ντιγράφω απ’ εδω: http://www.fourakis-kea.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=3761 το εξης απόσπασμα του κ. Φουράκη:

μέ τὴν ὡς ἀπώτερω στόχο ἔχουσα, ἀφ’ τὴν ἀνάπτυξιν καὶ ἑδραίωσιν τῶν αἰτιῶν, συνθηκῶν καὶ ἀφορμῶν ἕνος νέου «ἐφυλίου» πολέμου μεταπολιτευτική τρομοκρατία, καὶ ἀφ’ ἑτέρου τὴν κατὰ τὶς ἀρχές τοῦ ἐλευσόμενου μῆνος Ἰουνίου αὐτοεξορία καὶ τοῦ Νεότερου Καραμανλῆ Κωνσταντὶνου

Ο γράφων, όλβιος σχων Ιστορίης μάθησιν, έχει να πει/παρατηρήσει τα εξης:

Πρώτον: Και λοιπον; Θα μας τον ξαναφέρουν μετα απο 11 χρόνια …ως σωτήρα; Και θα τρέχουν τότε διάφοροι φελλοι στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθουν με …λαμπάδες; Προσωπικα αδιαφορω πλήρως, και τρία ωα οθωμανικα!

Δεύτερον: Όπως βλέπετε, εμεις (ο «κυρίαρχος Λαος», μη χέσω) πάντα στην απέξω!… Κανεις δεν μας ρωτάει αν θέλουμε εμφύλιο, αλλαγη κυβέρνησης χωρις θεσμικες δημοκρατικες διαδικασίες, ή επιβολη με το στανιο οποιασδήποτε άλλης βοθρώδους ηλιθιότητας κατεβάσει η γκλάβα της κάθε «υπερεΣίας» (αγγλόφωνης και μη).

Τρίτον: Θα έλεγε κανεις πως, επειδη ακριβως είμαστε στην απέξω, δεν θά ‘πρεπε να μας καίγεται καρφι. Μέχρις ένα σημείο, αυτο ακριβως αισθάνομαι προσωπικα: ακόμα κι αν έλθουν ανώμαλες συνθήκες στον δημόσιο βίο, ως ασήμαντο ανθρωπάκι τί είχα, τί έχασα! Δεν είμαι πχ βουλευτης, για να χάσω μισθο και προνόμια!
Και στο κάτω-κάτω, τα βουλευτιλίκια και τ’ αξιώματα πάντα ήταν για τους λίγους… εμεις οι υπόλοιποι ποτέ δεν είχαμε ακριβως αυτο που λένε «ίσες ευκαιρίες» – οπότε, γαία πυρι μειχθήτω! Σιγα μην κατέβω εγω σε διαδήλωση για τον χαμένο μισθο του ενος πολιτικου και τη χαμένη σύνταξη τ’ αλλουνου!…επειδη με δικτατορίες και τέτοια …»θίγονται οι δημοκρατικοι θεσμοι»!!! Σιγα μη διαμαρτυρηθω για όσα θα τραβήξουν οι παρελθοντικοι και οι μελλοντικοι δυνάστες – οι δικοι μου, των παιδιων μου, των υπολοίπων Ελλήνων! Αυτα γινόταν στις προηγούμενες γενιες, που –υπο το καρότο της …δημοκρατίας!!!– τα κορόϊδα (και οι πονηροι ελπίζοντες σε δημόσιες αργομισθίες) έτρεχαν, για να παχαίνουν τα κομματόσκυλα! Τώρα, πάν’ αυτα! Μας τελείωσαν!

Απλως… επειδη, όταν καίει η φωτια δίπλα σου, το πιθανότερο είναι τουλάχιστον να τσουρουφλιστεις, ας έχουν υπόψη τους οι «υπερεσίες» ότι κανείς μας δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια! Άμα σε χτυπάνε, θα χτυπήσεις κι εσυ! (Μόνον οι μαστουρωμένοι και τα πτώματα δεν αντιδρουν!)

Τέταρτον: Ίσως σ’ όλ’ αυτα αρχίζετε να βλέπετε κάποιο σχέδιο αφανισμου της Ελληνικης Φυλης – αφου πρώτα εξαφανιστει η κρατικη υπόσταση «Ελλας». (Ένα απ’ αυτα που θα θίξω στο άρθρο μου για τους Έλληνες και το 2012.) Δε λέω, είναι παρατραβηγμένο σενάριο, έστω ότι «παίζει» μία στο εκατομμύριο, πάντως κατα την ταπεινη μου γνώμη είναι υπαρκτο – άρα αξιοπρόσεκτο. Περι αυτου, θα τα πούμε πιο εκτεταμένα στο σχετικο ιστοσημείωμα.

Αυτα, κι ο Θεος να βάλει το χέρι Του! Οι εμφύλιοι, οι αυτοδικίες, οι «επαναστάτες» του πλιάτσικου (και ο αντίποδάς τους – οι «αγανακτισμένοι πολίτες»), ή η αναγκαστικη εξορία απ’ αυτο που λες «πατρίδα» σου, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο μπορει να σου τύχει…

Advertisements