(συγγενικο άρθρο)

βλεπα το Σάββατο 17/10/2009 το απόγευμα ειδήσεις απ’ το Άλτερ… (Συμπτωματικα – μη νομίσετε πως έχω κολλήματα με την τιβή! Έκανα ζάππινγκ να περάσ’ η ώρα, εποπτεύοντας ταυτόχρονα -με την άκρη του ματιου- τα μωρα, μη πέσουν με το κεφάλι απάνω σε κανένα σοβατεπι.)

…Μέχρι που έδειξαν ένα γράφημα με το εξης εκπληκτικο (που μάλλον αναφερόταν μέσα στο 2009 και μόνον) :

  • Μακεδονία, 6 (έξι) ανεμοστρόβιλοι.
  • Θεσσαλία, 13 (δεκατρεις) ανεμοστρόβιλοι.
  • Κρήτη, 23 (εικοσιτρεις) ανεμοστρόβιλοι.

Έμεινα άναυδος!

Άνοιξα, λοιπον, τη φωνη, και άκουσα έναν συμπαθητικο κύριο (Μετεωρολόγο), να εξηγει ότι το φαινόμενο αρχίζει να εμφανίζεται συχνα στον ελλαδικο χώρο. Πάντως, όση ώρα περίμενα, δεν μας είπε την αιτία – η οποία δεν είναι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ φυσικη.
(Και προφανως δεν την είπε, είτε επειδη δεν την ήξερε, είτε επειδη δεν λέγονται τέτοια πράγματα φόρα-παρτίδα απο σοβαρο άνθρωπο, κι απο «σοβαρο» κι «έγκυρο» κανάλι.)

Η αιτία είναι το HAARP και μόνον.

Κι ο στόχος είναι καθαρα, καθαρώτατα, οι καλλιέργειες της χώρας. Να, πάλι χθες, έβλεπα τους μηλοπαραγωγους της Αγιάς να θρηνουν για το χαλάζι, που τους διέλυσε τ’ ακόμη αμάζευτα μήλα. (Αν νομίζετε πως το χαλάζι μέσα στον Οκτώβριο είναι φυσιολογικο, μάλλον σφάλλετε.)

Επειδη εμεις τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για να σταματήσει αυτο το βρώμικο πράγμα (το HAARP), ένα θα πω:

Όταν θά ‘ρθει η Θεία Δίκη, δεν θα καταδικαστουν μόνο εις θάνατον οι υπεύθυνοι (και οι απόγονοί τους). Θα καταδικαστουν σε βαρύτατες αποζημιώσεις και βαρύτατα καταναγκαστικα έργα και οι επιζώντες. Αυτοι ακριβως που κάθε τέσσερα χρόνια κουνιένται σαν πιθήκια, και κρατάνε κοκκινομπλέ μπαλόνια και κονκάρδες που γράφουν απάνω «βόουτ φορ πρέζιντεντ».

(Προσθήκη 2009-10-20: Κι έλεγα τί ξέχασα… τί ξέχασα… Όλ’ αυτα θα τα πάθουν μαζι με τους Γερμανους! Διότι, όταν η Ιστορία γράφει, δεν ξεγράφει! Άσχετο τί συμφωνίες έκαναν κάτω απ’ το τραπέζι με τη Γερμανία κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοι τη δεκαετία του 1950.

Ά, κι επίσης: Όταν θα στηθουν οι κρεμάλες, το δίλημμα θα είναι αν θα κρεμαστουν πρώτα οι εχθροι, ή πρώτα οι προδότες. Δηλαδη, αν προηγείται η δουλεια, ή η διασκέδαση.)

Κι ακόμη (καλα… για ένα πήγαινα, δύο βγήκαν, αλλ’ αξίζει) :

Όταν παλιότερα έγραφα κρυπτικα στα φόρα ότι ο μέγιστος εχθρος της Ελλάδας δεν είναι …αυτοι οι δύο που νομίζετε (ηπαπάρα-οξαποδωήλ), αλλα ο «Τζών Καθήκης», δηλαδη οι ελληνικης καταγωγης (πολυ) μορφωμένοι ΞΕΝΟΙ (και όχι «ελληνοαμερικανοι», «ελληνοαυστραλοι», κτλ), δηλαδη οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ στο σώμα του Ελληνισμου, είχα απόλυτο δίκιο.
(Κι αν κάποιος τυγχάνει τέτοιος και διαβάζει τα κείμενά μου και του ξυνίζουνε, να μην του πω πού είναι γραμμένος. Όποιος δεν μεγάλωσε στην Ελλάδα, δεν έκανε θητεία στα σύνορα, δεν αφήνει τον ιδρώτα του εδω, και δεν συμπάσχει με τους υπόλοιπους Έλληνες, το σκασμο. Το παρον μπλόγκι δεν δέχεται συζήτηση επ’ αυτου.
Οι Έλληνες δεν είμαστε όλοι γκαρσόνια και μέλη συγκροτημάτων παραδοσιακων χορων, να κάνουμε τους κλόουν στον καθένα που θά ‘ρθει εδω στα γεράματα, για να γλεντήσει τη σύνταξή του – και να μας πει πως κι αυτος «ντε μιλάει καλος Ελλήνικος», αλλα είναι «ντικός μας».)

Ξυνίζω τα μούτρα μερικων, αλλα -σαν την Κασσάνδρα- δυστυχως δικαιώνομαι απόλυτα

Υγ: (Προσθήκη 2009-10-20) Αμαν αυτη η βιασύνη μου…
Την είδηση τη μετέδωσε ο συγκεκριμένος τηλεοπτικος σταθμος ακριβως στις 19:19′, σύμφωνα με την ένδειξη ώρας που παρουσίαζε κάτω αριστερα στην εικόνα.
Σημαίνει κάτι αυτο; Είναι μήνυμα απο κάποιους για κάποιους; Έχετε προσέξει εσεις άλλες «σημαδιακες ειδήσεις» να μεταδίδονται σε «σημαδιακες» ώρες; (Πχ 10:10′, 19:47′, 19:28′.)

Μέγα θέμα, και ίσως ασχοληθω κάποτε. Προς το παρον δεν έχω αρκετα στοιχεία.

Υγ 2: Αν δεν πιστεύετε στη Θεία Δίκη, θα τα πούμε στις 7 Δεκέμβρη! (Με άρθρο! Τί νομίσατε; θα πάω να σπάσω κανα μαγαζι στη Σταδίου μαζι με τους «επαναστάτες», να κάνω πλιάτσικο γυαλια Ρέημπαν; 🙂 )

Υγ 3: Άσχετο, αλλα μ’ ενδιαφέρει. Διαβάσατε την ελληνικη μετάφραση του νέου βιβλίου του Νταν Μπράουν «Το χαμένο σύμβολο»; Λέει τίποτε;
(Καλα… Μετάφραση μέσα σε είκοσι μέρες απ’ την κυκλοφορία του πρωτότυπου! Στο ποδάρι εντελως!)

Advertisements