πο σήμερις εγκαινιάζω κι άλλη κατηγορία θεμάτων, την «ο κυρ-Κώστας»! Πώς λέμε «0 μαστρο-Μήτσος ο ελαιοχρωματιστης»; Ά γειά σας! Το πιάσατε το υπονοούμενο! 🙂

Σας πληροφορω, λοιπον, ότι η ντιβιντιέρα εγγραφης (όχι του πρωθυπουργου μας, η δικη μου!) δουλεύει μια χαρα! Όταν αρχίζει ο κυρ-Κώστας να παρουσιάζει τις σοφίες των καλεσμένων του, ουδεις ασχολείται εις τον ευγενη οίκον μου!
Διότι ακριβως τότε (περι ώραν 23:00′) μετα συζύγου ξεσκατίζουμε τα μωρα, τα ταΐζουμε, τα κάνουμε κουπεπε κι αγκαλίτσα, και τα βάζουμε για νάνι στα κρεββατάκια τους!… και μετα πάμε κι εμεις για νάνι!

Κι εντάξει εγω, λογικο είναι να ενδιαφέρομαι (ελαχίστως) για την εκπομπη του κυρ-Κώστα. Η σύζυγος, τώρα, έδειξε ένα θεωρητικο ενδιαφέρον για τα παράξενα θέματα, αλλα θεώρησε σωφρονέστερο να παρακολουθούμε μαζι τα ντιβιντια μετα το μεσημεριανο φαγητο (και όποια μέρα ευκαιρήσουμε), για τη χώνεψη – ενόσω τα μωρα κοιμούνται τον μεσημεριανο ύπνο. Πράγμα που βρήκα κι εγω σωστο, γι’ αυτο και παρουσιάζω αυτο το θέμα με κάποια καθυστέρηση.

Λοιπον, σε πρόσφατη εκπομπη του κυρ-Κώστα, παρουσιάστηκε βίντεο μ’ ένα πιτσιρικα εκ Ρωσσίας, ο οποίος ισχυριζόταν, λέει, απο ηλικίας τεσσάρων ετων, ότι είναι μετενσάρκωση …Αρειανου! Και ζούσε στον Άρη, λέει, και είχαν διαστημόπλοια, λέει, αλλα έκαναν τουρισμο μόνο μέσα στο ηλιακο σύστημα, λέει, διότι δεν είχαν την τεχνολογία να πάνε παραπέρα.
Και αρπαζόταν μεταξυ τους οι φυλες του Άρη, λέει.

Και τον εξέτασαν γιατροι, λέει, που δεν βρήκαν αντιφάσεις σ’ αυτα που λέει το παιδι, λέει… αν και κρατάνε επιφυλακτικη στάση, διότι, λέει, μπορει απλα το παιδι να έχει ζωηρη φαντασία και να φτιάχνει ιστορίες δικες του με όσα άκουσε κατα καιρους απο ‘δω κι απο ‘κει. Και τώρα που είναι 13-14 χρονων, αντι ν’ ασχοληθει με γκόμενες, τον παίρνει η μαμα του και τον πάει στα τηλεοπτικα κανάλια πακέτο, ν’ αφηγείται τα παραμυθάκια του.

Δεν θ’ ασχολούμουνα καθόλου με την περίπτωση, διότι η ετικέτα «κυρ-Κώστας» θα χρησιμοποιείται περιστασιακως, και μόνο για να γελάσουμε. Αλλα ο πιτσιρικας μου έδωσε αφορμη να πω δυο πράγματα στο σοβαρο.

  • Εκτος του ότι η απάτη σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως αποκαλύπτεται απο τις αόριστες γενικολογίες που περιέχουν, που δεν λένε τίποτε το ουσιαστικο (πχ «… -Οι εξωγήινοι μου μίλησαν και μου είπαν ότι πρέπει να κάνουμε ειρήνη στον πλανήτη μας!…», και λοιπες θρίχες βοστρυχωτες).
  • Εκτος του ότι παντου (κι όχι μόνο στη Ρωσσία) οι άνθρωποι πλέον κάνουν τούμπες για λίγα χρήματα… (Διότι, μη μου πείτε ότι η μαμα του πιτσιρικα τον περιφέρει στις τηλεοράσεις αφιλοκερδως!)
  • …Εκείνο που πρόδωσε τον πιτσιρικα στα μάτια μου, είναι οι ανύπαρκτες «προχωρημένες» επιστημονικες του γνώσεις! (Τί τό ‘θελε; ) Συγκεκριμένα, όταν άρχισε ν’ απαριθμει τους πλανήτες του ηλιακου μας συστήματος, άρχισε απ’ τον Ερμη και τελείωσε στον Πλούτωνα!

Και λοιπον; θα μου πείτε. Πού είναι το περίεργο;

Το περίεργο είναι πως, αν πράγματι είχε τέτοιες γνώσεις, θα ήξερε ότι υπάρχει και πλανήτης εσώτερος του Ερμη! Ο Ήφαιστος! Και εξώτερος του Πλούτωνα! Ο Πάν!
Θα ήξερε πως υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι που οι πλανήτες -οφείλουν να- είναι δώδεκα, κι όχι δέκα (όπως είναι γνωστοι σήμερα – ά, και μείον τον Πλούτωνα, που «υποβιβάστηκε»!).

Ποιοι λόγοι;

Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα σας τη φυλάω για μία απ’ τις ενότητες περι Φυσικης… και συγκεκριμένα, εκει που θα μιλήσουμε για τη σύζευξη Φυσικης-Μαθηματικων.

Καραμπινάτο, λοιπον, δίδυμο απατεώνων ο πιτσιρικας και η μαμα του… Η μόνη περίπτωση να είναι μετενσάρκωση Αρειανου, είναι στην προηγούμενη ζωη του να ήταν Σαλονικιος και οπαδος του Άρη! (Ήτοι «σκώληξ»!) 🙂

Συνεπως, ο κυρ-Κώστας την πάτησε μεγαλοπρεπως! Ας πρόσεχε!… Παρα το ότι κοντεύει να πάρει σύνταξη ως δημοσιογράφος, δεν έδειξε ότι μυρίστηκε τίποτε. Κι ακόμα χειρότερα… επειδη κανεις δεν μπορει να τα ξέρει όλα, η συγκεκριμένη εκπομπη όφειλε να έχει επιτελείο συμβούλων, αποτελούμενο απο γάτες, τόσο της ορθόδοξης επιστήμης, όσο και της ανορθόδοξης – και ουδόλως αρκει ο συμπαθης προφέσσωρ του Πατρων.

Έλα, όμως, που πέρασε η χρυση εποχη της ιδιωτικης TV με τις Κορομηλάδες, και τα κανάλια κάνουν περικοπες… Ας πρόσεχαν κι αυτα!

Αλλα να γεμίζει ο τηλεοπτικος χρόνος με απατεωνιές, βραδερφε; Βάλτε στριπτηζ και τσόντες καλύτερα! Είναι και περασμένη ώρα (άρα επιτρέπονται), έχουμε και υπογεννητικότητα ως έθνος, έχουμε κι ένα άλφα ενδιαφέρον ως έθνος για το σέξ, έ… βάλτε σε πράξη τη συμβουλη μου και δεν θα χάσετε, κύριοι καναλάρχες! 🙂

Υγ: Το θέμα παρουσιάστηκε στα πλαίσια κυρ-Κώστειας «έρευνας» για τα παιδια «Indigo», «Crystal», και λοιπα παρεμφερη. Αυτος είναι και ο λόγος, που η σύζυγος ενδιαφέρθηκε για το θέμα και τον κυρ-Κώστα γενικότερα!
Ευτυχως, όμως, γλύτωσα την ανάκριση προς εκμαίευση πληροφοριων (επι αποκρύφων θεμάτων – «τ’ είν’ αυτο;», «τ’ είν’ εκείνο;»), διότι προς στιγμην η σύζυγος αναρωτήθηκε αν τα δικα μας είναι Indigo ή Crystal παιδια, αλλα μετα έδωσε την απάντηση μόνη της: Είναι τα δικα μας, και είναι ανώτερα όλων!!! 🙂 🙂 🙂
(Με γλύτωσε κι απ’ την απάντηση, ότι είναι Κρύσταλλα Μουράνο, διότι είναι …μούρες! 🙂 )

Υγ 2: Καλα τα κρύσταλ και τα ίντιγκα και τα παιδια του Καραγκιόζη (τα Κολλητήρια!), αλλα εγω εξακολουθω να έχω την απορία:

Τί απέγιναν ρε φούστη μου εκείνα τα παιδια του (19) ’83; Οι «ήρωες», «ημίθεοι», «μετενσαρκώσεις Ατρειδων», «ενσαρκώσεις Ανδρομεδίων», και λοιπες μπούρδες εργόχειρο; Θα σώσουν την Ελλάδα καμια φορα, ναι ή ού; Κοτζαμ γαϊδούρια 26 χρονων γίνονται τον Απρίλιο!

…Να κοιμάμαι κι εγω ήσυχος, που βλέπω σιωνιστες στον ύπνο μου και ξυπνάω έντρομος και ιδρωμένος! :-p (Και κοντεύει να με χωρίσει η γυναίκα μου, που την ξυπνάω κι αυτην.)

Μπά… Μάλλον χλιδάνεργα έγιναν (ήτοι: κοπρόσκυλα ροκανίζοντα το πατρικο άμα τε και μητρικο εισόδημα, τωι πέρατι των σπουδων), και ξενυχτάνε στα ορθάδικα!

Μεταγενέστερη προσθήκη, Υγ 3: Καλα, ο κυρ-Κώστας με το περιοδικο «Τρίτο Μάτι» είναι συγκοινωνούντα δοχεία, ή μου φαίνεται; Άρθρο για τον Λαβύρινθο το ΤΜ, εκπομπη για τον Λαβύρινθο ο κυρ-Κώστας! «Kοινωνική Oργάνωση ή άγνωστη Θρησκεία ο Tεκτονισμός;» το ΤΜ, λίαν προσεχη εκπομπη για τις μυστικες οργανώσεις ο κυρ-Κώστας! Και δε θυμάμαι καναδυο ακόμη παραδείγματα.

Στένεψαν τα οικονομικα του ΤΜ και του Alter και αποφάσισαν συγχώνευση; 🙂

Advertisements