα Ιουνίου, και το χρηματιστήριο καταρρέει. Έστω ότι την αρχη της κατρακύλας την προκάλεσε η εταιρεία «Μπαταξιονάλε», η οποία στο μεταξυ είχε περιζήτητες μετοχες. Πώς αντιδρουν τα άτομα των τεσσάρων κατηγοριων, που λέμε;

  • Οι χαμηλης νοημοσύνης και πέρα βρέχει, χάνουν τα χρήματά τους (επενδεδυμένα σε μετοχες-κωλόχαρτα), πανικοβάλλονται και θρηνουν. «- Και είχε τόσο σίγουρες αποδόσεις η μετοχη μας!… Αφου μας διαβεβαίωσε και ο σύμβουλος της τράπεζας!»
  • Οι (κουτο)πόνηροι, οι άνθρωποι των καταστάσεων, διασώζονται με οριακες απώλειες την τελευταία στιγμη. «- Εγω, να ‘ούμ’ πρόλαβα και ξεφορτώθηκα το πακέτο μια ώρα πριν το κλείσιμο, διότι είχα συνεννοηθει με άνθρωπα, να ‘ούμ’, διευθυντη τράπεζας φίλο μου, να ‘ούμ’, που τού ‘χα κάνει τόσες εξυπηρετήσεις, και τό ‘ζμπρωξε αυτος το πακέτο σε κάτι μεγάλα λαμόγια που θα το μοσχοπουλήσουν αργότερα, να ‘ούμ’. Στα λεφτα μου ήρθα, άντε να κέρδισα και κανα χιλιάρικο! Όχι, που θ’ άφηνα εγω τα λαμόγια να μου φάνε τα φράγκα!» (Για να μαθαίνετε: «άνθρωπας» -ή, σπανιώτερα «άνθρωπος»– στην αργκό των περι τα οικονομικα ασχολουμένων, δεν είναι …το ανθρώπινο όν, αλλα το λαμόγιο, ο άνθρωπος των καταστάσεων. Η έκφραση «είναι άνθρωπας» σημαίνει ότι ο λεγάμενος έχει πονηρες διασυνδέσεις.)
  • Οι πράγματι έξυπνοι, διαβλέπουν τα πράγματα απο πολυ πριν, και ξεφορτώνονται τις μετοχες …της «Μπαταξιονάλε» απ’ τον …Μάϊο! «- Διάβασα στις εφημερίδες ότι η αντιπολίτευση στο Πορδισταν πίεζε για εκλογες, αλλοιως θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους! Πηγαίναμε για πραξικόπημα και ταραχες, δηλαδη… Πράγμα που σημαίνει ότι τα ορυχεία χαλκου του Πορδισταν τα ορέχτηκαν οι αμερικάνοι, και ήταν θέμα χρόνου να διώξουν τη Μπαταξιονάλε, που ήταν ο κύριος μέτοχος των ορυχείων!»
  • Κι αυτοι που δεν ανησυχουν καθόλου, είναι …οι διευθύνοντες σύμβουλοι της αντίπαλης εταιρείας της «Μπαταξιονάλε»! Αυτοι που σχεδιάζουν τις εξελίξεις, δηλαδη…

Λοιπον, ο γράφων έχει ήδη δηλώσει -και η δήλωση ισχύει ες αει– ότι είναι άτομο της τρίτης κατηγορίας. Δεν είμαι μέλος τίποτε μυστικων οργανώσεων (ή -ακόμη χειρότερα- «υπερεσιώνε»), που κατέχουν γνώσεις «εξ αποκαλύψεως». Οπότε, αν απορείτε πώς καταλαβαίνω κάποια πράγματα, θα σας ρωτήσω γιατί δεν χρησιμοποιείτε το μυαλο που έχετε!

Ωστόσο, αν και το κάρμα μου σ’ αυτη τη ζωη απαγορεύει τη χρήση όπλων, τυγχάνω αυτόκλητος και αυτοστρατευμένος στον πόλεμο της πληροφορίας προς χάρη της χώρας μου/μας! Ειλικρινα, δεν γνωρίζω πώς αξιοποιούνται τα όποια δικα μου πορίσματα, αλλα πιστεύω πως πάνε σε καλο σκοπο και σε καλα χέρια.

«Αυτοι», λοιπον, έχουν καταλάβει εδω και καιρο ότι το ποτάμι των Ελλήνων φουσκώνει και θα τους παρασύρει. Πώς αντέδρασαν και πώς αντιδρουν; Σε πολλα επίπεδα, και με τις τέχνες που ξέρουν καλα!

  • Σε επίπεδο «δρόμου», με την τεχνικη του καπελλώματος!

Εκει που πάνε να φανουν τίποτε ομάδες νέων με πολιτικο λόγο του 21ου αιώνα, τσούπ! πετάγονται διάφορες οργανώσεις τύπου «Αντίφα», «Τέρμιναλ 119», και τα ρέστα. Εντελως ασαφης (διάβαζε: επίτηδες θολη, γκρίζα, προπαγανδιστικη, των «υπερεσιώνε») ιδεολογία (ορίστε; είναι οι αμερικάνοι και οι οξαποδω …θύματα και χρειάζονται υπεράσπιση απο καλοθρεμμένα εγχώρια μοσχαράκια; ), εντελως ασαφεις και θολοι πολιτικοι (ορίστε; ) στόχοι (ορίστε; ), εκτος απο έναν: ξύλο στους πάντες! Όσους δεν είναι «δικοι τους», δηλαδη. Και η δικαιολογία (ορίστε; ) του ξύλου; Έλα μωρε, τα «παιδια» είναι …προοδευτικα!!!

…Πώς το είπε εκείνος ο συλληφθεις «αντιεξουσιαστης»; Ότι αυτες οι ομάδες παίρνουν εντολες (και παραδάκι) απο εβραίους και μασώνους; Τί να σας πω!

Ως φαίνεται, οι τρεις τελίτσες στα γκράφφιτι είναι ωραίο …διακοσμητικο! Ποια μασωνία;

Μένω …κατάπληκτ:.! 🙂 🙂 🙂

Αυτος ο τελευταίος είναι ο ωραιότερος όλων! Κατευθυνόμενος …μηδενισμος! Μπράβο παιδι μου! Κατά της εξουσίας, αλλ’ αφου πρώτα συμβουλευτεις …την εξουσία! Φτού σου, να μη σε βασκάνουμε, και χάσ’ η Βενετιά βελόνι!

  • Σε επίπεδο βοθροΜΜΕ, με κατακλυσμο …σκατων! (Τί περιμένατε, δηλαδη; )

Ειλικρινα, όμως, έχω μία απορία: ποιος περιμένει να σχηματίσει πολιτικη άποψη, ακούγοντας τον σαχλοκερκυραίο Πρητέντερ και διαβάζοντας τους άνοες «Ιους»; Υπάρχουν τέτοιοι δυστυχεις συνάνθρωποί μας;

  • Σε επίπεδο κινηματογράφου,… ά, εδω οι «άνθρωποι» δίνουν ρέστα! Βλέπετε, δικο τους είναι το Χόλλυγουντ, δεν είναι δικο μου…

Έβγαλαν την (όντως ωραία) ταινία «V for vendetta» απο το …2006 (είπαμε… γνωρίζουν και προβλέπουν και προενεργουν!), αλλα τα υπόλοιπα είναι για τη χωματερη. Μπέρδεμα (σκόπιμο) του Πάνα με τον Εωσφόρο («επιτυχημένο βιολογικο πείραμα» χαρακτηρίζει τον Πάνα ο Μπαλάνος, χρόνια πριν, κάνοντας, βέβαια, χοντρο λάθος – «επιτυχημένο βιολογικο πείραμα» είναι και ο πρωταγωνιστης του «V», απο «λάθος» του σεναριογράφου …εξεπίτηδες!), και διάχυση της εντύπωσης ότι ο …σωτήρας της ανθρωπότητας απο την παγκόσμια δικτατορία θα είναι …άγγλος και μόνος του!!!

Ουδεν σχόλιον!

Επίσης, τώρα τελευταία παίζει και η ταινία «Avatar», του (πολυ φίλου των τεκτόνων, ως λέγεται) σκηνοθέτη Κάμερον. Κάπου πάει το μυαλο μου, αν και δεν την είδα ακόμη. Μια «φυλη», λέει… (Απ’ τον Φαέθονα; 🙂 ) Αν είναι, όντως, σχετικη μ’ όσα λέμε εδω, φυσικα και θά ‘χετε νεώτερα.

  • Σ’ επίπεδο συμβολισμου και μεταφυσικο, πρόλαβαν …απο το 1915!

(Αλήθεια, τί έκανε το 1915 ο Αϊνστάϊν, όταν όλη η Ευρώπη αλληλομακελευόταν; Το έπαιζε Ελβετος πολίτης, άρα υπεράνω χαρακωμάτων!
Και γιατί τα φιλαράκια του βάλθηκαν να μας πείσουν -στις γλείφτικες «βιογραφίες» του- ότι τον …κυνηγούσαν οι Γερμανοι αργότερα, λόγωι αντισημιτισμου; Γίνεται, Γερμανος εσυ, να κυνηγας πολίτη της …Ελβετίας; )

Πετάει την παπαρο-Γενικη Θεωρία της Σχετικότητος ο δικος τους, και, πριν αλέκτωρ λαλήσει, η παπαρο-θεωρία «αποδεικνύει» πως …δεν υπάρχει πλανήτης «Ήφαιστος»! (Τ’ αποτελέσματα της συγκεκριμένης παρατήρησης, βέβαια, καθόλου δεν δικαιολογουν «καθαρη» επιβεβαίωση της ΓΘΣ, αλλα η επιστημονικη ηθικη είναι τελείως άλλη ιστορία… Σχεδον δεν υπάρχει. Ενω η επιστημονικη λαμογιωσύνη ζει και βασιλεύει.)
Κι επειδη σήμερα όλοι ψάχνουν για πλανήτη πέραν του Πλούτωνα, κι αυτη η τάση δεν είναι δυνατον να καταπνιγει (δεν πρόλαβαν!), …υποβιβάζεται ο Πλούτων σε πλανήτη-νάνο!!!

Ο δε φαιδρος Σίτσιν (δικος τους κι αυτος) προβλέπει …κατοικημένο πλανήτη με επίπεδο περιστροφης (γύρω απ’ τον Ήλιο μας!) κάθετο στο επίπεδο των υπολοίπων, που πλησιάζει τη Γη μας κάθε 3,600 χρόνια! (Καλα, ‘ντάξ’! Ό,τι πεις! 🙂 )

Γιατί έχει τόση σημασία η ύπαρξη του Ηφαίστου και του Πάνα;

Τά ‘παμε: επειδη (με τους δύο αυτους πλανήτες) «κλείνουν» τα συμβολικα φίδια του κηρυκείου του Ερμη! και τότε η ανθρωπότητα θα πετάξει προς νέους ορίζοντες! Έ, λοιπον, «αυτοι» μας θέλουν ες αει σκλάβους κι …άπτερους!… Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ξεστρατίζουν οι «επιστημονικες» (τρομάρα τους) έρευνες;

  • Τέλος, σ’ επίπεδο «συμβολικης μαγείας» έχουμε τις απόπειρες εμπρησμων! Όχι μόνο των ελληνικων δασων (οι οποίες δεν έμειναν …απόπειρες), ειδικα της Αρκαδίας, αλλα και των εκκλησιων της Θεσσαλονίκης.

Εαν στο σημείο αυτο ρωτήσετε για τον εμπρησμο της «Έτς Χαγίμ» (…ιέτς και χειρότερα! 🙂 ), σας απαντω πως δεν έχει σχέση με το σχήμα που εξετάζουμε. Ήταν καθαρη προβοκάτσια.

(Μόνο συμπτωματικα: λέγεται πως ήταν παλιος βενετσιάνικος ναος -ερειπωμένος- της Αγίας Αικατερίνης… τον οποίο οι Βενετοι πούλησαν -ουσιαστικα ως οικόπεδο- στους εβραίους των Χανίων. Θυμηθείτε αυτο το όνομα, «Αγία Αικατερίνη» – ίσως χρειαστει να επανέλθουμε σε άλλη φάση, αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμη.
Όσο για την κατεύθυνση του άξονα του κτιρίου, τό ‘ψαξα: δεν είναι 123-συν-κάτι μοίρες απο βορρα.

Μ’ όσα κρύβει το όνομα «Αικατερίνη» -καθαρότητα, και δη φυλετικη- θ’ ασχοληθούμε άλλη φορα, στο κάπως μακρυνο μέλλον. Εκτος αν στο μεταξυ ανακαλύψω τίποτε σχετικο μ’ όσα λέμε εδω.)

Και το τελευταίο και κορυφαίο, για να κλείσουμε:

  • Για ποιον άλλο λόγο δεν …πρέπει να υπάρξει πλανήτης Πάν – τουλάχιστον τώρα, σύντομα;

Επειδη ο Πάν είναι ο κυρίαρχος του Ταύρου, και ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Ελλάδας! Κι επειδη, όταν επαν-ανακαλυφθει ο Πάν, όλοι οι Ταύροι θ’ αποκτήσουν μία δύναμη άνευ προηγουμένου!

(Μία αντίρρηση προς τους φίλους «Αστροσυμμορίτες»: Τα ζώδια των παλαιων πολιτισμων δεν ορίζονται απο συνθήκες κ’ υπογραφες. Συνεπως, η Ελλάδα ΔΕΝ είναι Υδροχόος.
Με την ίδια λογικη, το Οξαποδουήλ είναι Ταύρος -15/05/1948-, αλλα δέεεενννν… Σύμφωνοι, εμφανίζει γνωρίσματα Ταύρου -πείσμα, κηπουρικη σε άγονα εδάφη, κτλ-, αλλα ο συλλογικος χαρακτήρας του συγκεκριμένου λαου δεν είναι ταυρικος. Με τίποτε.)

Καταλαβαίνετε γιατί σπεύδουν να …χρεωκοπήσουν τη χώρα μας και να μας πλημμυρίσουν μ’ εγκληματικες συμμορίες λαθρομεταναστων; επειδη φοβούνται, πανικοβάλλονται με τη λίαν επικείμενη επαν-ανακάλυψη του Πάνα!!! Σου λέει, άμα προλάβουμε (να καταστρέψουμε την Ελλάδα δια παντος), προλάβαμε!

Θυμάμαι την τελευταία σκηνη απ’ το «ΑλλονζΑνφάν», όπου οι Σικελοι χωρικοι προελαύνουν με τις τσάπες ανα χείρας και με πυρρίχιο! Όποτε τη βλέπω, ανατριχιάζω! Μένω άφωνος!…

Έλληνες καθαροι οι Σικελοι, Έλληνες καθαροι κι εμεις! Δεν χρειάζεται εγω να προσθέσω τίποτ’ άλλο!

Αυτα, αγαπητοι κι αγαπητες!

Advertisements