υμάστε την αρχαιοελληνικη παροιμία «Ώδινεν όρος και έτεκεν μύν!»; (Νεοελληνιστι και σαιξπηρικώς πως: «Πολυ κακο για το τίποτε!») Έ, λοιπον, όχι μύν δεν έτεκεν το όρος, αλλα μυόχοδον, που λέει κι ο Αριστοφάνης! Ήτοι -απο το «μυς» και «χέζω»-, το σκατο του ποντικου!

Τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμο τον κερδίζει επαξίως η εκπομπη του κυρ-Κώστα, μετα απο δύο απανωτα κρούσματα τα τελευταία δύο σαββατόβραδα! Και ναι μεν, ξέραμε πως έχει μία κάποια ελαφράδα, αλλα το να μου μαζεύει (13-06-2009) πεντέξη νοματαίους, μόνο και μόνο για να πουν πως «…Είδαμε ένα φως να κινείται ταχύτατα επάνω απο την Κέρκυρα, με κατεύθυνση απο νοτιοανατολικα προς βορειοδυτικα…», έ, προβλέπω ότι σύντομα θα του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι τ’ αφεντικα του διαύλου! Σκέτη σπατάλη (του πανάκριβου) τηλεοπτικου χρόνου!!!
Είναι κρίμα για τον Γιαννάκο και την Ολγίτσα, όχι τίποτ’ άλλο! Ο κυρ-Κώστας τα θέλει και θα τα πάθει, αλλα το επιτελείο του δεν φταίει σε τίποτε.

(Μπερδεγουέη: Το σκέτο «πετούσε πάνω απ’ την Κέρκυρα» θα ήταν είδηση νωρις τη δεκαετία του 1950 – αλλα σήμερα γιόκ. Είδηση θα ήταν, αν το φως επάνω απ’ την Κέρκυρα ήταν εξακριβωμένα ούφο κι έριχνε και σκατα απ’ τα παράθυρα! LOL!!! 🙂 )

Το προηγούμενο Σάββατο (06-06-2009), ο κυρ-Κώστας υπέπεσε (και) στο έτερο συστηματικο σφάλμα που τον διακρίνει: Την αμάσητη παρουσίαση τηλεοπτικων απατεώνικων βίδεοζ, παρμένων απο ξένους τηλεοπτικους σταθμους, μονάχα για να γεμίσει τον χρόνο. Τί είχε συμβει, ώ ‘γαθοι;
Είχε συμβει ότι παρουσίασε ένα φιλμ μ’ έναν τάχαμου «χάκερ», ο οποίος λέει -άκουσον, άκουσον!- χάκεψε στρατιωτικα σάϊτζ των ενόπλων δυνάμεων των ηπαπάρα, αλλα τον πιάσανε, λέει, και αντιμετωπίζει πιθανη έκδοση στις ηπαπάρα και ποινη εβδομήκοντα χρονάκια στη στενη. Αλλα το παιδι είναι αυτιστικο, λέει, και του συμπαραστέκεται και η μαμα του, η οποία λέει ότι το πρόγραμμα με το οποίο το παιδι, λέει, χάκεψε τα σάϊτζ και τα ρέστα, το βρήκε, λέει, στο εμπόριο, και άρα φταίνε οι κακοι αμερικάνοι που δεν προσέχουν το (ψηφιακο) σπίτι τους, λέει (η μαμα). Και όχι το παιδι, που έκανε χακιες να περνάει η ώρα του.

Δε γ.μιόμαστε, λέω ‘γω!

Κατ’ αρχην, κυρ-Κώστα, ο πραγματικος χάκερ ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ δεν μπαίνει σε σάϊτζ απ’ το σπίτι του! Πάντοτε (ΠΑΝΤΟΤΕ, λέμε) συνδέεται μέσω τρίτων… και τετάρτων… και πέμπτων… Μ’ άλλα λόγια, ποτέ του δεν δίνει το «δακτυλικο αποτύπωμα» του υπολογιστη του φόρα-παρτίδα. (Ένθα «δακτυλικο αποτύπωμα» ίσον το άϊ πί του υπολογιστη, αν έχεις ακουστα κυρ-Κώστα. Κι αφου δεν έχεις ακουστα, γιατί δε ρωτας;…) Πάντοτε χρησιμοποιει ως προκάλυψη άλλους, κυρίως πανεπιστήμια και δημόσιους οργανισμους. Και στο τέλος, όταν αποσυνδέεται, πάντα σκεπάζει τα σκατα του σαν τη γάτα (με το συμπάθειο).
Διότι, κυρ-Κώστα, οι υπολογιστες που παίζουν τον ρόλο του σέρβερ, έχουν την κακη συνήθεια να κρατάνε αρχεία καταγραφης… ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, πότε, πόσο έκατσε… τέτοιες κουτσομπόλες είναι οι υπολογιστες, κυρ-Κώστα! Οπότε, ο καλος ο χάκερ φεύγοντας αλλάζει ελαφρως τα συγκεκριμένα αρχεία, ώστε να μην φαίνονται τα δικα του πάρε-δώσε.

Κατάλαβες κυρ-Κώστα; Ή τζάμπα το μάθημα;

Λοιπον, ο συγκεκριμένος μαλακάκος που μας παρουσίασες, όχι μόνο δεν είναι χάκερ, αλλα έλεγε και κατάφωρα ψέμματα. (Προφανως δασκαλεμένος – αν και δεν μ’ ενδιαφέρει απο ποιον, ούτε ψάχνω.) Γιατί το λέω αυτο; Διότι, κυρ-Κώστα, οι αρχαίοι ημων λέγανε: «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή!» Κοινως, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα. Και ο συγκεκριμένος τύπος φώναζε απο μακρια ότι είναι λαμόγιο. Μόνο εσυ δεν το κατάλαβες αυτο, κυρ-Κώστα.

Και το αποκορύφωμα: Τί ανακάλυψε ο «χάκερ» στα σάϊτζ που ανακάτεψε; Κρατηθείτε! Πολλες ένορκες καταθέσεις μαρτύρων, λέει, που ορκίζονται ότι είδαν ούφοζ, λέει.

Μωρ’ τί μας λες!!! Μωρ’ άει στο διάταν’ απ’ εκει!!!

Αυτα, κυρ-Κώστα, έχουν κυκλοφορήσει φόρα-παρτίδα εδω κι εξήντα χρόνια! Κι όχι μόνο στο εμπόριο! Μέχρι και οι «υπερεσίες» των ηπαπάρα τα παραδέχτηκαν επίσημα αυτα, κυρ-Κώστα, με κάτι λαμογιο-επιτροπες και λαμογιο-βιβλία, κάτι «Πρότζεκτ Μπλού Μπούκ» και τα ρέστα, αν έχεις ακουστα κυρ-Κώστα. (Που δεν έχεις – αλλα το θράσος να κάνεις εκπομπες με τέτοια θεματολογία και να τα κονομας, το έχεις και με το παραπάνω.)

Δεν ξέρω τί εξυπηρετουν τέτοια απατεώνικα «ρεπορταζ» (την πάχυνση του πορτοφολιου του κυρ-Κώστα, ίσως), κι ούτε με νοιάζει. Αλλα, βραδερφε, είχα μια εκτίμηση στη συγκεκριμένη εκπομπη ότι υποκαθιστα επιτυχως τα υπνωτικα χάπια. Τώρα, όμως, πάει, την έχασα κι αυτη! (Την εκτίμηση.)

Αν είναι να βλέπω μαλακίες και -αντι να με πιάνει υπνηλία- να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, καλύτερα να κάνω σέχ με τη σύζυγο! (Που λέει ο λόγος.)

Υπόσχεση: Κυρ-Κώστα θα ξαναδω μόνο αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, ώστε να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα για πλάκα. (Και όχι λάϊβ, αλλ’ απο εγγραφη σε ντιβιντι. Σιγα μην ξενυχτήσω, έστω και για μιση ώρα!) Ή, μόνο αν η Ολγίτσα βγάλει όλα της τα ρούχα on-camera! 🙂

Advertisements