εν ξέρω ποια παράξενη μοίρα μ’ έβαλε να μην κάθομαι στ’ αυγα μου, αλλα να ξεμπροστιάζω μέσω Διαδικτύου αήθη και κακοήθη άτομα!

Αντιγράφω, λοιπον, απο την «δημοθοινία» του κυρίου Φουράκεως:

«…μὲ ἀπώτερο στόχο τὴν σταδιακὴν ἀνασύστασιν καὶ ἀναδιοργάνωσιν τῆς ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ…»

Προφανως το κόκκινο χρώμα στις λέξεις «ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» δεν είναι της ντροπης. Διότι αν ήταν, δεν θα έφτανε ο συγκεκριμένος κύριος στο σημείο να δουλεύει ψιλο γαζι τον Ελληνικο Λαο επι 20ετία, ότι δήθεν υπάρχει κάποια υπερμυστικη υπεροργάνωση που μάχεται (και δη επιτυχως) για τα δίκαια του Ελληνισμου. Και μάλιστα να …θυμώνει που του κλέβουν άλλοι (πιο ξεδιάντροποι αυτοι) την ιδέα!

Αν περιμένουμε εμεις οι Έλληνες, κύριε Φουράκη, να δούμε το τί θα κάνετε εσεις στις ταβέρνες της Αρετσους και το αν θα αναδιοργανώσετε τις παρέες σας για να δούμε άσπρη μέρα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Μας βλέπω να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον κάθε χασάπη του Ισραήλ και της Ουάσινγκτων μέχρι τα εγγόνια μας και βάλε. (Ελπίζω τουλάχιστον να απολαύσατε την κουζίνα εκει πάνω, διότι όντως φτιάχνουν καλο φαγητο.)

Οι μόνοι (επαναλαμβάνω: ΟΙ ΜΟΝΟΙ) που μπορουν να σώσουν (και στρώσουν) τον κόσμο και να μας απαλλάξουν οριστικως απο τη σιωνιστικη βρωμια είναι:

  • Πρώτον, οι Κινέζοι, αλλα κι αυτοι αν το κρίνουν σκόπιμο και όποτε το κρίνουν σκόπιμο.
  • Δεύτερον, τυχον νοήμονες εξωγήινοι, επιφορτισμένοι με το να τηρουν ισορροπίες σ’ αυτη την γωνια του Σύμπαντος.
  • Και τρίτον, η Θεία Πρόνοια.


Όσον αφορα το τελευταίο, και για λόγους που δεν είναι του παρόντος, ο γράφων πιστεύει ότι η Θεία Πρόνοια και μόνον αυτη ΙΣΩΣ μας επιφυλάσσει κι ένα σενάριο που φαίνεται ΠΟΛΥ άσχημο, αλλα θυμηθείτε: ουδεν κακον αμιγες καλου!

Δηλαδη ότι το 2012 θα σημάνει το οριστικο τέλος όλων των Ελλήνων, ως ενσαρκωμένων ανθρώπων. Ίσως πάμε κάπου αλλου, σε πιο ωραίους τόπους ή πλανήτες, άνευ μολυσματικων οντοτήτων… Ίσως πάμε εν σώματι ή εν πνεύματι. Πάντως, να συνεχιστει η σημερινη κατάσταση, κατα την οποία εμεις οι απόγονοι του Ομήρου και του Αισχύλου ζούμε (διάβαζε: απλως επιβιώνουμε) μέσα στα σκατα, α-πο-κλεί-ε-ται.

Και οπωσδήποτε αποκλείεται το να την αλλάξουν προς το καλύτερο οι οποιοιδήποτε Έψιλον, ή οποιοσδήποτε άλλος ανύπαρκτος.

Ειλικρινα σας λέω, καναδυο φορες ακόμη να διαβάσω τέτοιες μαλακίες περι φιλελληνικων υπεροργανώσεων, έτσι μού ‘ρχεται να σβήσω όλο το μπλογκ και εφεξης στον ελεύθερο χρόνο μου να βλέπω τσόντες!

Υγ: Οι Σέρβοι ακόμη πληρώνουν τις αντίστοιχες μαλακίες περι «ομάδας 69» και περι «ασπίδας Τέσλα». Ο δε Γιαννουλάκης δεν εδέησε ούτε μια φορα να ζητήσει συγνώμη απ’ τους αναγνώστες του, που φιλοξένησε κατ’ επανάληψη τις παραπάνω ηλιθιότητες στα έντυπά του. (Το να ζητήσει συγνώμη απ’ τους Σέρβους, είναι περιττο. Έτσι κι αλλοιως, εκει τον αγνοουν και δεν διαβάζουν Strange.)

Ά να χαθείτε, ξεδιάντροποι!

Advertisements