νάρτηση χωρις ιδιαίτερη σημασία, απλως για να δείξω ότι υπάρχω και εργάζομαι παρασκηνιακα για τις επόμενες …σημαντικες αναρτήσεις!

Διάβασα το πρόσφατο τεύχος του Hellenic Nexus, και διαπίστωσα (όχι πως δεν τό ‘ξερα, δηλαδη…) ότι τα περιοδικα «έρευνας» έρχονται πολυ πίσω και καθυστερημένα. Κι εκτος αυτου, θα κάνω και αναίσχυντη αυτοδιαφήμιση (όπως λένε οι φοβερες Άκαρδες Σκύλες!).
Φαίνεται πως μερικοι διαβάζουν το παρον ιστολόγιο, δεν εξηγείται αλλοιως. Διότι, τρία (όχι ένα, όχι δύο…) απο τα θέματα του HN τα έχει ήδη καλύψει το ημέτερο μπλόγκι, και αρκετα πιο εκτεταμένα:

  • Για την εθνικη Οικονομία και τις συνέπειες των χρεων, μιλήσαμε στο «Φέσια χάϊ-τέκ». Και αναρωτηθήκαμε (αλλα δεν μας απάντησε κανένας) εαν η Ελλάδα χρωστάει με βάση πραγματικα στοιχεία χρέους, και όχι με βάση το ποσό που κατέβασε -μ’ έμπνευση της στιγμης- η κούτρα κάποιου απατεώνα σε κάποιο πληκτρολόγιο.
  • Στο ίδιο άρθρο είχαμε αναρωτηθει αν ο ορυκτος πλούτος της χώρας είναι υποθηκευμένος σε ξένους, για πόσα χρόνια – και κυρίως με ποια αιτιολογία. Πάλι δεν πήραμε απάντηση.
  • Τέλος, για τον ψευτόπαπα πράκτορα Μπάλφουρ επίσης είχαμε γράψει προ πολλου.

Ειδικα για το τελευταίο θέμα, έχω ακόμη μία απορία μεγάλη και μία μικρη:

  • Η μεγάλη απορία: Τί χρειάζεται η ορθόδοξη ελληνικη εκκλησία στο Cambridge; Έχουμε τόσους πολλους δικους μας θρήσκους φοιτητες εκει πέρα, ή έπιασε τους Άγγλους ο πόνος για την Ορθοδοξία;
  • Η μικρη απορία: Ποιος πληρώνει τα έξοδα της εκκλησίας; τον μισθο του ιερέα; αυτος ο τελευταίος είναι ενισχυμένος με «εκτος έδρας»;

Διότι πολυ φοβάμαι ότι τις πνευματικες ανησυχίες των Άγγλων πρακτόρων πάλι τις πληρώνει ο ημέτερος μ.λάκας φορολογούμενος. Δηλαδη εγω…

Εντάξει, τα άρθρα δεν είναι αντιγραφη (η ειλικρινέστερη μορφη κολακείας), αλλα κολακεύομαι που προηγούμαι! Στο μεταξυ -όπως σας είπα- εργάζομαι για τις επόμενες σημαντικες αναρτήσεις. Μην ανησυχείτε, δεν (σας) ξεχνω! Εχει αρκετο πράμα…

Με την ευκαιρία: γνωρίζει κανεις πώς μεταφέρουμε στον υπολογιστη μας εικόνα (σαν screen capture) απο συσκευη gps; Έχω ένα μοντέλο Mio, σε συσκευη με Windows mobile, αλλα δεν βρήκα άκρη! Μάλλον θα πάρω μια αδέξια φωτογραφία της οθόνης με το κινητο.

Advertisements