ιάβασα σήμερα (στον γνωστο και μη εξαιρετέο ιστότοπο γλειψίματος των «εψιλονικων» απόψεων του αρχηγου του) ένα ακόμη παραμυθάκι δίχως δράκο.

  • Λέει αυτο: Αν, όπως επιθυμουν οι κουκουλοφόροι -και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι- επισπευστουν οι εκλογες.
  • Δεν λέει αυτο, αλλα το υπονοει: Αν -κατα τα φαινόμενα, μια που λύσσαξαν τα ΜΜΕ και λοιπες «προσωπικότητες»- βγει πρωθυπουργος το «πιντί».
  • Επίσης δεν λέει αυτο, αλλα επίσης το υπονοει: Τότε, το «πιντί» θα δώσει γην και ύδωρ στις ηπαπάρα. (Μια που στα πράγματα είναι πλέον οι φίλοι του οι …γάϊδαροι! …Που έχουν όντως αποδειχθει γάϊδαροι και τρις χειρότεροι των πολιτικων τους αντιπάλων, των παχυδέρμων.) Και τότε θα γίνει το έλα να δειςΤο έλα να δεις την Ελλαδίτσα να γίνεται δεκάδες Ελλαδιτσούλες.
  • Επίσης δεν λέει, αλλα το έγραψε ο τσίφ προ ετων: Ότι -γκαγκάααν γκαγκάααν!!!- μετα απ’ αυτα, θα τα πάρει στο κρανίο και θα εξεγερθει ο Ελληνικος Λαος, και θ’ ανασκολοπήσει δια παλουκίου τριμέτρου -ωσαν το δόρυ του Διγενη Ακρίτα- ηπαπάρες και λοιπους οχτρους, φθάνοντος στην Κόκκινη Μηλια. (Του Ελληνικου Λαου φθάνοντος – άμα δεν έχετε διαβάσει Μποστ, δεν μ’ εννοείτε!)

Όλα καλα, ρε παιδια, με τη συγκεκριμένη ακολουθία των «αν» και «τότε», πλην όμως ο γράφων άλλα νομίζει.

Και συγκεκριμένα νομίζει πως ο δίχως εν προκειμένω «δράκος» Ελληνικος Λαος είναι εντελως ακατάλληλος για πρωταγωνιστικο ρόλο στην κατάκτηση της Κόκκινης Μηλιας – κι ούτε πρόκειται να γίνει ποτε.

Αν ήθελε, θα γινόταν απο τώρα. Και τα παιδια του δεν θα ονειρευόντουσαν καριέρα πορτιέρη σε νυχτερινο κέντρο.

Υγ: Όλο στη γκρίνια είσαι, ωρε Εργοδότη! Και τί προτείνεις να κάνουμε;
Ξέρω και ‘γω… Άμα ήξερα, θα σας τό ‘λεγα. (Αν και δεν είμαι κηδεμόνας σας.)

Ας πούμε… Να ξεκινήσετε απο ψήφο σε άλλα κόμματα ΠΛΗΝ των δύο γνωστων; Πώς σας φαίνεται αυτο;

Υγ2: Ξέρω, ξέρω… «Αν οι εκλογες άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες»! Έ, τότε, ΜΗΝ κλαίγεστε που βγαίνει ο Μπούλης, ή μπορει να βγει το πιντί! Σας βαρέθηκα με τα κλάμματά σας! Έχετε καταντήσει γραφικοι και ανυπόφοροι, ά σιχτίρ πια!

Στο κάτω-κάτω, άμα δε βολεύεστε ούτε στο βρακι ούτε στο σουτιεν, κάντε επανάσταση!

Ώχ, αδερφε!…

Advertisements