πο το καλο μπλογκ «Τα χάλια» (της Θεσσαλονίκης, και γενικως – όμως αυτη η απόδοση με λατινικους χαρακτήρες, ρε παιδια, «taxalia», το κάνει κάπως σαν επαρχία του Πέρση στρατηγου Ταξίλη!) βρήκα ένα βιντεάκι (έχει κι άλλα παρόμοια) με μια ενδιαφέρουσα πρόταση:

Δεν μας δίνετε, Άγγλοι, τα μάρμαρα του Παρθενώνα; Έ, δεν σας δίνουμε ούτ’ εμεις την ολυμπιακη φλόγα!

(Φυσικα, ο «βαρβαριστί» τίτλος του ποστακίου είναι έμμεση ειρωνεία για το πολιτιστικο επίπεδο των νυν κατεχόντων «τα μάρμαρα». Μη γίνουμε και χοντράνθρωποι, όπως ο Σενέκας, και τους την πούμε ότι -λόγω βλακείας- δεν κάνουν ούτε για δούλοι! Είναι αγένεια και προσβολη, ρε παιδι μου, όπως και να το κάνουμε! 🙂 )

Το παρον μπλόγκι υιοθετει την πρόταση… αν και προβλέπει πως «τα μάρμαρα» θα επιστρέψουν γύρω στο 2030. Το γιατι όλων αυτων, μην το ρωτάτε. Μεσολαβουν, ίσως απο συμπαντικη νομοτέλεια πρέπει να μεσολαβήσουν, κάποιοι περίεργοι «χρονικοι κύκλοι»… πράγμα που μισολέω σε μια -υπο συγγραφη- νουβέλλα μου. (Αν έχουμε εγω χρόνο κι εσεις υπομονη…)

…Αλλα, πάντως, τωι καιρωι εκείνωι οι Άγγλοι θα υποχρεωθουν (θέλοντες και μη) να παραδώσουν «τα μάρμαρα», μεταξυ των οποίων και την έκτη Καρυάτιδα! (Ο συμβολισμος της έκτης Καρυάτιδας θ’ αναλυθει σε μελλοντικο αρθράκι μου – καλως εχόντων των πραγμάτων.)

Στο μεταξυ, κατα την αφη της ολυμπιακης φλόγας (πιστεύω περίπου τον Μάρτιο του 2012), προβλέπω να συμβουν σημεία και τέρατα. (‘Ντάξ’ ρε, μη με δουλεύετε! Όχι σαν αυτα που δεν συνέβησαν την Πρωτομαγια στο Μεξικο! Κανονικα σημεία και τέρατα, με πιστοποιητικο ISO!!! 🙂 )
Θυμηθείτε ότι κατα την αφη του 1996 (Ατλάντα αντι Αθήνας – καρασυμβολικο!!!) εμφανίστηκε ξαφνικα συννεφια, και η φλόγα ΔΕΝ άναψε στην πρόβα τζενεράλε! (Οι διοργανωτες ανησύχησαν τα μάλα, αλλα τέλος καλο, όλα καλα. Κατα την κανονικη τελετη, η φλόγα άναψε.) Αυτο ήταν σαφως μια προειδοποίηση απο τους ουρανους, και θυμηθείτε επίσης ότι στην Ατλάντα είχαμε και βομβιστικη επίθεση με θύματα! (Κατα τα άλλα, οι ηπαπάρα κατατάσσουν τα υπόλοιπα κράτη σε λίστες επικινδυνότητας, και πουλάνε τεχνογνωσία… προστασίας! Βρε, ούστ, γκάνγκστερζ!)

Ά, και κάτι τελευταίο… Δεν είναι δικο μου αυτο, το έχω πρωτοδει γραμμένο αλλου – αν και το ψαχτήρι του site δεν λειτουργει σωστα, και δεν μου επιτρέπει να βρω ακριβως το σχετικο άρθρο. Πάντως…

…Το λογότυπο των Λάντον Ολύμπικζ (δηλ. ο αριθμος 2012) είναι κάτι σαν γραφιστικο παιχνίδι με τη λέξη Sion!…

Έ, ύστερα κι απ’ αυτο το τελευταίο (άμα συνδυάσεις σιωνιστες, 2012, τέλος του κόσμου κατα Μάγιας), γίνεσαι συνομωσιολόγος κύριε πρόεδρε, ή δε γίνεσαι; 🙂

Advertisements