υτυχως, κάποια νέα σε ηλικία άτομα έχουν περισσότερο μυαλο απ’ τον γνωστο λαοπλάνο… και παρα το ότι αποτελουν την «αυλη» του, τον στρίμωξαν και τον ανάγκασαν να παραδεχτει κάποια πράγματα. Ευτυχως, έστω κι έτσι, υπάρχει ελπίς! (Για το μέλλον αυτης της χώρας, εννοω.)

Παραδέχτηκε, λοιπον, ότι ναι, χρειάζεται και κατασκευη πυρηνικων όπλων παράλληλα με την κατασκευη πυρηνικου σταθμου ηλεκτροπαραγωγης. Αλλ’ αυτα θα κατασκευαστουν …στο μέλλον!!! «ΘΑ», το ένα», «ΘΑ» το άλλο, «ΘΑ» το παράλλο! (Θα μου πεις, αφου διετέλεσε κομματόσκυλο, είναι δυνατον να σκέπτεται αλλοιως; )

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα…

Την κατασκευη πυρηνικου σταθμου ενέργειας που θα δουλεύει με σύντηξη, δεν την ξέρουν μονάχα λίγοι Έλληνες του εξωτερικου. Την ξέρουν και οι «άλλοι», και φρενάρουν την εξέλιξη της σχετικης τεχνολογίας… (τουλάχιστον) απο το 1971! (Την ξέρω μέχρι κι εγω πώς γίνεται! Δώσ’ μου τα κεφάλαια, και θα δεις!)

Άρα, δεν είναι ούτε μυστικο, ούτε πρωτοπορεία.

Και μετα… Πώς γίνεται να βρεθουν οι καλοι ευεργέτες Έλληνες του εξωτερικου, και να παραδώσουν τέτοια τεχνολογία στο ημέτερο κρατίδιο; Δεν ξέρει ο λαοπλάνος ότι είμαστε προτεκτοράτο; Δεν ξέρει ότι ΔΕΝ γίνεται να ξεκινήσει στήσιμο τέτοιου εργοστασίου και δη απο εξωθεσμικους παράγοντες; (Δηλ. κάποιους εφευρέτες με πατριωτικα αισθήματα.) Δεν ξέρει ότι αυτομάτως θα επέμβουν τα μαντρόσκυλα των ξένων αφεντικων μας με άγριες διαθέσεις; Δεν καταλαβαίνει ότι ή (α) θα απαγορεύσουν τα πάντα και δεν θα γίνει τίποτε, ή (β) θα τα πάρουν όλα για λογαριασμο τους; (Ή (γ) και τα δύο! – πράγμα που συνήθως γίνεται…)

Δεν γίνεται να μην τα καταλαβαίνει όλ’ αυτα και ο πλέον μαλάκας πολίτης αυτης τη χώρας!

Άρα, η όλη ιστορία είναι ένα ακόμη αισχρο παραμύθι τύπου Γκιόλβα: Δεν μιλάμε, επειδη παραμονεύουν οι σιωνιστες!… Αλλα επειδη αγαπάμε την Ελλάδα, θα παραδώσουμε τις εφευρέσεις μας στην Ελληνικη Κυβέρνηση… που θα τις παραδώσει στους σιωνιστες, και μετα θα κλαίμε με κροκοδείλια δάκρυα!

Ρε, ούστ… Ψεύτες κι αληταράδες…

Αλλα, όπως προείπαμε, υπάρχει ελπις.

Advertisements