έα «προσεχως»: (Να τα καταγράψουμε, να μην τα ξεχάσουμε βραδερφε! Είπαμε… παραμονεύει και το Έμμενταλ!!! 🙂 )

  • Μηλόπιττα! (Όχι, δεν το γυρίσαμε σε γυναικείο περιοδικο!)
  • Για τον Παρθενώνα και τους Παρθενώνες αντίγραφα… και ο,τιδήποτε σαν Παρθενώνα.
  • Για τον (πλανήτη) Φαέθονα (ή Εωσφόρο – τον πραγματικο, όχι το άλλο όνομα του πλανήτη «Αφροδίτη»!).
  • (προσθήκη 2009-04-04) Τέσσερεις ίπποι… κι άλλοι τέσσερεις! (Όχι της Αποκάλυψης ή του άρματος του Απόλλωνα, πάντως εξ ίσου …ενδιαφέροντες!)

Επίσης… Δεν γνωρίζω αν μπορω ν’ ανεβάσω αρχεία (όχι εικόνες, αλλα κυρίως ζιπαρισμένα κείμενα) στο παρον μπλόγκι (φυσικα, λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο), ώστε να τα κατεβάζει όποιος θέλει. (Κάτι Rapidshare και τέτοια είναι χαμένος κόπος, διότι σε πρήζουνε να τους πληρώσεις. Και δεν κάνουν και τη δουλεια σου, δηλ. να σ’ αφήσουν να κάνεις download!)

Ακόμη:

  • Διηγήματα επιστημονικης φαντασίας!
  • Θεατρικο έργο!

Αυτα μπορω να τα βάλω και σε μορφη posts, αλλα φοβάμαι πως το διάβασμά τους θα είναι κουραστικο έτσι. Αν λυθει το προηγούμενο πρόβλημα (upload zipped), θα τα γράψω σε μορφη διαμορφωμένου κειμένου (rtf ή pdf .)

Τα κείμενα αυτα σπάνε το κεφάλι μου, και κάποτε πρέπει να τ’ αμολήσω στο χαρτι για να ησυχάσω… Κι αν ρωτάτε για το θεατρικο, είναι μια κωμωδία (στα πρότυπα των αριστοφανικων) με θέμα τα ιντερνετικα μου φιλαράκια (κι εμένα) απ’ το – στον Άδη ευρισκόμενο – «μαύρο φόρουμ»! Όλοι (ή σχεδον όλοι) πρωταγωνιστείτε! 🙂 (Μη ρωτάτε, όμως, προκαταβολικα! Χάνει τη νοστιμια του το πράγμα!)

Και για να πάρετε κάτι ν’ ασχολείστε, ιδου ένα link σχετικο με το θέμα του Παρθενώνα και των Παρθενώνων-μαϊμούδων: Ο ναος του Saint Pancras στο Λονδίνο!

Αμαν αυτοι οι Άγγλοι!… Μάλλον «Παγκράτιος» λεγότανε ο άνθρωπος, κι αυτοι τον κάνανε πάγκρεας! Εν πάσει περιπτώσει, χαζέψτε τις φωτογραφίες!

Τέλος, υπάρχει κάτι ακόμη… αλλα ειναι σε πολυ-πολυ-πολυ εμβρυακη κατάσταση, και δεν ξέρω αν οδηγει κάπου, τελικα, ώστε να στήσει κατηγορία άρθρων:

  • Τα ελληνικα «υπόγεια ρεύματα».

Πχ η είδηση ότι λύκος βρέθηκε νεκρος έξω απ’ τη Βέροια.Δεν ξέρω καν αν σηματοδοτει κάτι, ώστε ν’ αρχίσω κι εγω τις διανοητικες ταρζανιες που κάνει ο αρχιμάστορας του είδους, ο Goro Adachi (με εκπληκτικα αποτελέσματα). Άσε που θέλει να κοιτάζω κάθε μέρα εξονυχιστικα την ειδησεογραφία, πράγμα που δεν μπορω να κάνω μόνος μου.
Ειδικα σ’ αυτο το θέμα, αν το ξεκινήσει και το κρατήσει άλλος «συνάδελφος», έχετε δεδομένη την ταπεινη συνεισφορα μου!

Advertisements