να μίνι-σχόλιο, περισσότερο ως δοκιμη να δω τη διάταξη του blog. Τα σπουδαία μπορουν να περιμένουν! (Εντάξει… όχι για πολυ ακόμη!)

Ως μία κάποια απάντησις εις κάποιον …ιπτάμενο (φαντασιακως), το ενεργειακο πρόβλημα της χώρας μας (αλλα και οποιασδήποτε χώρας) ΔΕΝ λύνεται ούτε με πεντακόσιες μονάδες πυρηνικης σύντηξης. Γιατί; Μα, διότι παράλληλα και ταυτόχρονα (αν όχι πιο πριν, πρώτο-πρώτο) πρέπει να λυθει και το αμυντικο πρόβλημα.

Έχεις τα κότσια να τα βάλεις με πυρηνικες (υπερ-)δυνάμεις, και να τις στείλεις να κάνουν μια δουλεια με σεξ και ταξίδια; Έχει καλως, και προχωρας στον σχεδιασμο σου. Σχεδιάζεις το μέλλον της χώρας, σχεδιάζεις (εκτος απ’ την ενεργειακη παραγωγη) την οικονομία, την παραγωγη τροφίμων, και ό,τι άλλο γουστάρεις. Ανενόχλητος. Διότι οι (υπερ-)δυνάμεις που λέγαμε, θ’ αντιδράσουν! Βλέπεις, δεν τους αρέσει να χάνουν πελάτες! (Διάβαζε: δούλους!)

Αν δεν έχεις τ’ @@ να στείλεις δύο ΠΟΛΥ συγκεκριμένες χώρες στον αγύριστο, τότε κάτσε στ’ αυγα σου, και άσε τις πυρηνικες συντήξεις για τ’ αστέρια!

Απλο είναι! Μη μου πει ο συγκεκριμένος διαφθορέας της νεολαίας (κι άλλοι σαν αυτον) ότι δεν το κατάλαβε!

Advertisements